Lavera pleťový krém

by - 31 marca

Ahojte krásky,
tento týždeň bol náročný, každý deň som niečo riešila, preto sa ozývam až teraz. Neustály stres sa u mňa podpísal na pleti, ktorá sa aktuálne veľmi leskne. Mám pocit, akoby moja pleť stratila balans a hydratáciu. Presne na môj problém bol vyvinutý krém od značky Lavera, o ktorom si dnes napíšeme. Lavera je nemecká značka, ktorá bola založená v roku 1987. Najprv sa jednalo o rodinný podnik s prírodnou kozmetikou, no neskôr sa firma rozrástla po celom svete. Zakladateľ značky Thomas Haase v detstve trpel dermatitídou a v tej dobe bolo ťažké zohnať potrebné lieky. Preto sa Thomas rozhodol vyrobiť si kozmetiku na mieru, čisto z prírodných ingrediencií. Tak vznikla naša Lavera. :)



Lavera zmatňujúci vyrovnávací krém na tvár
Bio zelený čaj

Bio zmatňujúci krém na tvár so zeleným čajom a nechtíkom poskytuje pleti hydratáciu, vyživuje suché časti pokožky a pleť zmatňuje. Postará sa o elimináciu prebytočného mazu, pomáha pleť zregenerovať a prinavracia jej stratený balans. Pokožku tváre zjednocuje, vyrovnáva tón pleti a zanecháva ju hodvábne jemnú. Organický zelený čaj slúži na zmatnenie pokožky a pomáha pri hojení vyrážok. Okrem toho, uzatvára póry na pleti, čím zabraňuje znečisteniu a začervenaniu pokožky. Organický kvet nechtíka má hydratačné a zjemňujúce účinky, pleť ukľudňuje a vyrovnáva. V pleťovom kréme nájdeme aj extrakty zo slnečnice, kamilky, zázvor, bambucké maslo, jojobový, mandľový a olivový olej.


Krém je určený na zmiešanú pokožku. Je zabalený do papierového obalu, ten chráni samotnú tubu pred znečistením. Produkt ma 50 ml balenie, bielu farbu s potlačou kvetín. Obal sa mi páči, pôsobí sviežo a nenútene. Vôňa krému je prírodná, cítim v ňom kamilky. Výrobok má krémovú konzistenciu žltkastej farby, ktorá sa po nanesení zmení na gél. S krémom treba pracovať o čosi viac, to znamená dlhšie rozotrenie po tvári. Problém je ten, že ak si ho dáte trocha viac, trvá pomerne dlho, pokiaľ sa biely povrch po kréme rozmaže. V priebehu niekoľkých minút však badať výsledky. Pokožka je jemná, priam zamatová, póry sú stiahnuté, pokožka zmatnená a pleť upokojená. Ja si ho aplikujem vždy ráno, pretože pripraví pleť na vrstvu makeupu. Hodí sa teda aj pod líčenie, nezanecháva žiadne hrudky ani šmuhy. Kedže obsahuje zelený čaj, pokožku osviežuje a vyrovnáva. Zmatnenie sa dostaví rýchlo, akurát sa natrápite s nanášaním. Po týždni používania som si všimla zmenšenie pórov a reguláciu kožného mazu. Výrobok by som odporučila mladým slečnám a všetkým ženám, ktoré trpia mastnou a problémovou pokožkou. Krém neodporúčam suchej a citlivej pleti, v tomto prípade je maz vzácny a tento krém by pleť ešte viac vysušoval. Ja som s krémom spokojná, používam ho hlavne v oblasti T-zóny, kde mám rozšírené póry. Tie mi stiahne a opticky zmenší. Pri prvom použití ma na tvári štípal, no potom už vôbec, neviem čím to bolo zapríčinené. Teraz mi však vyhovuje, oceňujem rýchly nástup účinku a veľkosť balenia.


Lavera Bio zelený čaj krém na tvár je prírodný produkt, ktorý neobsahuje žiadne hliníkové soli, laktózu, geneticky modifikované organizmy, silikóny, parabény, farbivá a syntetické prídavky. Je dermatologicky testovaný, patrí medzi vegánske produkty a pýši sa viacerými Eco friendly certifikátmi.
Krémik zoženiete v každej dobrej drogérii, trebárs v Dmku. Ak by ste chceli vedieť, kde sa Lavera produkty predávajú, kliknite na zoznamy obchodov  a eshopov. :)
V ďalších recenziách si predstavíme produkt do sprchy a deodorant, tešíte sa? 

Poznáte značku Lavera? Ak áno, čo ste od nej vyskúšali?

Krásny večer,
S.

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem Lavera.cz.


You May Also Like

4 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)