Oriflame kampaň 5/2017

by - 20 marca

Ahojte,
vedeli ste, že spoločnosť Oriflame oslavuje svoje 50-siate výročie? Produkty známej švédskej spoločnosti nám robia radosť už celkom dlhú dobu, čo myslíte? Pri tejto jubilejnej príležitosti si firma pripravila krásne akcie a darčeky, ktorými chce potešiť vás, zákazníkov. V katalógu číslo 5/2017 sa ukrývajú zaujímavé ponuky a lákavé prezenty za ešte výnimočnejšie ceny. Platnosť katalógu je od dnes, teda 20.3.2017, do nedele, 9.4.2017. :)


Hojivý zázrak s logom 50. výročia

Legendárny produkt, ktorý milujú ženy po celom svete. Hojivý zázrak stál pri zrode spoločnosti a doteraz sa teší veľkej obľube. Jeho zloženie je obohatené o prírodný včelí vosk a vitamín E. Pokožku upokojuje, obnovuje jej pružnosť, hydratuje ju a posilňuje jej ochrannú bariéru. Má univerzálne použitie, jemnú vôňu včelieho vosku a slávnostný šat zlatej farby. Luxusné balenie najobľúbenejšieho produktu môže byť vaše už za 2,49 eur.

S: Hojivý zázrak používam už od nepamäti, pomohol mi pri oparoch, ekzémoch, popáleninách a dokonca aj pri pľuzgieroch. Vďaka praktickému baleniu ho môžete mať stále pri sebe a ak vás nebaví klasické prevedenie vajíčka, nájdete ho v rôznych farbách a vôňach ako škorica, ruža či ríbezľa. Hojivé vajíčko odporúčam ako produkt na všetky kožné problémy a ťažkosti.

Hojivý zázrak 50th Anniversary kód: 33954,  strana 5,  15 ml – 2,49 eur


Parfumovaná voda Volare Gold

Kolekcia vôní Volare vznikla v roku 1996. Pôvodná parfumovaná voda má názov Volare, neskôr k nej pribudla Volare Forever a najnovšie aj Volare Gold, luxusná a zaujímavá vôňa stvorená na počesť výročia. Parfumovaná voda Volare Gold patrí medzi kvetinové vône. V jej skladbe sa nachádza ruža Grand Amour ako srdce celej vône, slaný karamel a broskyňa. Vôňa vám pripomenie nezabudnuteľné chvíle lásky, šťastia a radosti.

S: Parfumovaná voda mi pripomína môj obľúbený parfum, preto som ostala prekvapená, ako dlho vydrží a ako krásne sa rozvinie. Vôňa nie je príliš sladká, ani ťažká a je vhodná na špeciálne príležitosti Ak ste milovníčky kvetinových vôní s nádychom luxusu, tento parfum je práve pre vás. Flakón v zlatej farbe sa bude nádherne vynímať na komode či poličke. Volare Gold spolu s hojivým zázrakom tvoria ideálny darčekový set.

Parfumovaná voda Volare Gold kód: 33448,  strana 7,  50 ml – 19,99 eur


Guľôčkový púder Giordani Gold Golden Edition

Guľôčky Giordani Gold sú vyrábané skúsenými majstrami priamo v Taliansku. Špeciálna edícia obsahuje zlaté guľôčky so skutočným zlatým práškom. V balení sa nachádzajú guľôčky rôznych farieb, ktoré po spojení vytvárajú prirodzené krytie a jemný trblietavý vzhľad. Sú príjemné na nosenie, balenie ma minimalistický dizajn so zlatými odleskmi. Pomocou štetca sa nanesú na lícne kosti, čelo a líniu čeľuste pre žiarivý bronzový vzhľad.

S: Jemne mletý, bronzový prášok v guľôčkach ma výbornú pigmentáciu a štruktúru. Na tvári vyzerá prirodzene a má skôr saténový odlesk. Páči sa mi tiež kombinácia farieb, na pleti vytvoria efekt opále nej pokožky. Vydržia dosť dlho, ako náhrada lícenky alebo bronzera dobrá voľba.

Guľôčkový púder Giordani Gold kód: 34144,  strana 9,  25 g – 9,99 eur


Laky na nechty Colourbox

Novinky v podobe pestrofarebných rúžov a lakov Colourbox sú určené pre všetky vekové kategórie. V minulých novinkách som vám predstavila rúže, dnes si posvietime na laky na nechty. Laky na nechty nájdete v 10 sviežich odtieňoch, od vínovej až po púdrovú.

S: Laky na nechty majú strednú kryciu schopnosť, pre sýtu farbu je potrebné naniesť dve vrstvy. Oceňujem rýchle schnutie, oslňujúci lesk a výber farieb. Môj favorit je tmavo fialová farba, na nechtoch skvelo vynikne. Lak mám na nechtoch už štvrtý deň a vôbec sa nešúpe ani neolupuje.

Lak na nechty Colourbox kód: Pearly Nude 33259, Bright Red 33262, Soft Berry 33265,  strana 21,  5 ml – 2,49 eur


Narodeninová sada najpredávanejších výrobkov

Krabička plná jedinečných produktov, ktoré sú na Slovensku najčastejšie predávané. Obsahuje 6 produktov pre krásu, zdravie a štýl. Krabička ma nádherný obraz s logom 50-teho výročia v luxusnom prevedení. Nachádza sa v nej Vyživujúci krém na ruky a telo Milk and Honey Gold, Kapsuly Omega 3 mastných kyselín, Toaletná voda Enigma, Sprchovací gél Essence and Co s citrónom a verbenou, Viacúčelová špirála Giordani Gold Iconic a Pero Fairy City Lights Angel.

S: Box ma veľmi potešil, podľa mňa je to perfektný nápad na darček. Telový krém ma husté zloženie, ktoré ale na pokožke rýchlo schne, nádherne vonia a pleť hydratuje. Za mňa je to najlepší telový krém z Oriflame. Kapsuly Omega 3 mastných kyselín sú vhodné ako výživový doplnok. Postarajú sa o správne fungovanie srdcovo-cievneho systému a kĺbov, podporujú funkciu mozgu a blahodarne pôsobia na pleť. Toaletná voda Enigma je sofistikovaná, ženská a očarujúca. Enigma sa hodí žene, ktorá drží svoj osud pevne v rukách. Sprchovací gél má hustú gélovú konzistenciu, vonia sviežo a nenútene, hodí sa pre celú rodinu a pokožku krásne prevonia. Špirála je fajn, no mne nesadla až tak, ako by som chcela. Nevyhovuje mi kefka, som zvyknutá na hustejšie štetiny. Pero ma hravý dizajn v zlatej farbe s anjelikom na vrchu. Už ho mám v kabelke, nikdy neviete, kedy ho budete potrebovať.

Narodeninová sada kód: 632993,  strana 25,  6 kusov – 26,99 eur


Kabelka Celebration

Krémová kabelka z imitácie kože s chevronovým vzorom a béžovými uškami bola navrhnutá pri príležitosti jubilea. Vnútorná podšívka ma nápaditú žltú farbu. Kabelka sa dá nosiť na pleci aj v ruke. Vo vnútri sa nachádza jedno vrecko na zips a dve otvorené vrecká. Zapínací pás je béžovej farby a pripína sa na spony. Zipsy sú ladené do zlata a kabelke dodávajú šmrnc.

S: Kabelku som si okamžite zamilovala, krémová farba sa hodí na teplé dni, dokonca je presne takej veľkosti, akú som už dlhšie zháňala. Vyzerá skvelo v ruke aj na ramene, napriek tomu, že ma menšie rozmery je priestranná a pevná. Farebná kombinácia si podmaní nielen mladé ročníky, ale aj staršie dámy.

Kabelka Celebration kód: 29403,  strana 53,  rozmery 31,5-14-23,5 cm – 27,99 eur


Denný krém NovAge Day Shield SPF50 UVA/PA++++

Ochranný krém na tvár bol navrhnutý tak, aby chránil pleť pred škodlivými účinkami UV žiarenia. Vplyvom zlej životosprávy a znečisteného prostredia dochádza ku rýchlejšiemu starnutiu pleti. Krém bojuje proti pigmentovým škvrnám, proti nejednotnému tónu pleti a pred vznikom vrások. Pomáha spomaľovať proces starnutia, pleť rozjasňuje, hydratuje a zbavuje ju sivastého nádychu. Aplikuje sa ráno na očistenú pokožku, môže sa použiť opakovane aj počas dňa.

S: Krémik ma hustejšiu konzistenciu, ktorá sa po nanesení zmení na krémový gél. Má nemastné zloženie, rýchlo sa vstrebáva a nádherne sladko vonia. Po aplikácii sa pleť neleskne, takže ho môžu používať aj kočky s mastnou pokožkou. Na pleti zanecháva komfort v podobe zamatovo jemnej pokožky a sviežeho vzhľadu. Produkt je určený pre všetky vekové kategórie a pre všetky typy pokožky. Ak nemusíte mastné a príliš husté krémy, určite sa po ňom poobzerajte. Ako bonus máte vysoký ochranný faktor, hodí sa tiež na dovolenku.

Denný krém kód: 34143,  strana 128,  30 ml – 16,99 eur


Sérum na vyhladenie vrások NovAge Ecollagen

Sérum je určené na korekciu vrások a na zjemnenie tónu i štruktúry pleti. Odporúča sa ženám vo veku 30+. V jeho zložení nájdeme komplex Tri-Peptide a výťažok z rastlinných kmeňových buniek, konkrétne z ľuľkovitých rastlín. Vznik vrások spôsobuje nedostatok kolagénu v pleti. Mimobunková hmota sa oslabí, klesá hladina kolagénu a pleť stráca svoj tvar. Sérum vypĺňa vrásky zvnútra, pleť zjednocuje, rozžiaruje a okamžite zlepšuje štruktúru pleti.

S: Sérum ma gélovú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Po nanesení môžte mať pocit lepkavej pokožky, no ten po pár minútach zmizne. Ma nemastné zloženie a do pokožky sa skvelo vstrebe. Príjemná rastlinná vôňa je bonus ku samotnému séru, pumpičkový aplikátor šetrí čas a je dobrý aj z hygienického hľadiska. Pleť je s ním viac napnutá, rozjasnená, jemná a už po prvej aplikácii badať malé vyhladenie mimických vrások.

Sérum Ecollagen kód: 31547,  strana 130,  30 ml – 26,90 eur


Produkty z katalógu ma dostali, myslím, že sa zapáčia viacerým z vás. Hojivé vajíčko, Volare Gold a Narodeninový box sú moji favoriti, doteraz som nevidela žiadne krajšie a honosnejšie obaly. :)

Ak si chcete prezrieť výrobky a vybrať si niečo pekné pre seba, klikajte na elektronický katalóg.

Páčia sa vám novinky? Čo by ste si vybrali?

Krásny dníček,
Soňa

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti Oriflame.


You May Also Like

15 komentárov

  1. Ten hojivý zázrak vyzerá naozaj luxusne a tá kabelka je veľmi pekná :) Oriflame si s touto výročnou kolekciou dal naozaj námahu :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi to balení alá růže! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá zlatá výročná sada vyzerá super, laky majú krásne odtiene, a milk and honey radu mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fuu tie obaly vyzerajú inak luxusne. :) krása, a najviac sa mi páči asi ten červený lak, ideálny na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To už je tak dlouho Oriflame jo? To teda koukám. Mě se moc líbí ty laky na nehty, mají opravdu krásné barvičky. A co by se mi ještě určitě líbilo je ta kabelka, akorát já jsem na ty černé, takže mě by více oslovila v černé barvě. Jinak pěkný článek :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Parfumes look stunning *o*

    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    spiked-soul.blogspot.com

    Kisses
    Elwira Charmuszko

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wau, kampaň vyzerá totálne super. Ten guľôčkový púder doslova milujem. Mám ho doma aj ja a je na nezaplatenie

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten hojivy zazrak je perfektny v zlatom a paci sa mi aj kabelka🙂

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)