Letná láska

by - 23 júna

Ahojte!
Na teplých letných večeroch milujem pocit slobody a radosti, ktoré mi prinášajú. V tomto čase sa koná najviac spoločenských udalostí, výstav, festivalov a večierkov.  
Aby som na tieto akcie bola dokonale oblečená, inšpiráciu hľadám nielen v kamenných obchodoch, ale aj na obľúbenom e-shope Bonprix. Ich výber je unikátny, nájdete tú rôzne štýly, doplnky, obuv a mnoho iného. 


Keď som zbadala tieto šaty, ostala som v nemom úžase. Čierna farba je moja obľúbená, doma mám len jeden kúsok v tomto odtieni a viete ako sa hovorí, malé čierne zachránia každú situáciu. Podložila som si výber týmto argumentom a hneď som zadávala objednávku. Tešila som sa ako malá a zároveň sa bála, či budú vyzerať rovnako, ako na modelke.
Na čierne šaty som čakala približne týždeň, keď dorazili a uvidela som ich naživo, zhodnotila som, že som urobila správne rozhodnutie. V mojom šatníku sa nenachádza veľa pútavých kúskov, no tento je naozaj extra. Má šachovnicový vzor v prednej časti, strieda sa v ňom koženka a umelá "srsť". Na prvý pohľad čudná kombinácia, na druhý dokonalá súhra. Šaty sú bez rukávov, majú špagátové ramienka s nastaviteľnou dĺžkou. Vrchný materiál je tvorený 85% polyesterom, 11% viskózou a elastanom. Podšívka je z polyamidu a polyuretánu. Materiál je po bokoch a v zadnej časti elastický, v páse a na chrbte obsahuje gumu. Dĺžka šiat je po kolená, pri nižších postavách bude trocha dlhšia. Okrem vrchného vzoru sú šaty zaujímavé aj rozparkom, vyzerá to fakt dobre. Tento kúsok zaujme na prvý pohľad, je to predsa len niečo iné, ako to, na čo sme boli zvyknuté.
Objednala som si číslo 32/24 zodpovedajúce XS, šaty mi padli ako uliate. Bežne nosím XS alebo S, záleží od strihu a tkaniny. Látka šiat je dostatočne pružná, nepresvitá a hrúbka je tak akurát. Využijete ich v lete aj v jeseni, vzor v prednej časti je pomerne pevný, čo umožňuje nosenie bez podprsenky. 
Šaty sú príjemné na tele, v lete sú vhodné hlavne na večer, cez deň by ste sa v nich uvarili. Vďaka neutrálnej farbe sa hodia na rôzne príležitosti ako výstavy, firemné akcie, divadlo, narodeninové oslavy, promócie a iné. Ak chcete vyniknúť no zachovať si eleganciu, nepoznám lepší kúsok ako je tento. Šaty pôsobia moderne, štýlovo, nenútene a vytvoria dokonalú štíhlu siluetu. Ja som ich skombinovala s polo lodičkami, viem si k nim predstaviť aj sandáliky, mules topánky alebo nízke čižmičky na opätku. Viete ich ladiť v elegantnej verzii so sakom, keď zvolíte riflovú bundu, koženku a zaujímavé topánky, môžete vyraziť do mesta za zábavou. :)


Čierne očarujúce šaty ponúkajú až do veľkosti 50! Perfektné doplnky k šatám doladíte na Bonprix shope

Peknú nedeľu,
S.

You May Also Like

17 komentárov

  1. Šaty jsou krásné, sluší ti to v nich. Taky ráda objednávám z Bonprixu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie šaty vyzerajú veľmi zaujímavo a svedčia ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem spíše pro světlé barvy, černou vůbec nenosím. Ale některé příležitosti si to žádají :-) jak jsem psala na Instagramu, neskutečně ti to sekne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsou nádherné a moc moc Ti sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Šaty mají neuvěřitelně zajímavý předek a vyřešený výstřih :) Jen ze zadu bych brala asi méně odhalující každý nedostatek :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Šatičky jsou moc pěkné a moc ti sluší. Z Bonprixu jsem dlouho nic neobjednala. Budu se muset podívat jaké nové věci nabízí 😊.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ako šaty sú to fakt krásne. Keby som ich mala doma kam dať, tak by som do nich hneď išla tiež. Ale keďže bývame v malom byte, tak človek musí premýšľať, čo si kúpi a kam to dá. Ale už chystáme nový väčší byt. A dokonca sme si už vybrala aj veľkú šatníková skriňa a ďalšie propriety, ktoré si tam bezpochyby dám a veľmi sa na to teším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež mám rada takú tú letnú pohodičku a teplé letné večery. Ale úplne totálna letná láska je pre mňa Kúpacia kaďa s pieckou, ktorú sme si s manželom zaobstarali na záhradu. Je dosť veľká pre dvoch, takže sa pekne naložíme, pozeráme na oblohu, popíjame prosseco a užívame si jeden druhého. :) No a niekedy to má aj super afrodiziakálne účinky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie šaty sú veľmi pekné, len z niektorých uhlov robia taký dojem zástery alebo ja neviem, ako veľmi to mám povedať. Ale ako na druhú stranu prečo by nie, že ? :) Je to zase niečo nové. My sa teraz plánujeme na dovolenku v zahraničí, bude to veľa o kúpaní a tak čítame články ako tento. O šatách sa tam nič nepíše, ale mám pocit, že podobné šaty so mnou tiež pôjdu. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)