Weleda balzamy na pery

by - 15 marca

Ahojte,
značka Weleda si pre nás pripravila novinky, ktoré hýria farbami a krásnymi obalmi. Novinky v podobe tónujúcich balzamov na pery majú praktické využitie, sú skladné a v kabelke ich ľahko nájdete. Druhou new ponukou sú roll-on dezodoranty v troch sviežich vôňach.
Dnes vám predstavím tri tónujúce krásky, ideálne na jar a leto. :)


Tónujúce balzamy na pery majú rozkošné balenia. Minimalistický dizajn podčiarknutý jemným kvetovaným ornamentom v strede ulahodí nielen mladým kočkám, ale aj dámam v strednom veku. Balzamy ponúkajú starostlivosť, hydratáciu, ochranu a pôvabný lesk v jednom kroku. Balenie pomád je v tube s praktickým aplikátorom. Tuba je vyrobená z materiálu, ktorý sa tak ľahko nepoškodí, preto v nej nezostane ani kvapka balzamu nazmar. Povrch obalu je polomatný, tuba sa v ruke dobre drží a nešmýka sa. Obsah balzamov je 10 ml, vystačíte si s nimi celú jarnú sezónu. Produkty sa starajú o krehkú pokožku pier, vyživujú ju a zvýrazňujú jej prirodzenú krásu. Weleda pomády nie sú testované na zvieratách, neobsahujú žiadne živočíšne prísady, preto sú vhodné aj pre vegánov. V pomádach tiež nie sú konzervačné látky, farbivá a ropné deriváty. Sú certifikované NATRUE certifikátom a radia sa k bio produktom.


Tónujúce balzamy nájdete v troch odtieňoch- Nude, Berry red a Rose. Obsahujú jojobový olej a bambucké maslo, tie majú zjemňujúce a ochranné účinky. Ricínový, olivový olej a vosk zo semien slnečnice poskytujú perám hydratáciu, jemnosť a delikátny lesk. Viete o tom, že slnečnica ma vysoký obsah vitamínov? Používa sa v kozmetike za účelom hojenia rán a popraskanej pokožky. Na perách vytvorí akýsi neviditeľný ochranný film, ten sa postará o odolnosť pier voči vysušeniu na dlhší čas. Produkty by mali byť neparfumované, no ja v nich trocha cítim prírodnú vôňu, myslím, že to bude tými olejmi. Pomády majú lesklý efekt, no pri každom odtieni je to rôzne intenzívne. Konzistencia je maslová, avšak nie sú mastné a na perách zanechávajú hodvábny pocit.


Moja najobľúbenejšia farba je ROSE. Pery ponorí do ľahkej hmly ružovej farby bez toho, aby pôsobila vulgárne. Pristane snáď každej žene, zvýrazní prirodzenú farbu pier a pokožku pier zanecháva hebkú na niekoľko hodín. Viem si ho skvelo predstaviť ako vyživujúci balzam počas chladnejších dní, ale aj ako ligotavý lesk na pery s nežnými odleskmi.


Odtieň BERRY RED je už o niečom inom. Ak preferujete balzamy v teplejších tónoch, tento je presne pre vás. Výrazný černicový odtieň si viem predstaviť k zamatovým lodičkám vo farbe vína a úzkym čiernym šatám. Áno, tento balzam sa dá využiť aj na decentnejšie podujatia. Zastúpi hydratačnú pomádu a lesk v jednom. Starostlivosť o pery ma hodvábnu textúru s mikro trblietkami v zlatých tónoch. Na perách vyzerá provokatívne a zároveň tajomne. Ja ho nosím najmä na večerné akcie.


Najmenej sa mi páči odtieň NUDE. Na mojich perách akosi nevyzerá dobre, zlieva sa a zvýrazňuje vrásky. Skúšala som ho aplikovať aj pomocou prstov (túto aplikáciu odporúčam pri všetkých odtieňoch, prsty farbu pekne rozmažú), no odtieň na mne vyzeral smiešne. Podľa mňa sa hodí skôr opáleným ženám alebo ženám s tmavšou pokožkou, kde zvýrazní ich prirodzený pôvab. Balzam som darovala sestre a na nej vyzerá skvelo, závisí to od farby pokožky- sestra je viac opálená.


Všetky odtiene sú pekné, no najviac ma zaujali Rose a Berry red. Balzamy vydržia cca 3 hodinky, potom je potrebné vrstvu obnoviť. Ak máte príliš suché ústa, priamo na sebe môžete pozorovať zmeny, ktoré prídu s používaním týchto noviniek. Pery budete mať vláčne, hebké na dotyk a zacelené. Myslím, že sa oplatí vyskúšať ich, cena jedného balzamu sa pohybuje okolo 7 eur.

Weleda ma zaujímavú ponuku výrobkov, už teraz si brúsim zúbky na dezodoranty. Ak budú minimálne také dobré ako ich spreje, budem šťastná. :)

Používate pomády na pery? Aký odtieň by ste si vybrali? Ak balzamy vlastníte, aký je váš názor na ne?

Krásny večer,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Weleda.

You May Also Like

17 komentárov

  1. The lip balms looks pretty good. Great review! :)

    Kathy's delight / Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem o nich slyšela, ráda bych vyzkoušela:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ich mám tiež veľmi rada, hlavne berry red je mojou srdcovkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už jsem je zůzně na blozích a na Instagramu zahlédla, ale nijak zvlášť mě nezaujaly.. ale možná to bude tím, že já celkově balzámky moc nemusím :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, keď raz balzamy nie sú tvoja šálka kávy, nič s tým nenarobíš. :)

      Odstrániť
  5. Jej tie vyzera super, by sa mi zisli 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja ako pravy maniak na balzamy na pery som ešte od weledy neskúšala žiadny a tieto sa mi veľmi pačia masjú pekné odtiene:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný30/3/17 10:14

    Ja používam Berry red a je skvelý. Som veľmi rada, že Weleda začala aj s dekoratívnou kozmetikou :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám berry rose a som s ním veľmi spokojná :) Pery po ňom vydržia dlho hydratované s jemným červeným prirodzeným odtieňom. Môžem len odporučiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)