Nivea Urban Skin Detox + Labello limited edition

by - 01 apríla

Ahojte,
téma detoxikácia pleti patrí medzi najdiskutovanejšie, aké tu kedy boli. Určite ste si všimli, že ženy stále viac očisťujú svoj organizmus, snažia sa žiť zdravo a minimalisticky. Nikdy som si nemyslela, že sa nechám zlákať touto témou, teda detoxom, no odkedy som ho vyskúšala, nedám naň dopustiť. Ani si neviete predstaviť, aké zázraky dokáže očistná kúra alebo pôst s telom. Aby som poskytla relax aj mojej pokožke, doprajem si luxusnú starostlivosť s antioxidantmi a bio zeleným čajom, Nivea Urban Skin Detox.  
Tento rad je určený pre namáhanú pleť, pokožku zničenú nesprávnou životosprávou a vplyvmi vonkajšieho prostredia. Kozmetika bohatá na silné antioxidačné látky a kyselinu hyalurónovú sa stane vašim spojencom v džungli veľkomesta. 


Denný a nočný krém na tvár
Nivea Urban Skin Detox

Denný a nočný krém na tvár s výbornými hydratačnými vlastnosťami ponúka najlepšiu ochranu pre namáhanú a vyťaženú pokožku. Vďaka obsahu tých najlepších antioxidačných a detoxikačných čiastočiek nadobudne pleť nielen nový šat, ale aj čistotu a zdravie, po akom ste vždy túžili. Systém Urban Skin Defence posilňuje obranný štít pleti, intenzívne hydratuje pokožku po dobu 48 hodín, chráni ju pred vonkajšími vplyvmi, znečistením a slnečnými lúčmi a je dermatologicky testovaný a schválený. 

Antioxidačný denný krém na tvár rozmaznáva vašu pleť každé ráno. Je určený pre všetky typy pokožky, obsahuje ochranný faktor 20 a podporuje prirodzenú regeneráciu kože. Ľahké zloženie sa skvelo rozotiera, príjemná a nevtieravá vôňa upokojuje a účinné ingrediencie pôsobia priam blahodárne pre životom skúšanú pleť. 
Obal krému je klasický, páči sa mi dizajn ladený do zelených tónov a biely uzáver, spolu vytvárajú dokonalú súhru. Lahodná "niveovská" parfumácia pohladí pleť aj zmysly, gélové zloženie krému sa rýchlo vstrebáva a zelená farba mi pripomína rozkvitnutú lúku. Pred nanesením krému je vhodné pleť ošetriť čistiacim gélom alebo vodou, odporúčam vám zvoliť prípravok na exfoliáciu a čistenie v jednom, o ktorom si prečítate nižšie. Keď som krém prvýkrát vyskúšala, nabrala som si väčšie množstvo, čo sa odzrkadlilo aj na mojej pokožke. Prípravok sa komfortne rozotieral, no pleť mi veľmi zaťažil. Kedže sa jedná o denný krém, použila som ho ako podklad pod make-up, no urobila som chybu. Líčenie mi vôbec nedržalo, krémik mi na tvári zanechal hrudky a čo ma mrzelo bol fakt, že sa koža stále lepila. Na druhý deň som aplikovala menšie množstvo krému, bolo to lepšie rozhodnutie, pretože produkt okamžite zaschol a už sa viac nepohol. Avšak nemala som pocit hydratovanej pleti, preto ho z môjho pohľadu neodporúčam. Je pravda, že krém ako taký výborne schne, nezanecháva pleť mastnú, no môže sa lepiť a osobne som na pokožke pociťovala nedostatočnú vlahu, čo ma veľmi mrzí. Mám suchú až zmiešanú pleť, preto ho odporúčam skôr mastnejšej pleti a mladým slečnám, určite im sadne viac, ako pleti staršej a citlivej. Paradoxom je, že nočný krém mi perfektne sadol a patrí medzi moje top kúsky, o to viac ma teda sklamalo denné používanie.

Antioxidačný nočný krém na tvár je určený na regeneráciu pokožky počas spánku. Bio zelený čaj a kyselina hyalurónová detoxikujú pleť, zbavujú ju sivastého nádychu a výsledkom bude nielen krásne žiarivá pleť, ale aj perfektne vyzerajúci podklad pred líčením. 
Krém ma rovnaký obal ako denný, len s tým rozdielom, že kryt je tmavej farby. Slúži to na identifikáciu a rozpoznanie produktu pred aplikáciou. Opojná vôňa a ultra ľahké zloženie poskytuje pokožke príjemný a relaxačný pocit. Prípravok ma okamžite zaujal, pred prvou aplikáciou som postupovala opatrne, pretože som myslela, že bude rovnaký ako denný krémik, no opak je pravdou. Naniesla som si primerané množstvo na tvár, krúživými pohybmi som ho rozotrela a ráno som sa zobudila s hydratovanou, hebkou a hlavne sviežou pleťou. Pokožku som mala oddýchnutú, kruhy pod očami sa stratili, mdlý výraz zmizol a čo ma úplne dostalo, bol ten neopísateľný pocit ľahkosti a výživy v jednom. Krém používam pravidelne, vždy sa na jeho aplikáciu teším, získal si moje srdce natoľko, že ho odporúčam nielen suchej, ale aj mastnej a citlivej pokožke. Po dlhšej testovacej dobe sa moja pleť zlepšila, akné sa zmiernilo, póry sa dôkladne prečistili a koža si začala sama regulovať tvorbu mazu. Keď sa ráno pozriem do zrkadla, vidím oddýchnutú tvár plnú života bez vrások a akné. Ak by som si mala vybrať medzi týmito dvoma prípravkami, určite u mňa víťazí nočný krém, rýchle vstrebávanie, žiaden mastný a ťaživý pocit na tvári a ten efekt, to jednoducho musíte zažiť. :)


Minútová detoxikačná maska na tvár
Nivea Urban Skin Detox

Maska na tvár s bielym ílom a výťažkom z magnólie detoxikuje pleť a odstraňuje z nej odumreté kožné bunky. Čistí, zjemňuje a uzdravuje pokožku tváre bez toho, aby ju vysúšala či dráždila. 75 ml balenie toho najlepšieho, čo značka ponúka, nájdete nielen v každej dobrej drogérii, ale aj vo veľkých obchodných reťazcoch. 
Produkt má decentný biely obal kombinovaný so zelenou, čo pôsobí hravo, sviežo a mladistvo. Dolné uzatváranie u mňa boduje, bielo-zelená ílovitá konzistencia obsahuje malé zrniečka, vďaka ktorým bude vaša pokožka nielen perfektne vyčistená, ale tiež premasírovaná a prekrvená. Peeling je výnimočný produkt, jeho používanie vám doporučujem počas detox dňa, ale aj pri bežnom čistení tváre. Krehká vôňa plná radosti a života prinesie slnko do vašej kúpeľne, ranný aj večerný rituál bude o to krajší. 1 minútová detoxikačná maska na tvár v sebe ukrýva dva prípravky, čistiaci íl a pleťovú masku. Čistiaci íl je vhodné nanášať ráno namiesto gélu, krúživými pohybmi si íl rozotrite a následne ho opláchnite vlažnou vodou. Získate saténovo jemnú pokožku, matný vzhľad a optické stiahnutie pórov. Večer zvoľte masku, nechajte ju pôsobiť po dobu jednej minúty alebo dlhšie a opláchnite vodou. Hĺbkové pôsobenie prípravku zaručí bezchybné odstránenie nečistôt, stiahnutie rozšírených pórov a neuveriteľnú hebkosť. Zjemnenie, prežiarenie, mlado vyzerajúca a krásne zmatnená pleť bude poklad, ktorý objavíte. Produkt odporúčam hlavne mastnej a zmiešanej pleti, suchú môže štípať alebo páliť. Mne sadla a to mám pokožku raz suchú a raz zmiešanú, takže je to len o osobnom otestovaní. :)


Limitovaná edícia Labello Original

Balzam na pery musím mať stále pri sebe, používam ho pravidelne a som rada, že značka Nivea prichádza vždy s novými vôňami a dizajnom pomád. Limitka Labello v trblietavom šate nadchla celú moju rodinu, sestra si hneď vzala jeden neobyčajný kúsok a tešila sa z neho. 6 farieb krásnych obalov, ktoré s vami prežijú každý moment života. Strieborná a zlatá výborne ladia k párty outfitu, nežná ružová bude spoločníčkou vašej dcéry, červená oslní v sviatočné chvíle, zatiaľ čo zelenú nájdete v každej kabelke. Ošetrujúce zloženie balzamu na pery s obsahom výživných zložiek a bambuckého masla poskytuje 24 hodinovú ochranu pred popraskaním a vysušením pokožky pier. Nežná a príjemná vôňa, hydratácia a vlaha, to všetko sa nachádza v jednej malej tyčinke. Labellá mám rada, sú to balzamy, ktorými nikdy nič nepokazíte. Nové obaly pôsobia luxusne, určite si aspoň jeden zaobstarajte. Tak čo dievčatá, aký odtieň si vyberiete?


Novinky značky Nivea odporúčam, do pozornosti dávam hlavne nočný krém a masku na tvár, tieto produkty stoja za to. Labella sú rozkošné, myslím, že by som im tiež neodolala, takže som rada, že boli v balíčku. :)

Poznáte rad Urban Skin Detox? Aké balzamy na pery sú vašou srdcovkou?

S.

Za poskytnutie balíčka na testovanie ďakujem zastúpeniu Nivea Slovensko. 

You May Also Like

14 komentárov

  1. Labelo má krásne obaly. Niveu mám veľmi rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty jsem už na pár blozích zahlédla a líbí se mi :) musím uznat, že mě ty produkty z řady Urban Skin Detox hodně lákají :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, určite vyskúšaj ten nočný krém, je vynikajúci. :)

      Odstrániť
  3. Já bohužel mám citlivou pleť a jeden produkt od nivei mi jednou úplně oddělal obličej a od té doby jsem od nivea nic nezkusila :), ale produkty vypdají dobře:). A ty labela mají krásný obaly :)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, to ma mrzí. :( Labello majú naozaj krásne obaly. :)

      Odstrániť
  4. Ta limitka labello vypadá fakt úžasně, já mám ale balzámů asi 20 a je mi líto kupovat další když je nestíhám spotřebovat :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám to, ja mám doma tiež veľmi veľa pomád. :D

      Odstrániť
  5. Tu masku od Nivei si chci časem pořídit :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už jsem tuto řadu zaregistrovala, ale nezkoušela jsem. I balzámky vypadají pěkně, dřív jsem si je často kupovala, teď pokukuji spíš po těch přírodních :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky!
    Mimochodom akurát si mi pripomenula, že ked sme boli ako dievčatá malé tak sme každá mala Labello - to neexistovalo, že by nám ho maminka nekúpila.

    Inak som nič neskúšala ale Niveu mám veľmi rada. Momentálne ich krém Nivea Baby mi slúži ako makeup :):D

    Klaudia Duranova

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám to, najlepšie bolo, keď krásne voňalo a ešte aj chutilo. :D

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)