Revlon

by - 30 júla

Ahojte,
už nejakú dobu testujem novinky od značky Revlon, konkrétne rúže na pery a make-up v tyčinke. Recenziu som plánovala skôr, no ako sa hovorí, človek mieni, Pán Boh mení. Od značky Revlon som doposiaľ vyskúšala len pár produktov, všetky mi vyhovovali, preto som vedela, že aj tieto viac menej novinkové výrobky budem zbožňovať. :)


Revlon PHOTOREADY INSTA-FIX a INSTA-BLUSH

Krémové produkty v tyčinke s nádychom originality a modernosti sú nielen krásne, ale aj účinné. Technológia Light- Filtering sa postará o dokonalú optickú retuš tváre v priebehu jednej minúty. Výborná výdrž, široký výber odtieňov a možnosť aplikácie kedykoľvek a kdekoľvek. 
Obal všetkých krémových produktov je minimalistický, no o to viac zaujímavý. Make-upy sú umiestnené v čiernych tubách, zatiaľ čo lícenky a rozjasňovače vo farebných. Farba otváracieho vrška je vždy rovnaká ako farba samotnej lícenky alebo rozjasňovača. Vďaka tomu tak rýchlejšie nájdete svoj obľúbený odtieň a odlíšite ich od make-upou. Mne sa to páči, je to fajn spôsob, ako si zorganizovať líčidlá. 
Make-up sticks zoženiete v 9 odtieňoch, myslím, že si vyberie naozaj každá žena. Čierna tuba je na vrchu priesvitná, čo umožňuje rozoznanie odtieňa. Na testovanie som dostala štyri odtiene a to najsvetlejší 110 Ivory Ivoire, 120 Vanilla Vanille, 180 Rich Ginger Gingembre Riche a najtmavší 190 Caramel. Konzistencia make-upou je veľmi príjemná, krémová a akoby so zamatovou textúrou. Na pleť sa skvelo nanášajú, stačí vysunúť tyčinku a naniesť na celú tvár. Potom si vezmite štetec alebo špongiu a jemne vklepávajte produkt po tvári. Tyčinky sú naozaj kvalitné, nerobia šmuhy, ľahko sa blendia a zanechávajú prirodzený finiš. Čo sa týka pigmentácie, je celkom fajn, no ak máte aknóznu pleť, vyrážky vám úplne nezakryjú. Výhodou je tiež to, že sa dajú vrstviť, preto ak to vaša pleť znesie, kľudne ich navrstvíte tak, ako si želáte. Výdrž je tiež veľmi spoľahlivá, pleť je rovnaká po celý deň, líčidla sa nerozmazávajú ani nezhlukujú. Je potrebné ich ale zapudrovať, inak sa môže stať, že sa ich výdrž zníži. Môj najobľúbenejší odtieň je 110 a 120, sú to svetlé farby, ktoré sadnú bledulkám aj mierne opálenej pokožke. Odtiene 180 a 190 odporúčam na kontúrovanie, 180 pre olivovú alebo svetlú pokožku a 190 pre opálené a tmavšie typy. S make-upmi som spokojná, pleť nemastia ani nezaťažujú, nezlievajú sa do vrások a celkovo pokožku skrášľujú. Okrem toho, obsahujú SPF 20, čo sa teraz v lete veľmi hodí. :)

(Swatche na fotkách nasledujú v tomto poradí: 110, 120, 180, 190.)


Produkty INSTA-BLUSH v sebe ukrývajú sviežu farbičku s dokonalou textúrou. Krémovo-púdrová konzistencia sa dobre rozmazáva, pokožku nezaťažuje a na líčkach nezanecháva žiadne šmuhy. Po nanesení je pleť hodvábne jemná, krásne oživená a zdravo vyzerajúca. Lícenky používam na líčka, aplikujem farbu na lícne kosti, pomocou špongie farbičku jemne vklepem a prípadne nedokonalosti doladím prstami. Efekt je prirodzený, pekný a nenútený. Na lícenkách mi vadí výdrž, nie je rovnaká ako pri make-upoch, nečakajte, že vydržia celý deň, čo je škoda, pretože sú naozaj krásne. :/ Vlastním odtiene 300 Rose Gold Kiss, 310 Candy Kiss a 320 Berry Kiss. Odtieň 300 obsahuje trblietky v zlatej farbe, ktoré nie sú až tak výrazné, preto ho mám najradšej. Zastúpi farbu na líčka ale aj rozjasňovač, jeho odlesky nepôsobia vulgárne a podľa mňa sa hodí každej farbe pleti. 310 je typická ružová lícenka, tú využijem skôr v zime a 320 odtieň odporúčam tmavším typom.

(Swatche líceniek nasledujú v tomto poradí 300, 310 a 320.)


Revlon INSTA-FIX Highlighting stick rozjasňujúca tyčinka vyzdvihne pôvab vašej tváre. Nájdete ju v dvoch odtieňoch, mierne púdrové zloženie ma výbornú pigmentáciu a na tvári sa dobre vrství. Tyčinkou si rozjasníte miesta, ktoré chcete, aby vynikli ako lícne kosti, chrbát nosa či oblasť hornej pery. Vyskúšajte použiť tyčinku aj na boky čela nad obočím a v oblasti brady, uvidíte, aký mladistvý look dosiahnete. Produkt mám veľmi rada, používam ho každý deň a som rada, že je možné nanášať ho aj na zapudrovanú tvár. Najlepšia aplikácia je pomocou prstov, stačí mierne vklepávanie na spomínané miesta. Rozjasňujúca tyčinka by mala mať miesto v každej kozmetickej taštičke, jej použitie zvládne aj začiatočník. :)
Odtieň číslo 210 vynikne na svetlej ale aj opálenej pokožke, ma príjemnú textúru a celodennú výdrž. 


Revlon Ultra HD Gel Lipcolor

Gélové rúže na pery s extrémnou pigmentáciou a ľahkým zložením si jednoducho zamilujete. Intenzívne hydratačná formula s kyselinou hyalurónovou poskytuje perám komfort pri nosení, pokožku pier vyživuje a chráni. Pery opticky zväčšuje a nevysušuje ich. Balenie rúžov je tyčinkové, pričom štíhla tuba sa mi páči, zmestí sa naozaj všade a vďaka hravým odtieňom ju neprehliadnete. Ako prvé chválim vôňu rúžov, tá je ovocná, priam na zjedenie. Mám rada, keď rúže voňajú, aplikácia je potom oveľa zábavnejšia. Revlon ponúka 15 unikátnych odtieňov, od nude až po sýtu červenú farbu. Rúže majú krémovo-gélové zloženie, ktoré sa dobre nanáša, no mrzí ma, že konzistencia je na perách viac gélová, čo spôsobuje, že sa farba zlieva do vrások. Produkty majú lesklý finiš, samozrejme, sú to rúže na bežné nosenie, preto sa otláčajú. Na perách však vydržia dlho, počas celého nosenia máte pocit, akoby ste mali na ústach len obyčajný balzám. Pitie zvládnu, no jedenie už bohužiaľ nie. Celkove mi ale vyhovujú, nosím ich bežne do mesta alebo do práce, perám zabezpečia dostatočnú ochranu a výživu počas slnečných dní. Moje odtiene sú rôzne, medzi nude farbičky patria 700 HD Sand, 705 HD Dawn a 710 HD Desert. Ružové odtiene ma fascinujú, hlavne 730 HD Tropical a 720 HD Pink Cloud. Fialový odtieň 765 HD Blossom nosím najčastejšie do mesta, k jednoduchému líčeniu je nádherný. 745 HD Rhubarb si vyžaduje istú dávku odvahy, no ak si naň trúfnete, okrem bohatej farby získate optické vybielenie zubov grátis. Koralové odtiene sú hitom leta, 740 HD Coral si vezmite na dovolenku, pristane k opálenej pokožke. Máte skúsenosti s rúžmi? Ak áno, ktoré odtiene vlastníte?


Produky od značky Revlon nakúpite online na e-shopoch Notino, Elnino alebo v parfumériach Fann. Ďakujem, že ste to vydržali až na koniec článku, tento bol trocha dlhší, no dúfam, že sa vám páčil. Výrobky ma nesklamali, najviac ma oslovili make-upy a rúže. 

Ktoré produkty oslovil vás? Vlastníte niečo od značky Revlon?

S. 

You May Also Like

18 komentárov

  1. Najviac ma zaujala rozjasňujúca tyčinka :) Krásne odtiene !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak teda tie rúže sú úplne božské. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau to je teda arzenál :-) ty rtěnky jsou dokonalé!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Revlonu jsem z dekorativní kosmetiky zatím nic nezkoušela a ani mě jejich produkty nějak nelákají. Ovšem s produkty na vlasy jsem moc spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. od značky revlon som tuším nemala ešte nič :) ale produkty vyzerajú zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Produkty vypadají moc super! :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já upřímně vůbec krémové produkty neumím používat, prostě mi nějak nesednou. Takže nejvíc mě zaujaly asi rtěnky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich zo začiatku tiež nevedela používať, no potom som našla skvelý Zoeva štetec, ktorým si farbu výborne rozmažem bez toho, aby som si na pleti vytvorila šmuhy. :)

      Odstrániť
  8. Bohužel od této značky nic nemám, ale odstíny mají opravdu nádherné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)