Back to school outfits

by - 13 septembra

Leto nám už pomaličky máva na pozdrav, no a my sa môžeme tešiť na jeseň. Jeseň je pre mňa jedno z najdokonalejších fashion období, toľko krásnych farieb, kombinácii a vzorov.. Teplo milujem, avšak moje módne srdce má bližšie ku chladnému počasiu. Pýtate sa prečo? Zbožňujem totiž svetre, pončá a rôzne košele, ten pocit, keď sa do nich zababuším je na nezaplatenie. V septembri na mňa príde nostalgická chvíľa, mrzí ma, že nevyužijem letné oblečenie naplno. Nebola by som to ja, keby som nevyskúšala zostaviť outfity, v ktorých som použila celoročný typ oblečenia a to tričko s krátkym rukávom. Tričiek nikdy nie je dosť, čo myslíte? Prvý outfit je zostavený skôr pre stredoškoláčky, no ak preferujete takýto štýl, kľudne ho vyskúšajte. Druhý som ladila elegantnejšie, strapce a brúsená koža budú hitom tejto jesene, preto sa nebojte oprášiť svoje western kúsky. :)


Základom prvého outfitu sú boyfriend džínsy v kombinácii s tričkom pastelovej farby. Rifle som si požičala od priateľa, nebojte sa pohrabať v skriniach vašich partnerov, možno objavíte zaujímavé kúsky. Riflová bunda doplnila celý outfit a biele tenisky, tie sú moje najobľúbenejšie. Tričko s nápisom London Calling je z 50% bavlny a 50% viskózy, príjemne sa nosí, materiál neškriabe ani nie je tvrdý, čo sa mi veľmi páči. Marhuľová farba a potlač vytvárajú zaujímavý kúsok, ktorý využijete v škole, aj mimo nej. London tričko mám v čísle 32/34, bežne nosím veľkosť S, no myslím, že mi sadlo perfektne. Tričko je voľnejšieho strihu, nie je napasované, preto sa hodí aj pre plnšie postavy. Vyzerá dobre zastrčené do nohavíc, s legínami či sukňou. Som z neho nadšená, nosím ho pravidelne, vyhovuje mi nielen strihovo, ale aj materiálom. Po vypratí sa farba ani vzor nestrácajú, čo svedčí o kvalite značky. Triko mám z e-shopu Bonprix, momentálne nemajú moju farbu, no všimla som si, že ponúkajú bielu a sivú variantu s nápismi Berlín a Paris, ktoré sú tiež nádherné. 


Kráľovská modrá je moja obľúbená farba, preto hrá prím v druhom outfite. Tričko elegantnejšieho strihu využijete tiež v skúškovom období, páči sa mi, že je jednoduché a pritom pôsobivé. Polovičné rukávy majú zvonové ukončenie a na ramenách otvor. Cez oblasť poprsia je tričko so zavinovacím efektom, v oblasti bruška mierne nariasené. Materiál tvorí 95% viskóza a 5% elastan. Mám ho v čísle 34/36, nosí sa veľmi príjemne, povedala by som, že ešte lepšie než predošlé tričko. Mäkký materiál je šetrný k pokožke, nikde neškriabe a vďaka elastanu zvýrazní krivky. S výberom som spokojná, farba je rovnaká ako na stránkach, krásne žiari a vyzerá veľmi pekne. Vytkla by som trocha väčší výstrih, pre ženy s menším poprsím by to mohol byť problém. Inak sa mi tričko pozdáva a veľmi rada ho nosím. Ku tričku, tunike som zvolila modré rifle z Bershka a vestu s efektom brúsenej kože. Vesta ma na konci strapce, je ťavej farby a kúpila som ju v House. 


E-shop bonprixshop.eu ponúka široký výber oblečenia, topánok a doplnkov. Veci, ktoré vlastním mi vyhovujú, som s nimi spokojná, bez problémov prežijú pranie aj sušenie, pevné materiály sa rýchlo netrhajú a neblednú. Tento módny obchod môžem len odporučiť, verím, že si z ponuky vyberie každá žena. 

Čo hovoríte na tričká? Páčia sa vám moje outfity? Aký štýl preferujete?

Pekný večer,
S. 

You May Also Like

25 komentárov

  1. Všechny outfity jsou pěkné, ale nejvíc se mi líbí to elegantní modré tričko. Je až úžasně modré :) Bonprix nabízí fajn věci, ale teď mi od nich nějak pořád nepřichází objednávka objednaná už před dlouhou dobou, tak jsem celkem zklamaná. Jinak se tam ale najdou pěkné kousky :)

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och tak to ma mrzí, no ako píšeš, veci tam majú naozaj krásne. :)

      Odstrániť
  2. Bonprix mám veľmi rada. :) A tričká sú krásne, na fotkách vyzeráš úžasne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super outfity :) líbí se mi víc ten druhý. Mám moc ráda královskou modrou! Je naprosto dokonalá. A jak píšeš, moc ráda také nosím ponča a různé oversized svetry :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkné outfity. Více se mi líbí ten první. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. outfity nie sú môj štýl, ale tebe nesmierne pristanú a si v nich úplne nádherná a na fotkách ti to nesmierne pristane! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oba dva outfity se mi líbí, nejen do školy jsou ideální :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super outfity a hlavně fotky! Myslím, že se hodí nejen do školy, ale i pro nás pracující... sama takový styl preferuji, rifle, tričko, bundička a teď i nějaký ten svetřík a jde se... hlavně pohodlně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, outfity sú aj do práce alebo do mesta. :)

      Odstrániť
  8. Super outfity. Ja sa už teším na jeseň :) milujem svetre, pleteniny, trenčkoty a šály :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Viac sa mi páči ten druhý, tá vestička je nádherná!:)
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já mám chladnější počasí ráda možná hlavně jen kvůli módě, jinak ho moc nemmusím :-D outfit se mi líbí spíš první a bonprix má super kousky, občas objednávám.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)