Poklady v mojej kozmetickej zbierke

by - 17 augusta

Ahojte krásky,
v prvom rade sa chcem poďakovať za presiahnutie 50 000 videní blogu, ste fakt úžasné, a ja vás zbožňujem. :)
Dnes som si pre vás pripravila článok o prírodných produktoch z eshopu www.krasnakazdyden.cz, ktoré opäť nesklamali.


* Soaphoria organická kvetová voda- uhorka:

Ak si pamätáte predošlé recenzie, skúšala som už túto vodičku, len s vôňou levandule. Musím sa priznať, levanduľová voda ma očarila viac, pretože bola nielen účinná, ale aj krásne voňala.
Uhorková kvetová voda mi vôňou pripomína cuketu, čo ma troška sklamalo. Ma báječný fľaškový obal, z neho som nadšená, používa sa totižto veľmi jednoducho a voda sa v ňom dobre skladuje. Pleťová voda obsahuje nespočetné množstvo vitamínov, minerálov a stopové prvky, ako draslík a horčík. Primárne sa používa na mastnú a zmiešanú pleť, no podľa mňa ju kľudne používajte, aj keď máte pleť suchú. Ako som spomínala vyššie, nevonia príliš vábne, no čo sa týka účinku, je jednoducho skvelá.
Organické vody moju pleť nielen vyčistili, ale ju tiež hydratovali, zjemnili a pokožka bola na dotyk príjemná. Táto uhorková voda póry sťahuje, pleť revitalizuje a prinavracia jej rovnováhu. Balenie má 50 ml, ktoré vydrží cca 2 mesiace, aj viac. 
Keď boli moje problémy s pokožkou na nevydržanie, ako blesk z jasného neba mi do cesty prišiel tento eshop. Moje problémy s pleťou po čase zmizli, pokožku mám jemnú ako zamat, nepociťujem nepríjemné pocity pri čistení tváre, a čo je úžasné, vody sa dajú použiť aj ako odličovače. Za mňa určite odporúčam, no vybrala by som si inú vôňu, pretože táto rozhodne ako uhorka nevonia. :/


* Cosmetika kompaktný bronzer odtieň- Brown:

Áno, áno a ešte raz áno. Toto je presne TEN bronzer, ktorý hľadá každá z nás. Dokonalá hnedá farbička, neskutočná pigmentácia, krásny obal a ako bonus, prirodzene vyzerajúce kontúry tváre. ;)
Bronzer ma hravý obal, otváranie mi vždy spríjemni deň. Gumička, ktorou je obal fixovaný, sa prepletie na druhú stranu, a obal sa otvorí ako kniha. Zelena farba mi pripomína detstvo a staré dobré časy. :) 
Cosmetika kompaktný bronzer obsahuje sľudu a minerály, ktoré odrážajú svetlo a udržujú pleť krásnu. Nájdeme v ňom prírodné zložky, bronzer je vhodný aj pre vegánov, a obsahuje tiež antioxidanty, známe svojimi ochrannými vlastnosťami. 
Čo sa týka farby, neobsahuje trblietky, je to matný odtieň, hodí sa každému typu pleti a na to, že sa jedná o bio produkt, si dovolím tvrdiť jedno- pigmentácia prekonáva aj vychýrenejšie značky. 
Je to môj najlepší bronzer, pretože mi vyhovuje nielen farebne, ale aj účinkom. Na tvári vydrží celý deň, pekne sa rozotiera a blendí, a kontúry zanecháva prirodzene vyzerajúce. Konečne žiadne oranžové tóny ani extra trblietanie. 
Dievky moje, tento bronzer jednoznačne odporúčam, nič lepšie som doteraz neskúšala. :)


* Soaphoria sprchovací krém Poľné kvetiny:

Moja ďalšia závislosť. Sprchovací krém mal veľmi dobré ohlasy, preto som ho chcela vyskúšať, a urobila som dobre. Príjemne našľahaný krém v "kompótovej" nádobke, krásna vôňa a ešte lepší výsledný efekt. 
Sprchovací krém je jemne ružovej farby, obsahuje makový olej a kúsky maku, čím sa z neho stáva viacúčelový produkt. Chcem podčiarknuť vôňu produktu, vonia za kvetmi, ako prvý jarný vánok. Myslím, že bude voňať fakt každému, pretože ak k nemu prvýkrát privoniate, ocitnete sa razom v kvetinovej záhrade u babičky. Pre mňa okúzľujúca vôňa plná nežnosti a radosti.
Krémik používam v sprche, naberiem si potrebné množstvo do dlaní, a krúživými pohybmi aplikujem na celé telo. Makové zrniečka mi premasírujú pokožku, a pripravia ju na nasledujúce ošetrenie. Po sprche moja pokožka voňala, bola príjemná na dotyk, a jemné šupinky na koži zmizli. Sprcháč výborne hydratoval, dokonca som po sprche nemusela použiť telové mlieko. Za mňa veľké ÁNO, na stránkach nájdete aj iné vône, určite si vyberie každá z vás. :)



* Taosis- Mini set bio parfumov MYTAO:

Miška z eshopu mi na testovanie poslala aj tento set mini parfumov v rozkošnom balení. Parfumy sú unisex, vhodné pre mužov, aj ženy.
Balenie obsahuje 6 mini flakónikov, v ktorých nájdete svieže, korenisté alebo pikantnejšie vône. 
Bio parfumy obsahujú éterické oleje, ktoré vás ráno naladia, a večer príjemne zrelaxujú. 
Set Bio parfumov má jednoduchý biely obal, vyrobený z tvrdšieho papiera. V balení nájdete okrem spomínaných vôni aj brožúru, ktorá obsahuje podrobnejšie informácie. 
Mne osobne padlo do oka len niekoľko vôní, nakoľko sa mi tie pikantnejšie moc nepáčili. Čo sa týka citrusových vôní, tie ma úplne dostali, majú v sebe nejaké to čaro. :)
Moje top vône sú žltá, oranžová, zelená a fialová varianta. Aký typ vône to je, si prečítate na zadnom obale. V podstate sú to citrusové a kvetinové vône, ktoré sa mne osobne veľmi páčia.
Ostatné parfumy si viem predstaviť na pánoch, mne prekáža ich silná vôňa korenín. 


Páčia sa vám produkty? Máte radi bio kozmetiku?

Krásny dníček,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem eshopu www.krasnakazdyden.cz


You May Also Like

7 komentárov

  1. Skvělý. Strašně se mi líbí ty mini parfemky, je to hrozně roztomilý:)
    http://enisara.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. všechnz kosmetické produkty se mi líbí, zaujal mě bronzer:)
    jinak s bio kosmetikou nemám zkušenosti, takže jestli ji mám ráda zatím nevím:)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy vyskúšaj, uvidíš, či ti sadne, alebo nie. :)

      Odstrániť
  3. Zbožňujem produkty od Soaphorie - krásne voňajú a pokožka po nich ostáva jemná. Eshop krasnakazdyden.cz patrí medzi moje najobľúbenejšie :) Skvelý článok :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)