Voňavé pokušenie

by - 23 decembra

Ahojte,
Vianoce sú už za dverami, a ja som práve dokončila výzdobu u nás doma. Koláčiky sú napečené, byt dokonalo uprataný, teraz už len oddych a relax.
Ešte na Mikuláša mi prišiel balíček od firmy stibio.sk. Keď som si ho doma otvárala, mala som predčasné Vianoce. Balíček bol krásne sviatočne zabalený, s milým odkazom od majiteľky obchodíka.
Stibio ponúka prírodnú kozmetiku ručnej výroby, čo ma veľmi uchvátilo. Myslím, že v dnešnej dobe plnej chémie je bio kozmetika na nezaplatenie. :)
Čo obsahovala moja Mikulášska nádielka?


Stibio olivové mydlo s kávou

Mydlo si ma získalo vôňou, ktorá je priam na "zjedenie". Cítiť v ňom hlavne kávu, a ja som taký malý kávoholik. Milujem vôňu rannej kávičky, ktorá naštartuje môj deň. S týmto mydlom sa moja pokožka prebudí, a ak ho použijete aj na tvár, pleť sa prekrví a zjemní.
Olivové mydlo s peelingovým účinkom obsahuje jemne pomleté kávové zrnká, ktoré pokožku povzbudia a stimulujú jej prekrvenie. Výborné exfoliačné a antioxidačné účinky zabezpečia vyhladenie hrudkovitého vzhľadu pokožky, a zbavia vás celulitídy. Mydlo sa výborne hodí pre fajčiarov, pretože eliminuje fajčiarsky, cibuľový a cesnakový zápach z tela. Táto vlastnosť mydla ma dosť prekvapila, nakoľko som sa doteraz s ničím podobným nestretla. :)
Mydlo je vhodné pre suchú a staršiu pokožku. Obsahuje prírodné ingrediencie, ktoré nie sú testované na zvieratách. Ručná výroba, krásne, jemné balenie a vôňa kávy, prinesú do vášho domova príval povzbudenia.
Kocka výborne pení, zrnká kávy pokožku premasíruju, a čo je super, na tie pachy naozaj funguje. ;)


Stibio šumivá kúpeľ Good morning sunshine a Lavender fields

Guličky do kúpeľa sú teraz všade. Relax v teplej vode plnej úžasných, prírodných aromatických zmesí, uvoľní namáhané svaly a pohladí pokožku.
Levanduľová šumivá guľa do kúpeľa vonia ako Provensálsko. Mojou najobľúbenejšou vôňou je práve levanduľa, preto sa na tento "kúpeľ" veľmi teším. Zatiaľ som guličku neskúšala, pretože doma nemám vaňu, avšak keď budem u snúbenca, vychutnám si relax a vôňu plnými dúškami.
Šumivá bomba obsahuje kvalitný mandľový olej, ktorý spolu s prenikavou vôňou levandule vyčaruje vo vašej kúpeľni oázu pokoja. Najlepšie je vychutnať si vaňu tesne pred spaním, levanduľové výťažky vám zabezpečia kvalitný spánok. :)


Citrusová bomba do vane  sa náramne hodí po náročnom dni. Guľôčka s vôňou citrusových plodov a bielych kvetov vaše telo povzbudí, dodá mu energiu na zvládnutie životných skúšok, a pokožku hodvábne zjemní. Obsahuje tie najlepšie bio zložky, aróma citrusov vás prenesie do energiou nabitej Sicílie a Sardínie, kde je aj obyčajný deň rajom na zemi. Predstavte si, ako ležíte na vyhriatej pláži, v ruke Mojito a vy s úsmevom na tvári mávate lodi, ktorá odpláva aj s vašimi problémami. Skvelá predstava, že?


Stibio tuhý sprcháč s lufou a vôňou čučoriedky

Multifunkčný produkt plný šťavnatých čučoriedok. Obsahuje glycerín, známy svojou odmasťovacou schopnosťou. V mydle sa nachádza zaliata lufa, tá sa postará o premasírovanie pokožky. Mydlo je určené na liečbu akné, pomáha pri celulitíde a prekrvuje pokožku. Okrem toho, uľahčuje holenie pokožky, takže v jednom výrobku máte až 3 vynikajúce použitia.
Vonia krásne, sladko, a pritom nenútene. V sprche sa ľahko používa, z ruky sa nešmýka, zjemňuje pokožku a prevonia celú kúpeľnu. Ak chcete urobiť radosť ženám s mastnou alebo zmiešanou pokožkou tela, tuhý sprcháč je dobrá voľba.


Stibio balzam na pery Levanduľa

Pomáda na pery v tégliku s vôňou levandule je určená pre suchú pokožku pier. Môže sa používať v každom ročnom období, má nemastné zloženie a na perách dlho vydrží. Pokožku pier zjemní, hydratuje a ozdraví.
Balzam na pery má prenikavú vôňu, ktoré mne osobne vôbec neprekáža. Ak preferujete jemnejšie vône, tento balzám nie je nič pre vás. Téglikové balenie je z jednej strany fajn, pretože vám dlho vydrží, no z hygienických dôvodov to nie je nič extra. Pomáda je tuhá, čo ma za následok horšie naberanie. Na moje pery musím produkt nabrať aspoň 5 krát. Čo však chválim je nemastné zloženie, zvláčňujúce a upokojujúce účinky a dlhú výdrž.


Moja prvá skúsenosť s kozmetikou Stibio ma potešila, páčia sa mi všetky výrobky, a viem, že ich využijem. Najviac ma dostalo mydlo a lufový sprcháč, ktoré sú jednoducho skvelé. :)
Odkaz s prianím od majiteľky ma srdečne potešil. Pre mňa je veľmi dôležitá väzba s ľuďmi, preto aj ja, keď posielam balíčky zo súťaži, píšem odkazy. Vyjadrenie úcty, ľudských citov a lásky naplnia srdcia každému, kto si balíček otvorí.

Všetky produkty, aj niečo navyše, objavíte v eshope stibio.sk. :)

Krásne prežitie sviatkov priatelia,
S.

Za poskytnutie produktov k recenzii ďakujem skvelej Viki.


You May Also Like

5 komentárov

  1. Tak tie bomby do vane teda vyzerajú úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je nádhera, ty bomby vypadají skvěle, škoda, že u sebe doma nemám vanu :(

    BLOND SITE.CZ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bomby krásne voňajú, už sa teším, ako ich vyskúšam. :)

      Odstrániť
  3. Tiež doma milujeme sviečky. Hlavne na jeseň av zime, pretože vytvoria fakt skvelú a jedinečnú atmosféru. No, ale cez leto to je tak sviečka proti komárom, keď sedíme pod pergolou. Trávime prakticky celé leto vonku. Väčšinou vezmeme napríklad koleso a ideme na pár dní do prírody. Ja napríklad pracujem aj vonku na záhrade na notebooku. :) A je to skvelé.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)