Oriflame novinky kampaň 13/2017

by - 04 septembra

Pamätám sa na tie časy, keď mamina doniesla domov katalóg Oriflame a ja som v ňom listovala. Už ako malá som si chcela všetko kúpiť a vyskúšať. Rodičia sa zo mňa smiali, vraj som si časopis prezerala hodiny. Iné deti sa hrali na verande, ja som sedela na pohovke a venovala sa kozmetike. Táto záľuba ma sprevádza dodnes, po škole by som sa jej chcela venovať naplno. Milujem skúšať a testovať nové produkty, vždy ma to naplní pozitívnou energiou a radosťou. Viem, možno to znie hlúpo, no každý sa teší z niečoho iného, u mňa je to momentálne kozmetika. Poznám veľa žien, ktoré majú rovnakú záľubu ako ja a to už majú odrastené deti. Verím, že aj vy objavíte činnosť, ktorá vo vás vyvolá pocit šťastia a radosti, či to bude záhrada alebo zbieranie nálepiek. :)
Nový katalóg ukrýva tajomstvá vôni, nájdete v ňom produkty každodennej hygieny aj niečo málo z dekoratívnej kozmetiky. Kampaň platí od dnes, teda 4.9.2017 do 24.9.2017.


Parfum Sublime Nature Tuberose 

Majestátne lupene tuberózy padajúce na zarosenú rannú trávu vytvárajú očarujúcu kompozíciu plnú dokonalosti a vášne. Sladká a delikátna vôňa bola vytvorená etickým spôsobom získavania ingrediencii, pomocou modernej technológie Sublime CO2. Nádherný flakón so zlatými odleskmi v sebe ukrýva esenciu harmónie, lásky a jemnosti. Vôňa je trvácna a vysoko koncentrovaná, jedná sa totiž o parfum. Tento parfum radím k najzaujímavejším vôňam Oriflame, jeho opojná a prenikavá sladká nôta opantá milovníkov luxusu a nežnosti. Pri prvom nádychu ucítite kráľovnú bielych kvetov, tuberózu, jej vôňa je špecifická, tiahne sa až k ovocným tónom. Po čase sa parfum rozvinie a vy pocítite jemnosť a dokonalosť tejto neobyčajnej vône. Mne osobne sa veľmi páči, je skvelá na slávnostné príležitosti, predstavte si, ako dokáže vôňa zmeniť celé vnímanie ženy. Stačí jeden vstrek a verte či nie, každý sa za vami otočí. Môžete mať na sebe aj tepláky, toto je tá IT vôňa, po akej ste vždy túžili...

Parfum kód: 33415,  strana 5,  50 ml,  24,99 eur


Brusnicový hojivý zázrak

Legendárny produkt s liečivým zložením prichádza s novou, lahodnou vôňou. Hojivý zázrak obsahuje prírodný olej z brusnicových semien, ktorý je bohatý na antioxidanty a poskytuje pokožke výživu, hydratáciu a ochranu. Esenciálne omega 3 a 6 mastné kyseliny pokožku zvláčňujú, ošetrujú a chránia pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Vitamín E a včelí vosk liečia suché miesta na pleti, opary alebo pľuzgiere. 
Hojivé vajíčko mám stále po ruke, je to malý zázrak, poradí si s každou boliestkou. Najčastejšie ho používam na pery, v okolí nosa, pretože ho mávam často suchý a taktiež namiesto očného krému. Kedže má husté a výživné zloženie, pokožku mi výborne hydratuje. V zime si neviem predstaviť lepšieho pomocníka do kabelky, s týmto vajíčkom porazíte kožné problémy raz dva. Vôňa brusníc je viac menej sladkastá, no cítiť v nej aj typické kyslé tóny ovocia. Pripomína mi Haribo cukríky, myslím, že najviac poteší deti. :)

Hojivý zázrak kód: 33446,  strana 21,  15 ml,  1,99 eur


Sada náhrdelníkov Twilight

Elegantná sada doplnkov pripomínajúca súmrak je ideálna na denné ale aj večerné nosenie. Vrstvenie je hitom jesennej sezóny, ak si netrúfate podľahnúť tomuto trendu v obliekaní, skúste to aspoň pri doplnkoch. Jemné retiazky zlatej farby sa skvelo dopĺňajú, môžete ich nosiť spolu alebo samostatne. Tmavozelený a fialový prívesok sadne k akejkoľvek farbe oblečenia, retiazku kombinujte s džínsami, sakom a bavlneným tričkom, alebo k nej zvoľte svetlé puzdrové šaty, je to len na vás. Pekne vynikne na krku, je jemná a kvalitne spracovaná. Keď ju doplníte celou kolekciou, budete žiariť ako mesačný svit. 

Sada náhrdelníkov kód: 29680,  strana 33,  dĺžka 40 cm, 45 cm + 6 cm predĺženie,  9,99 eur


Kabelka LUPINE

Moderná vystužená kabelka v ťavej farbe z imitácie kože je nielen praktická, ale aj štýlová. Ma úzky, prispôsobiteľný popruh na plece, dvojitý patent na zapínanie v prednej časti a fialovú podšívku. Vo vnútri sa nachádza vrecko na zips a samostatné priehradky. Na tejto kabelke milujem to, že nie je úplne malá, ani príliš veľká. Kedže vlastním podlhovastú peňaženku, do malej kabelky sa mi nezmestí. Lupine ma prekvapila nielen dizajnom, ale aj priestranosťou. Zmestí sa mi do nej spomínaná peňaženka, kľúče, mobil, kozmetika, dokonca aj skladací dáždnik. Fialové vnútro sa mi až tak nepáči, zato ťavia farba so zlatými detailmi je naozaj vydarená. Kabelku som si obľúbila a nosím ju hlavne k elegantnému oblečeniu, k športovému sa veľmi nehodí. 

Kabelka kód: 29335,  strana 34,  rozmery 25,5 x 9 x 18,5 cm,  22,99 eur


Toaletná voda Flamboyant

Svieža, citrusovo-drevitá pánska vôňa je inšpirovaná nespútanou krásou prírody a slobodou. Patrí medzi drevito-aromatické vône, v jej kompozícii nájdeme grapefruit, esenciu vavrínových listov a kardamóm. Vôňa je svieža, mužná a zaujímavá. Môj chlap preferuje vône, ktoré sú niečím zaujímavé. Pri výbere vyhľadáva dreviny, tabak a grafit, to sú zložky, ktoré mi pripomínajú silného, sebavedomého a nebojácneho chlapa. Neznášam, keď chlap vonia žensky, nikdy som to nemala rada, preto ani neobľubujem svieže pánske vône. Korenené a zmyselné vône mi dokonale ladia k poriadnemu mužovi s veľkým M. Chlap ma byť chlapom, s touto vôňou ním rozhodne bude. Môj chlap sa k tejto vôni stále vracia, odkedy ju dostal na narodeniny, odvtedy nesiahne skoro po žiadnej inej voňavke. Odporúčam pre vyberavých, sebavedomých a hlavne mužných pánov. :)

Toaletná voda kód: 19639,  strana 57,  75 ml,  15,99 eur


Suchý šampón na zväčšenie objemu vlasov
Hair X

Suchý šampón osviežuje vlasy medzi jednotlivými umytiami, absorbuje prebytočnú mastnotu a dodáva im objem. Produkt má sviežu vôňu, ktorá je rovnaká, ako šampón. Vďaka striekaciemu aplikátoru si na vlasy nanášate jemnú hmlu, nie kvapky, čím získate oveľa bohatší objem. Šampón odstráni mastnotu, obsahuje keratín, ktorý vlasy posilní a vyživí. Nájdete v ňom aj Ceramide komplex a zložky, ktoré chránia pokožku hlavy. Po aplikácii budú vlasy hebké, nádherne voňavé a čisté. Objem, ktorý šampón zanecháva je ohromný, ešte som taký nevidela, dokonca ani pri Batiste šampónoch. Určite sa naň pozrite, jedná sa totiž o kvalitný, vyživujúci a hydratačný vlasový produkt. Som naozaj očarená, ak vás trápi časté a rýchle mastenie vlasov, toto je zázrak, ktorý musíte vyskúšať. 

Suchý šampón kód: 26676,  strana 91,  150 ml,  4,99 eur


Sprchový gél Discover Tanzanian Grace

Sprchový gél s osviežujúcou vôňou baobabu a moringy vás prenesie do africkej savany. Príjemná vôňa, pripomínajúca pomaranče s jemným, sladkým podtónom vám spríjemní rannú sprchu. Gél ma hustú konzistenciu oranžovej farby, príjemne sa nanáša a dobre pení. V lete obľubujem skôr gélové zloženie produktov, v zime krémové. Toto je síce gélový sprcháč, no na pleti vytvára nádhernú penu, preto sa hodí aj do chladnejších dní. Pripomenie vám radosť, nespútanosť a pohodu slnečných dní, ktoré sa pomaličky vytrácajú. Sprchový gél zanecháva jemnú pokožku, hydratácia je síce slabšia, je potrebné použiť telové mlieko, no sprchovanie je s gélom celkovo príjemné. Vôňa je určená skôr pre ženy, mužom by asi nevoňala. Gél hodnotím pozitívne, pleť umyje, prevonia a upokojí. 

Gél kód: 31863,  strana 95,  250 ml,  2,99 eur


Sada korektorov The ONE

Sada korektorov v kompaktnom púzdre so zrkadielkom v sebe ukrýva dva odtiene krémových líčidiel a púder. Slúžia na korekciu a zdokonalenie pleti, obsahujú rastlinný olej, ktorý pôsobí priamo na akné a pokožku upokojuje. Sada 3v1 je trocha menšia, ako som predpokladala, čo má aj svoje nevýhody. Korektor sa ťažšie naberá, musíte použiť úplne tenký štetec alebo prsty. Konzistencia mi zo začiatku prišla fajn, no potom sa z pôvodnej krémovej zmenila na veľmi tuhú, čo zapríčinilo, že som si korektor nemohla aplikovať pod oči. Na zakrytie vyrážok slúži stredný odtieň, má stredné krytie no dobre sa vrství. Horný, lososový odtieň by sa mal používať pod očné okolie na zakrytie kruhov pod očami, no ako som spomínala, je tuhý, takže sa "usádza" vo vráskach. Púder slúži na zafixovanie očného okolia, celkovo mi sadol, no jeho krytie je tiež miernejšie. Sada sa predáva v dvoch odtieňoch, Light a Medium. Set hodnotím tak pol na pol, odtieň na vyrážky mi príde fajn, taktiež púder, mrzí ma ale lososová farbička, na tú som sa najviac tešila, škoda, že mne sa usádza v záhyboch oka. Máte skúsenosť s touto paletkou?

Sada korektorov kód: 32592 Light,  strana 133,  6 g,  4,95 eur


Z noviniek vám odporúčam hojivé vajíčko, vonia krásne, parfumovanú vodu, kabelku a suchý šampón. :)

Vlastníte niečo zo spomínaných produktov? Ak áno, ako vám sedia? Ktoré novinky vás zaujali?

Krásny deň,
S. 

You May Also Like

27 komentárov

  1. Krásne novinky! Ten hojivý zázrak by som rada vyskúšala °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vajíčko je úžasné, tá jeho vôňa, áááách... :D

      Odstrániť
  2. Také jsem měla takto ráda!!! Ty vůně vypadají hezky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, nie som v tom sama. :D Ďakujem za komentár. :)

      Odstrániť
  3. Také jsem měla takto ráda!!! Ty vůně vypadají hezky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten brusnicový hojivý zázrak musím mať :D

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý článok, najviac sa mi páči kabelka. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelá recenzia! Oriflame mám rada, v minulosti som s touto značkou pracovala a bola som celkom spokojná :))
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. flamboyand zbožňujem na priatelovi :) a ta prvá vôňa má pekný flakónik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to som rada, pretože mne Flamboyant veľmi vonia. :)

      Odstrániť
  8. Zázračný kelímek byl asi můj první kosmetický produkt a je fajn, že se vyrábí pořád dokola :-) Naposledy jsem měla kokosový. Jen ty vůně docela rychle vyprchají...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To súhlasím, vrátila som sa ku kokosovej verzii, aj ja ju mám a nevonia tak, ako na začiatku. :/

      Odstrániť
  9. Taky jsem to tak měla, když jsem byla malá. Stále jsem si prohlížela buď Oriflame nebo Avon katalogy a stále jsem něco chtěla. Jinak ta růžová kabelka je boží a kalíšky jsou nej. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som nebola jediná s takýmto "problémom". :D

      Odstrániť
  10. Krásne fotky aj článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zázračný kelímek jsem objednávala v borůvkové variantě a je bezvadný. Co se týče nové Tuberosy přišla mi ve vzorečcích a voní docela hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Už dlho som si nenakupovala v Oriflame. Ako vodím, majú tam celkom zaujímavé veci :)

    www.lifi.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)