Vianočná nádielka s Oriflame

by - 29 novembra

Ahojte, 
čas tak rýchlo letí, ani sa nenazdáme a je tu Nový rok. Mám rada nové začiatky, preto sa na rok 2018 veľmi teším. Pred novým štartom si ešte užijeme najkrajšie obdobie v roku, Vianoce. Poviem vám, ešte stále nemám nakúpené darčeky, už si musím nájsť čas nielen na to. Ďalší sviatočný katalóg Oriflame je konečne tu a ponúka veľmi krásne, moderné a zaujímavé produkty. Platí od pondelka, teda 27.11 do 17.12. 2017. :)


Parfum Sublime Nature Tonka Bean

Nová, exkluzívna dámska vôňa predstavuje šum vzdialeného dažďa, vlhký vzduch a slnečné lúče vrhajúce energiu na plody tonky. Svieža, vodnatá kompozícia ukrytá v elegantnom flakóne bola získaná technológiou Sublime CO2. Parfum nesie zamatové tóny karamelu, vanilky, mandlí a škorice. Jedná sa o sladkú, hrejivú parfumáciu, vhodnú pre milovníčky teplých tónov. 
Parfum ma minimalistický obal, na ktorom vyniknú zlaté detaily. Samotná vôňa sa mne osobne až tak nepáči, príde mi sladká a púdrová, obľubujem skôr drevito-ovocné parfumácie. Avšak mojej maminke sa parfum páči, na nej pôsobí nežne a lahodne. Každý sme iný, preto aj rozvinutie tónov je u každého iné. Oceňujem výdrž, je celodenná, čo od parfumov očakávam nielen ja, ale aj moja mama. Medzi najintenzívnejšiu zložku vône považujem vanilku, cítim ju v nej najviac. Po určitej dobe sa rozvinie karamel a škorica, preto nebuďte prekvapené, keď bude parfum voňať inak, ako na začiatku. Odporúčam ju hlavne pre ženy milujúce teplé a sladké kombinácie, na zimu je tento parfum ako stvorený, zahreje dušu a navodí príjemnú atmosféru. 

Parfum Tonka Bean:  kód - 33418,  strana 2,  50 ml,  24,99 eur


Pena do kúpeľa Sparkling Collection

Luxusná pena do kúpeľa s trblietavými zlatistými perličkami a sviežou broskyňovou vôňou má jemne zloženie a vyvážené pH. Neobsahuje mydlo, bohato pení a je vhodná na každodenné používanie.
Pena ma čarovný obal, páči sa mi, ako elegantne a moderne pôsobí. Vôňa je inšpirovaná broskyňovým kokteilom, snúbia sa v nej tóny marhule, krémového pižma a broskyňového nektáru. Famózna a delikátna vôňa vydrží na pokožke dlho po kúpaní. Krémové zlatisté zloženie, bohatá pena a hebký pocit na pokožke premenia kúpanie na príjemný zážitok. 500 ml balenie vám vystačí na celé sviatky, pena je dokonca tak šetrná, že ju môžu používať aj vaše ratolesti. Ideálny darček pod stromček nielen pre vás, ale aj pre rodičov alebo sestru. 

Pena do kúpeľa:  kód - 34288,  strana 13,  500 ml,  4,99 eur


Mlieko na ruky a telo Essence & Co
magnóliou a divými figami

Zvláčňujúce mlieko na ruky a telo s božskou vôňou magnólie a divých fíg zanecháva pokožku jemnú a pružnú. Prepychové balenie poteší každú ženu, vďaka pumpičkovému aplikátoru je nanášanie mlieka pohodlné a hygienické. Jemná, fialová farba dopĺňa vôňu, mlieko má vodnatú konzistenciu, takže sa dobre aplikuje a rýchlo schne. Nezanecháva mastný pocit na pokožke, hydratuje ju a prevonia. Do vašich domovov prinesie tú pravú, sviatočnú atmosféru a spolu s tekutým mydlom vytvára dokonalý darčekový set vhodný pre mamu, svokru alebo babičku. 

Mlieko na ruky:  kód - 33454,  strana 15,  300 ml,  5,99 eur


Pánsky šál Ritzy

Hrejivý tkaný šál v príjemnej kombinácii čiernej a sivej farby dodá štýl vášmu vzhľadu. Má symetrický obdĺžnikový vzor a strapce na koncoch. Zaujal ma na prvý pohľad, podľa mňa sa hodí naozaj každému chlapovi, vďaka univerzálnym farbám ho môžte kombinovať, ako sa vám zachce. Mäkký a obzvlášť jemný materiál neškriabe, skvelo zahreje aj v tuhých mrazoch a pôsobí kvalitným dojmom. Ak by ste sa rozhodli darovať ho manželovi alebo otcovi, balenie už máte poriešené, nakoľko je zabalený v darčekovej krabičke. :)

Šál Ritzy:  kód - 29776,  strana 38,  rozmery 180 x 33 x 10 cm,  12,99 eur


Náušnice s perličkami Dust

Pôvabné a nápadité visiace náušnice patria medzi mojich favoritov. Jemná perla ukotvená v zlatom kruhu, retiazkové zapínanie a matná farba vytvárajú jednu krásnu báseň. Náušnice ma hneď zaujali, hodia sa ku každému outfitu, kľudne ich môžte kombinovať so šatami alebo nohavicami. Naživo vyzerajú veľmi svieže, mladistvo a predsa štýlovo. V kombinácii s náramkom a prstienkom z rovnakej kolekcie zažiarite na párty aj v práci. :)

Náušnice:  kód - 29786,  strana 73,  rozmery 12,8 x 1,4 cm,  7,99 eur


Kabelka Dust

Béžová kabelka s geometrickými vzormi na povrchu je dokonalá pre ženy, ktoré chcú mať všetky svoje veci pokope. Taška je dostatočne veľká, vnútro je sivej farby, podšívka z imitácie semišu dodá kabelke ten správny šmrnc. Vo vnútri nájdete aj malé sivé puzdro na doklady alebo iné cennosti, ktoré je pripojené ku kabelke, no dá sa odopnúť. Samotná taška sa uzatvára na magnet, dlhý pás na zavesenie ocenia všetky uponáhľané kočky a čo sa mi na kabelke najviac páči je možnosť všestrannej kombinácie. Univerzálna farba sa hodí ku každému outftu. :)

Kabelka:  kód - 29779,  strana 73,  rozmery 33,5 x 14 x 26,5 cm,  24,99 eur


Obnovujúci krém na oči a pery
NovAge Time Restore

Regeneračný krém na oči a pery bol vyvinutý s cieľom pomôcť spevniť očné partie a vyhladiť vrásky okolo hornej pery. Pri pravidelnom používaní vyhladzuje ryhy na perách, osviežuje pohľad a redukuje hlboké vrásky. Najlepšie výsledky dosiahnete pri aplikácii ráno aj večer, stačí malé množstvo krému rozotrieť na uvedené časti tváre a nechať zaschnúť. Krém ma hustejšiu konzistenciu, no páči sa mi, že schne pomerne rýchlo. Používam ho hlavne na pery a mimické vrásky, už po prvom nanesení vám ich opticky zmenší a vyhladí. Pery a ich okolie budú viac vypnuté, skvelo hydratované a posilnené. Odporúčam ho ženám od 30 rokov, samozrejme, ja mám trocha menej, no pri mojom uponáhľanom spôsobe života sa mi už aká taká vráska objavila. :/

Krém:  kód - 32629,  strana 92,  15 ml,  17,90 eur


Zastrihávač chĺpkov Remington

Kompaktný zastrihávač chĺpkov v tvare pera má hrebienok na obočie s dvoma nastaviteľnými dĺžkami a zastrihávaciu čepeľ na ľahkú úpravu neželaného ochlpenia. Zastrihávač je zabalený v krabičke, kde sa nachádza aj kefka na čistenie a nadstavce. Praktické pero sa zmestí do kabelky, je ideálne na cestovanie a v batožine nezaberá veľa miesta. Môžte ho použiť na obočie, pomocou nadstavca si viete upraviť tvar a jeho dĺžku. Využijete ho aj pri odstraňovaní chĺpkov nad hornou perou alebo na tvári. Mne osobne vyhovuje, najčastejšie používam čistú čepeľ, vďaka nej sa dajú rýchlo a bezpečne odstrániť nové chĺpky obočia. Je pravda, že niekedy nie je až tak 100%, záleží od veľkosti a hrúbky chĺpkov. Ak nestíhate navštíviť kozmetičku, tento prístroj vám zabezpečí dokonalé rysy obočia za pár minút. :)

Zastrihávač:  kód - 27799,  strana 128,  rozmery 13 x 1,5 x 1,3 cm,  12,99 eur


Telový píling Swedish Spa

Exfoliačný telový píling v kelímku patrí medzi špičkové produkty Oriflame. Vďaka obsahu Hydra Care+ pokožku zvláčňuje, odstraňuje odumreté bunky a osviežuje ju. Ricínový olej a cukrové zrniečka pleť vyhladia, zanechávajú ju prevoňanú, mäkkú a krásnu. Pokožku nedráždi, aplikuje sa na navlhčené telo a krúživými pohybmi sa masírujú tie partie, ktoré potrebujú obnoviť. Oceňujem hrubšie zrniečka, tie sú podľa mňa na ošetrenie tela lepšie, ako jemné. Vôňa je citrusovo-drevitá, hrejivá a opojná. Po procedúre je pleť hebká na dotyk, dokonale hydratovaná a pri pravidelnom používaní vyživená a regenerovaná. Pozor, píling opticky vyhladí celulitídu. Za mňa top telový píling. :)

Píling:  kód - 18483,  strana 147,  150 ml,  12,90 eur


Mydlo Spiced Citrus

Exotické, aromatické a svieže mydlo z kolekcie inšpirovanej Vianocami je ako stvorené na darovanie. Luxusná vôňa mandarínky, kvetu pomarančovníka a škorice premení každé umývanie rúk na zážitok. Mydlo v tvare kúska pomaranča vonia neodolateľne, vôňa je dokonca tak svieža, že sa páči aj môjmu chlapovi. Už teraz sa teším, ako si ho v decembri vystavím v kúpeľni a budem sa radovať nielen z jeho dizajnu, ale aj vône. Za cenu 0,99 centov je to kúpa roka. 

Mydlo:  kód - 32843,  strana posledná,  75 g,  0,99 eur


Z noviniek ma najviac očaril telový píling, mydlo a pena do kúpeľa. :)

Máte už nakúpené vianočné darčeky? Inšpirujete sa katalógmi Oriflame?

Krásny večer priatelia,
S. 

You May Also Like

19 komentárov

  1. Ten peeling a ta kabelka jsou top! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to je krásna Oriflame nádielka!
    mydielká vyzerajú úžasne, náušničky by som určite nosila a šál by potešil priateľa! :).

    THE WORLD BY KEJMY | CHRISTMAS GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny výber a kabelka je úžasná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá to na krásné Vánoční novinky! Hned bych si něco vybrala ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. neboj sa, darčeky tiež ešte nemám nakúpené, nie si v tom sama :) čo sa týka noviniek, veľmi sa mi páčia náušničky a ten peeling som už tiež mala a za mňa super, len mi moc nevoňal ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvele urobené fotky 👀 Mňa najviac zaujal peeling, kedže peelingy sama neskutocne zbožňujem 💙 A jednoznačne mas u mna rešpekt, ze dokážeš tie produkty takto popísať, naozaj velmi pekne spracované 😌

    Na mojom blogu prave prebieha Giveaway budem velmi rada ak sa zapojis - https://emmareyess.wordpress.com/2017/11/28/vianocna-giveaway/ 🌸

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wau to je ale naozaj veľká nádielka! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oriflame má stále krásne obaly a tá kabelka je úžasná ! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)