Novinky Oriflame kampaň 14/2017

by - 27 septembra

Ahojte,
jeseň je už tu a s ňou prichádza najnovšia kampaň plná zaujímavých produktov, z ktorých som veľmi nadšená. Tieto články sa vám páčia, som rada, pretože ich pre vás najradšej pripravujem. Jesenný katalóg je zameraný na telovú a pleťovú starostlivosť, nájdete v ňom novú kolekciu Loving care, výber toho najlepšieho z línie Giordani Gold a doplnky inšpirované geometriou. Kampaň platí od pondelka, 25.9.2017 do nedele, 15.10.2017. :)


Kolekcia Loving Care

Rodina je pre nás vždy na prvom mieste, staráme sa o ňu, chránime ju a milujeme. Každodenné momenty strávené v kruhu najbližších nám prinášajú pocit šťastia, lásky a bezpečia. Telová starostlivosť s jemným, prírodným mandľovým mliekom bola stvorená na počesť toho najkrajšieho, čo v živote máme, rodiny. Viacúčelové produkty dbajú o zamatovo hebkú pokožku všetkých členov rodiny, prípravky si vďaka neutrálnej vôni zamilujú deti, muži aj starí rodičia. Mandľové mlieko má šetrné vlastnosti, je plné vitamínov a minerálnych látok, zvláčňuje a vyživuje pokožku.V kolekcii nájdete viacúčelový krém na tvár, ruky a telo, krém na ruky, tekuté mydlo, tuhé mydlo, sprchový krém, šampón a kondicionér v jednom a telové mlieko. 
Tekuté mydlo Loving care ma vyvážené pH, je obohatené o prírodné mandľové mlieko a má krásnu vôňu. 300 ml balenie vystačí na dlhšie obdobie, páči sa mi pumpičkový aplikátor a samotný obal, ktorý je ladený do krémovej farby. Mydlo nevysušuje pokožku rúk, je vhodné pre celú rodinu a vonia úplne ako mandle. Krémovo-mliečna konzistencia vytvára hodvábnu penu, s ktorou sa dobre pracuje. Ruky nevysušuje, naopak, zanecháva ich vláčne a príjemné na dotyk. Tekuté mydlo používa celá moja rodina a všetci sú spokojní, vyhovuje im nielen účinkom, ale aj vôňou. 

Tekuté mydlo:  kód 34069,  300 ml,  strana 5,  3,99 eur


Sada osuška a uterák Northern Beauty

Luxusná sada pozostávajúca z príjemného froté uteráka a osušky vo farbe morskej lagúny skrášli vašu kúpeľňu behom sekundy. Tyrkysová farba navodí pocit leta, domova a relaxu, 100% bavlna pokožku rozmazná tak, ako si zaslúži. Osuška a uterák skvelo absorbujú vodu, sú hebké a zároveň pevné. Dostanete ich previazané saténovou stužkou, ktorú využijete trebárs ako ozdobu do vlasov. Uterák má rozmery 70 x 50 cm, osuška je širšia, 140 x 70 cm. V dolnej časti sú pretkané bielym pásom, pôsobí to štýlovo a moderne. Sada si ma získala už prvým pohladením, menší uterák používam na tvár a väčší na telo. Pred prvým použitím je vhodné uteráky vyprať, ak tak neurobíte, môžu zanechávať žmolky, čo sa pri bavlne často stáva. Myslím, že táto sada poteší študentky, mamičky ale aj svokry, predsa len, uterákov nikdy nie je dosť, však. :)

Sada:  kód 29555,  140 x 70 cm a 70 x 50 cm,  strana 9,  12,99 eur pri kúpe produktov za 20 eur


Pomôcka na čistenie kozmetických štetcov

Pri líčení nesmieme zabúdať na hygienu pomôcok, táto skutočnosť je dôležitá z hygienického aj trvácneho hľadiska. Čím lepšie a kvalitnejšie sa budeme o štetce starať, tým dlhšie nám vydržia bez poškodenia alebo lámania vlasov. Doteraz som svoje štetce čistila klasicky, pomocou mydla a rúk, no nikdy sa mi nepodarilo umyť ich tak, ako by som chcela. Po tejto pomôcke túžim už dlhšie, som rada, že ju Oriflame zaradil do svojej ponuky. 
Špeciálne tvarovaná silikónová pomôcka efektívne a rýchlo vyčistí mokré aj suché štetce všetkých tvarov a veľkostí. Vďaka otvoru v dolnej časti sa pohodlne používa, stačí, ak ju uchytíte v dlani alebo pomocou prstov. Štetce potom stačí len navlhčiť, na silikónovú pomôcku aplikovať čistič na štetce, detský šampón alebo šetrné mydlo a pomocou točenia alebo prechádzania z nich odstrániť nadbytočné líčidlá. Potom si štetce opláchnite čistou vodou a nechajte voľne vysušiť v mierne vyvýšenej polohe. Za mňa je táto pomôcka najlepšie možné riešenie hygieny aplikátorov, aké som kedy vyskúšala. 

Pomôcka:  kód 29580,  rozmery 7,3 x 5,4 x 3 cm,  strana 11,  2,49 eur


Špirála The ONE Wonder Lash Celebration

Pri príležitosti 50. výročia spoločnosti Oriflame bola predstavená nová maskara na oči 5v1 v intenzívnej, čiernej farbe. Legendárna kefka, ktorú milujú ženy po celom svete, dokonale oddelí všetky mihalnice a dodá im objem. Slávnostný červený obal pôsobí luxusne, žensky a symbolicky. 
Špirála na oči v sebe ukrýva až 5 benefitov, predĺžuje, natočí, vyživí a oddelí riasy, zanecháva ich krásne objemné a zahalené v najtmavšej čiernej. Produkt som už mala v minulosti, bola som s ním veľmi spokojná, umelohmotná kefka vyčarovala z mojich rias pompézne vejáre. Výdrž špirály je taktiež ohromujúca, temné čierne pigmenty láskali moje riasy až pol roka. Túto špirálu odporúčam každej žene, je to produkt, ktorý pokladám za veľdielo značky, vždy sa k nej vrátim...

Špirála na oči:  kód 33568,  8 ml,  strana 15,  2,99 eur


Rúž na pery The ONE Triple Core

Získajte hydratované, plné a svieže pery s rúžom v šťavnatých farbách. Každá vrstva poskytuje perám iný benefit, na okraji sa nachádza krémová farba, za ňou nasleduje trblietavá vrstva a v strede sa nachádza výživný balzam na pery. Ak sa všetky časti zmiešajú, vykúzli sa rúž snov. Trblietky s vysokým leskom odrážajú svetlo, zanechajú pery metalicky lesklé a opticky vyplnené. Jemné bambucké maslo a rastlinné oleje pery upokoja a zvláčnia. 
Rúž na pery má skvelú výdrž, hodí sa nielen na denné, ale aj večerné nosenie. Trblietky neopadávajú a nie sú príliš veľké, preto ich na perách veľmi nevidno. Pigmentácia je sýta, zvýrazní každý tvar pier bez toho, aby pôsobila nevkusne. Oceňujem hydratáciu, tá je naozaj na vysokej úrovni. Ak hľadáte rúž, ktorý splní všetky kroky líčenia pier, toto je ten pravý krásavec. Metalický lesk je hitom sezóny, verím, že si z 8 hravých odtieňov ten svoj vyberiete. 

Rúž na pery:  kód 30985,  4 g,  strana 23,  4,99 eur


Kompaktný púder Giordani Gold Jewel

Jemne lisovaný kompaktný púder v luxusnom obale nesmie chýbať v žiadnej kabelke. Zberateľský kúsok poteší každú milovníčku líčenia, zlatá farba pôsobí priam kráľovsky. Púder si ma okamžite získal, nie len svojím prevedením, ale aj multifunkčnosťou. Plastové balenie obsahuje malé zrkadielko a labutienku, s ktorou je aplikácia viac než jednoduchá. Na púdri milujem pevne zlisovaný obsah, konečne produkt, ktorý nepráši. Krytie púdru je stredné, výborne zjednotí tón pokožky, no väčšie nedostatky nezakryje. Hodí sa skôr na zafixovanie líčenia, vydrží celé dopoludnie, počas dňa je potrebné aplikáciu zopakovať. Mne  osobne sadol, pokožku mi nedráždi a farba sa skvelo prispôsobí. Zo všetkých púdrov Giordani Gold je tento najvydarenejší a podľa mňa najlepší. Mám ho v odtieni Light, na pleti nerobí žiadne šmuhy ani čiary, neusádza sa vo vráskach a záhyboch pokožky a nemá žiaden oranžový podtón. Jednoducho napísané, tlieskam! 

Púder na tvár:  kód 32088,  9 g,  strana 40,  17,90 eur


Paleta očných tieňov Giordani Gold Quadro

Delikátna kombinácia štyroch sýto pigmentovaných farieb na oči zvýrazní váš pohľad. Kombinácia troch trblietavých tieňov a jedného matného poslúži na deň aj večer, stačí si len zvoliť správny odtieň. Dekoratívna paletka má čierny lesklý obal, vo vnútri sa nachádza zrkadielko, obojstranný aplikátor a samotné tiene. Hebká konzistencia sa výborne nanáša, na viečku neopadáva a nosí sa veľmi príjemne. Doprajte si pôžitok z líčenia, s produktmi Giordani Gold budete vyzerať ako pravá Talianka. Tiene nájdete v troch rôznych zostavách, čokoládovej, slivkovej a sivej. Hnedé a čokoládové odtiene pristanú hlavne modrým a zeleným očiam, slivková farba sekne tmavým očiam a sivá sa hodí každej farbe očí. Nude odtiene používam počas dňa, myslím, že niet nad prirodzený mejkap s malým vylepšením. Do očného oblúka aplikujem tmavý matný tieň, ktorý rozmažem do stratena. Do kútikov a pod obočie zvolím najsvetlejší trblietavý tieň a zbytok pohyblivého viečka zahalím svetlým, hnedým tieňom. Očné tiene vydržia celý deň bez porušenia, vidno, že ide o kvalitný produkt. Máte skúsenosti s touto paletkou?

Paleta:  kód Divine Brown 32076,  5,2 g,  strana 41,  16,99 eur


V líčení som použila všetky spomínané produkty, teda púder na tvár, špirálu na oči, očné tiene a rúž na pery. Páči sa vám tento mejkap?


Asymetrické náušnice Still

Minimalistické a predsa výrazné náušnice v neutrálnej, čierno-bielej kombinácii zvýraznia jesenné outfity. Hra s geometrickými tvarmi, štruktúrou, objemom a farbou zaistia, že budete neprehliadnuteľná. Náušnice majú masívne telo zlatej farby, na konci sa nachádza kameň v štýle Art deco. Každá náušnica je iná, na jednej je kruhové zapínanie, druhá má kruh v dolnej časti. Jeseň a zimu si neviem predstaviť bez výrazných šperkov, vyzerajú dobre nielen k saku alebo blúzke, ale aj k jedno-farebnému tričku. Napriek hrubej konštrukcii sú náušnice ľahké, neťahajú uši a pri nosení ich vôbec necítite. Nebojte sa vykročiť z komforntej zóny a vybláznite sa aspoň na doplnkoch. :)

Náušnice:  kód 29720,  rozmery 70 mm dĺžka x 10 mm šírka,  materiál ušľachtilá oceľ, železo, zinková zliatina a lakovaný povrch,  strana 43,  7,99 eur


Kabelka LINCHAO

Snehobiela kabelka z imitácie kože je nositeľná viacerými spôsobmi. Dá sa zložiť a nosiť v ruke, vďaka odpojiteľnému popruhu ju vynosíte na pleci alebo využijete zlaté kovové obruče, ktoré zdobia vrch kabelky. Povrch je obzvláštnený priliehavým plisovaním a zlatými detailmi. Vo vnútri sa nachádza podšívka bielej farby, vrecko na mobilný telefón, parfum a jedno vrecko na zips. Kabelku navrhla dizajnérka Linchao Zhang, víťazka súťaže Oriflame Trend Award 2017. 
Kabelka je dostatočne priestranná na všetky potrebné veci, zmestí sa do nej aj malý zošit, preto ju tiež využijú študentky. Dizajn je veľmi pekný, aj napriek tomu, že je väčšia, viem si ju predstaviť pri večernom outfite. Pútka na zavesenie sú pevné, materiál je kvalitný a príjemný na dotyk. Oceňujem kreativitu Linchao, vidno, že sa s návrhom kabelky vyhrala. Osobne ju nosím zavesenú cez plece, je to nielen praktickejšie, ale aj bezpečnejšie. Negatívna stránka kabelky je uzatváranie, chýba jej hlavný zips, kabelka sa len prehne. Aj napriek tomu sa mi páči, nosím ju rada a určite ju budete vidieť v mojich outfitoch, ktoré pridávam na Facebook alebo Instagram. Tašku by som kúpila mamke, svokre alebo tete, predsa len, mladšie ročníky nemusí až tak upútať. 

Kabelka:  kód 29528,  rozmery 38 x 33 x 5 cm,  strana 44,  29,99 eur


Edícia vôní Giordani Gold

Giordani Gold vône obsahujú najelegantnejšie a najkrajšie esencie, ktoré Oriflame ponúka. Krásu, šťastie, pompéznosť, lásku, mužnosť a dravosť, to všetko aj niečo viac ponúkajú dve vône plné decentnosti a zmyselnosti. 
Parfum Giordani Gold Essenza predstavuje očarujúcu kompozíciu kvetov pomarančovníka, kalábrijský bergamot a toskánske drevo. Kvetinovo drevitá vôňa omámi každého samca v okolí, je silná, mierne exotická, sladkastá a hlavne plná života. Jedná sa o vysoko koncentrovanú a trvácnu vôňu, stačí jedno streknutie a vôňa sa rozšíri do okolia. Upozorňujem vás, toto je sladká a naozaj silná parfumácia, aplikáciu si vždy premyslite, netreba to preháňať. Zvodné tóny kadidla, orientálnych ingrediencií a sladkých kvetov sú ako stvorené pre vášnivú a nespútanú ženu. Bohatý sklenený obal s uzáverom zdobeným pravým lístkovým zlatom sa bude vynímať na poličke ako drahokam. Pre milovníčky sladkých, orientálnych a silných vôní bude táto kráska ideálna, ak preferujete jemnosť, zvoľte radšej niečo iné. 
Toaletná voda Giordani Gold Man stelesňuje mužnosť, dokonalosť a charizmu. Výrazná kultová vôňa s tónmi jemného vetiveru, čiernym korením a bergamotom sadne mužovi, ktorý si rád dopraje. Drevitá vetiverová vôňa pripomína elegána medzi toaletnými vodami, jej opojnosť a bezstarostnosť pohltí okolie. Vôňu testoval môj snúbenec, musím uznať, je to niečo úplne iné, ako sme u chlapov zvyknuté. Žiadna sviežosť, žiadna ťažoba, len luxus prameniaci z esencií. Skúste si privoňať k vzorke, verte či nie, zaujme vás aj vášho muža. Odporúčam výlučne chlapom, ktorí preferujú drevité a zmyselné vône.

Parfum GG Essenza:  kód 31816,  50 ml,  strana 57,  24,99 eur

Toaletná voda GG Man:  kód 32155,  75 ml,  strana 66,  21,99 eur


Depilačný krém Silk Beauty 

Hodvábne jemný depilačný krém má teraz vynovený obal, účinky aj vôňu. Produkty Silk Beauty sú určené na bezbolestné odstránenie chĺpkov na tele, pokožku zanechávajú hydratovanú, vláčnu a dlhodobo hladkú. 
Krém je vhodný na telo a oblasť nôh, krabička, v ktorej je krém zabalený, má krehký dizajn ružovej farby. V balení nájdete špachtľu na nanášanie krému, návod na použitie a tubu s depilačným krémom. Pasta sa nanáša na čistú pokožku, ja som ju použila na nohy, má bielu farbu a krémovú konzistenciu. Samotný krém vonia ako kvety, pomocou špachtle sa nanáša na zvolené miesto, nechá sa pôsobiť tri minúty a následne sa odstráni utierkou. Rýchly spôsob, to je pravda, škoda len, že nepôsobí aj na malé chĺpky. Je lepšie, ak chĺpky dosahujú určitú dĺžku, inak vám ich krém všetky neodstráni. Po depilácii je pokožka hladká, skvelo hydratovaná a lesklá. Žiadne vyrážky, červené miesta ani divné fliačky. Mrzí ma, že účinok trvá maximálne tri dni, chĺpky mi začali rásť pomerne rýchlo po depilácii, čo ma veľmi prekvapilo. Krém mi nesadol, ako vyťažená žena nemám čas na to, aby som si vypestovala strnisko na nohách, preto ak obľubujete depilačné prípravky, myslím, že budete s výsledkom spokojné. Odporúčam dámam, ktoré s depiláciou majú skúsenosť a vyhovuje im, pre ostatné ženy by krém mohol byť sklamaním.

Depilačný krém:  kód 32600,  100 ml,  strana 78,  5,99 eur


Revitalizačná nočná pleťová maska NovAge

Maska na tvár je navrhnutá tak, aby na pleť pôsobila počas spánku. Po prebudení bude pokožka vyzerať zdravo, oddýchnuto a sviežo. Nočná maska je posilnená o extrakt z oleja rastliny Inca inchai a masla Cupuacu, ktorý obnovuje vlahu a posilňuje ochrannú bariéru pleti. Okrem toho, kyselina hyalurónová bojuje proti vráskam a únave. 
Maska na tvár ma krásny modrý obal, ktorý vyzerá rovnako, ako krém na tvár. Aplikuje sa po použití nočného krému, stačí ho prstami rozotrieť po tvári a vmasírovať. Biela hustejšia konzistencia sa po kontakte s pokožkou premení na gél, ktorý je zo začiatku lepkavý a horšie sa vstrebáva, no po cca pol hodine budete mať pokožku suchú a hodvábne jemnú. Ráno som mala pleť veľmi jemnú, vyzerala sviežo a zdravo, škoda len, že maska nebojuje proti kruhom pod očami, tie boli stále dosť viditeľné. Vôňa mi pripomína cukríky, maska nezanecháva žiaden mastný pocit, neotláča sa do vankúša a čo je podstatné, funguje. Neodstráni všetky známky únavy, no pleť nabije vlahou. Používala som ju počas týždňa, chcela som vedieť, aké účinky od nej môžem čakať. Na moju suchú pokožku je ako stvorená, som s ňou veľmi spokojná a odporúčam ju každej dehydratovanej pleti. :)

Maska:  kód 33490,  50 ml,  strana 127,  14,99 eur


Novinky ma takmer všetky uchvátili, odporúčam vám hlavne parfumy, sadu uterákov, púder na tvár a rúž na pery. Ďakujem, že ste sa dostali až na koniec tohto dlhého článku. :P

Ktoré noviny vás zaujali a prečo? Čo hovoríte na nové jesenné doplnky?

Pekný večer,
S.

Ďakujem zastúpeniu Oriflame Slovensko za poskytnutie produktov na testovanie. 

You May Also Like

14 komentárov

  1. Najviac ma zaujal púder a parfum, navyše tie balenia sú nádherné a pôsobia luxusným dojmom. Inak moc pekne spracovaný článok Soni a vydarené fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Giordani Gold produkty sú skvelé, takisto tá pomôcka na čistenie štetcov nevyzerá zle:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kabelka a rúž vyzerajú veľmi zaujímavo :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vajíčko (tak tomu rikam :D) na čištění stetcu mam a je super :) jinak ostatni produkty vláda ji zajímávě.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Panečku to je vyčerpávající článek :-) moc pěkně sepsané. Zaujala mne mandlová řada a pomůcka na čištění štětců. Vždycky je čistím mýdlem jen tak o umyvadlo nebo je mnu mezi prsty, a to není zrovna moc vychytané :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, teraz to bol trocha dlhší článok. :D Ja som tak tiež predtým čistila, je to únavné. :/

      Odstrániť
  6. To je pořádná nálož novinek! Krásně sepsané! Mandlová řada mě fakt zaujala, protože tyhle vůně mám opravdu ráda. Nejsou nijak pronikavé nebo nepříjemné. A ta pomůcka na čištění štětců je fakt super! Já je většinou peru v umyvadle, no. Už by to chtělo si pořídit nějakou tu vychytávku :) Paletka má hezké odstíny. Ideální na podzim.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý článok, najviac sa mi páči sada osušky a uteráka, majú krásnu farbu. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)