U-box december

by - 28 decembra

Ahojte,
o slovenskom U-boxe ste už na mojom blogu čo to počuli. Dnes vám predstavím decembrovú krabičku, ktorá pozostávala prevažne zo slovenských výrobkov.


Kompletná vlasová starostlivosť od značky Dr.Santé s argánovým olejom a keratínom

Dr.Santé značku som doteraz vôbec neregistrovala a poviem vám, že ma príjemne prekvapila. Jedná sa o slovenskú značku, ktorej produkty neobsahujú žiadne farbivá, silikóny či parabény. Šampón na vlasy má krásnu vôňu s gélovou konzistenciou. Vlasy bohate napení a nezaťaží ich. Po umytí sú vlasy príjemné na dotyk, krásne lesklé a vyživené. Účinkom by som ho radila k Dove šampónom, pretože vlasy oživí a dodá im objem. :)
Maska na vlasy má skvelé balenie, ktoré dlho vydrží. Krémové zloženie žltej farby sa príjemne nanáša a nesteká po vlasoch. Zatiaľ som nepozorovala žiaden extra efekt, no vlasy sú jemné a dobre sa rozčesávajú. Uvidíme neskôr, aký waw efekt maska dokáže.
Sprej na vlasy s keratínom mi túto zimu zachránil vlasy, a to doslova. Sprej totižto obalí vlasy neviditeľnou ochrannou vrstvou, a zabráni ich štiepeniu. So sprejom som maximálne spokojná, rýchlo sa používa a poskytne vlasom hydratáciu kedykoľvek počas dňa.


Priody intenzívna revitalizačná maska (vankúšiky) na očné okolie

Vankúšiky pod očné okolie vyzerajú veľmi luxusne, tie som ešte neskúšala, no teším sa na ne po Silvestri. Obsahujú výťažky z aloe vera, uhorky a kyselinu hyalurónovú. Výborné je, že sa dajú použiť viac krát, čo ma teší. Priody značka netestuje na zvieratách a je vhodná pre každý typ pokožky.


Gumička do vlasov so zlatým kvietkom

U mňa sa gumky do vlasov nestratia, a táto má slávnostný podtón. Mala som ju na cope počas Vianoc, a každý mi ju chválil. Určite si u mňa miesto nájde, pretože nepôsobí detsky ani nejak opĺzne.


Evitapress-  Sama mama kniha

Knižka bola príjemným spestrením boxu. Ja osobne veľmi rada čítam, je mi jedno, aký žáner kníh, keď ma knižka zaujme, ponorím sa do nej a musím ju dočítať až do konca. Túto som ešte nečítala, tak som zvedavá, ako u mňa obstojí. :)


CharmSIS náramok

CharmSIS je slovenská značka, ktorá vyrába pestré, originálne a personalizované náramky. Mne sa môj červený krásavec so sobíkom veľmi páči, je zaujímavý a štýlový. Využijem ho hlavne počas sviatkov. :)


Meis očné tiene

V minulom boxíku boli od tejto značky korektory, ktoré sú perfektné. Tiene ma taktiež dostali, majú fajn pigmentáciu, a sú matné. Hnedé farby rozhodne využijem, pretože nude líčenie nosím skoro každý deň. Tmavo hnedý tieň používam aj ako tieň na obočie, pretože je matný a podobá sa farbe obočia.


Autumn Beauty rúž na pery

Tmavá slivková farba sa hodí na jesenné a zimné dni. Zvýrazní pery, dodá im iskru a hydratuje ich. Ako to pri tmavých rúžoch býva, výdrž nie je nekonečná, no také tri-štyri hodinky zvládne úplne v pohode. Okrem toho, pekne vonia a má aj zaujímavé balenie. :*


Zľavový kupón Priody

Súčasťou balíčka bola tiež poukážka na prvý nákup Priody výrobkov. Zľavu si viete uplatniť na ich eshope, a potrebné informácie nájdete v letáčiku.


Decembrový box sa mi veľmi páči, využijem z neho každý produkt. Najviac ma zaujala vlasová starostlivosť a tiene na oči. :)
Ak sa vám box páči, vychádza každý mesiac a vždy v ňom nájdete produkty, ktoré objavíte až po rozbalení. Stojí 11,99 eur, a objednať si ho môžete na Facebookovej stránke U-boxu.


Oslovil vás decembrový box? Máte ho doma?

Pekný deň,
Soňa






You May Also Like

6 komentárov

  1. U-box vypadá super! Rtěnka má opravdu originální balení a gumička do vlasů je moc krásná, sobí náramek roztomilý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No musím říct, že tentokrát se jim box povedl! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa najviac zapáčila práve tá strostlivosť o vlasy, vyzerá veľmi kvalitne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)