Travel essentials

by - 01 septembra

Ahojte,
cestovanie a objavovanie nových miest ma vždy lákalo, tešila som sa, keď sme niekam vyrazili, či už na výlet, alebo k moru. Ako mi roky stále pribúdajú, som vďačná aj za to, keď mám čas navštíviť starkých. Spoznávanie nových miest ma ale stále fascinuje, verím, že si raz svoje cestovateľské sny splním. Keď niekam cestujem, nerada so sebou vláčim veľké balenia produktov. Mini balenia slúžia nielen na cesty, ale aj na vyskúšanie prípravkov pred ich samotnou kúpou. E-shop parfemy-elnino.sk ponúka široký výber toho najlepšieho nielen na cesty... :)


BOURJOIS Paris sprchový gél deluxe mousse

Luxusná sprchovacia pena s delikátnou vôňou vanilky je dokonalým pomocníkom na cestách. Vďaka bohatej krémovej pene ju využijete nielen na sprchovanie, ale aj namiesto gélu na holenie. Obal sa mi veľmi páči, podľa mňa sú všetky gély od Bourjois dizajnovo zaujímavé a nápadité. Ružová farba sa skvelo hodí k samotnej vôni produktu, ak milujete marshmallows, toto je váš nový miláčik. Vanilkovú vôňu veľmi nemusím, avšak táto je jemná, lahodná a pritom nenútená. Gél je svetlo ružovej farby, po kontakte s vodou sa zmení na mliečno bielu penu. Výborne sa aplikuje, pokožku nedráždi ani neštípe. Holenie nebolo nikdy tak rýchle, ako s týmto gélom, verte či nie, nohy si oholíte v priebehu dvoch minút. Bohatá pena pokryje miesta na tele rovnomerne, preto sa nemusíte báť, že sa pri holení porežete. Po kúpeli budete mať pokožku jemnú, hydratovanú a príjemne voňavú. Páči sa mi, že aj pokožka nôh je jemná a vláčna, čo sa mi pri holení skoro nikdy nestáva, vždy si ich musím po sprche nakrémovať. Gél ma príjemne prekvapil, za málo peňazí dostanete kvalitný a luxusný produkt. Podľa mňa je toto ideálna voľba na cesty, jedna tuba vám vystačí na celú dovolenku a nemusíte so sebou vláčiť ťažkú nádobu s penou na holenie. 


Gucci Gucci Guilty telové mlieko

Telové mlieka v 50 ml balení sú perfektné na vyskúšanie vône. E-shop ponúka aj rôzne mini sady, testery alebo odstreky, ktoré využijete nielen na cestách, ale aj na prvotné otestovanie. Mlieko ma čierny lesklý obal so zlatým písmom, poviem vám, pôsobí na mňa neskutočne bohémsky. Kedže som milovník minimalizmu, ani sa nečudujem. Produkt som si objednala bez toho, aby som vedela, ako vonia. Bol to pre mňa šok, keď som zistila, že s touto vôňou sa  perfektne stotožňujem. Už teraz som napísala list Ježiškovi, toto je aktuálne moja najväčšia láska. Mliečko je extrémne parfumované, preto som ho v lete používala namiesto parfumu. Má krémovo-gélové zloženie, po nanesení sa ihneď vstrebáva. Pokožku mi prevoňalo, hydratovalo a zjemnilo. V autobuse na mňa nikto nehádzal vražedné pohľady za to, že voniam ako pojazdná parfuméria, skôr naopak, dostala som pár komplimentov. Som rada, že som si zvolila túto vôňu, kto ju už ovoňal vie, aká sladká, púdrová a zmyselná je. Srdce Gucci Guilty vonia ako muškát, orgován a ružové korenie, základ tvorí zmyselné pačuli a ambra, hlavu broskyňa a mandarínka. Dokonalá vôňa pre dokonalú ženu. :)


Batiste Tropical suchý šampón

Suché šampóny sú v dnešnej dobe nutnosť, svet je uponáhľaný, človek nemá čas na nič. Keď ráno nestíhate, stačí, ak siahnete po tomto malom pomocníkovi. Okrem toho, že vaše vlasy odmastí, dodá im objem a krásnu vôňu. Osobne ho využívam aj ako objemový produkt, suché šampóny nadvihnú vlasy najlepšie zo všetkých stylingových prípravkov. Obal šampónu je klasický, má svieži letný motív a krásnu, kokosovú vôňu. Kokos milujem, spája sa mi s letom, dovolenkou a morom. Teraz, keď prichádzajú sychravé a studené dni, vyčarujte si dovolenkový mood s vôňou, ktorá vás len tak neomrzí. Suché produkty na vlasy sa aplikujú z určitej vzdialenosti na suché kadere, následne sa pokožka hlavy premasíruje ako pri bežnom umývaní a potom sa vlasy utrú suchým uterákom. Následne stačí len vyčesať zvyšky púdru a wualá, účes je hotový. Rýchlo, jednoducho a bez použitia vody. Vyskúšala som už rôzne suché prípravky, no vždy sa vrátim k Batiste, pretože podľa mňa sú tieto šampóny najkvalitnejšie. 


XPEL Coconut Water čistiace utierky na tvár

Čistiace utierky na tvár s kokosovou vodou a olejom patria medzi vašu povinnú výbavu. 25 kusov pevných utierok bielej farby s kokosovou vôňou odlíči vodeodolný mejkap, nečistoty z tváre a rúk. Ak sa chystáte stanovať, neviem si predstaviť lepšie riešenie odlíčenia, ako je toto. Utierky majú biele balenie so zlatými detailmi, vôňa je tak svieža a tropická, že sa jej neviem nabažiť. Toto je moja prvá skúsenosť so značkou a verím, že nie posledná. Utierky sú primerane napustené olejom a vodou, pri používaní sa netrhajú a pokožku nedráždia. S jedným obrúskom si odlíčite celú tvár, dokonca aj krk a dekolt. Po aplikácii je pleť jemná, hebká a neskutočne dobre vonia. Obrúsky som si brávala ku starkým, večer sa mi už nechcelo naťahovať s tonikom a tampónmi, preto som siahla po utierkach a poviem vám, nikdy ma nesklamali. Odlíčili celú tvár, mejkap nerozmazávali a očné okolie neštípali. Za 1,33 eur dostanete obrúsky vašich snov, s ktorými bude čistenie jedna veľká zábava. Výborný produkt za výborné peniaze. :)


Vaseline Aloe Sensitive 48 H antiperspirant

Vaseline ja značka, ktorá na trhu figuruje už viac ako 140 rokov. Ich slávne balzamy na pery, vazelínu a telové produkty si obľúbili ženy na celom svete, dokonca aj kráľovná Viktória. Kráľovná milovala najznámejší produkt značky, vazelínu, ktorá má viacero využití. Čo vám na cestách nesmie chýbať? No predsa antiperspirant. :) Sprej som sa rozhodla vyskúšať preto, lebo nie každá žena siaha po prípravkoch s obsahom alkoholu a parabénov. Tento prípravok je jemný a šetrný k pokožke, neobsahuje alkohol a je určený hlavne pre citlivú a podráždenú pleť. Balenie je pre mňa opäť krása, zelená a modrá na bielom pozadí, to ja môžem. Antiperspirant ma aplikátor v podobe rozprašovača, páči sa mi, že si aplikujete na pokožku sviežu hmlu, nie kvapky vody. Vôňa je veľmi neutrálna, cítim tu aloe vera. Ak neobľubujete silnú parfumáciu, toto je sprej pre vás. Čo sa účinku týka, nepáči sa mi, že sprej necháva biele škvrny na oblečení a že nechráni dostatočne. Ja som na toto háklivá, pretože sa v lete dosť potím, očakávam, že ma antiperspirant ochráni. Keď sa veľmi nepotíte, tak vám sadne, no ak ste také, ako ja, tak toto určite nebude produkt pre vás. Pozitívum vidím vo vôni a obsahu, čakala som od neho niečo viac, no nie všetko mi môže vyhovovať, však?


Čo hovoríte na môj výber travel produktov? Ktoré prípravky si beriete na cestovanie vy? Nakupujete často z e-shopu?

Pekný prvý septembrový dník,
S.

You May Also Like

10 komentárov

  1. Hodně mě zaujaly ty odličovací ubrousky, protože produkty s vůní kokosu miluji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej tie obrusky na pleť sa mi páčia a kokosova vôňa to je moje, a keď obsahuju ešte aj olej to je ešte lepšie možno tak nevysušia pleť, o vaseline deo spreji som ešte nepočula ale vyzera tiež dobre, mám od vaseline balzamy na pery v takych mini kališkoch čo som objednala z ebay:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie balzamy čo spomínaš chcem skúsiť, uvidíme, aké budú. :)

      Odstrániť
  3. Najviac ma zaujali tie obrúsky, pretože som momentálne na love nejakých dobrých ktoré mi urýchli moju večernú rutinu a ak voňajú po kokose.... No ani ten sprchový gél nevyzerá zle :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och tak tie obrúsky boli perfektné, určite ich skús. :)

      Odstrániť
  4. Po ubrouscích také občas sáhnu a pokud jsou s vůní kokosu, jedině plus. Tu vůni zbožňuji :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No jo, maličké vydanie Batiste nesmie rozhodne chýbať °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)