Moje stálice a novinky z DM drogérie

by - 07 marca

Vitajte na mojom blogu!
Tak, ako každá žena, aj ja najradšej nakupujem v drogérii. DMko je moja srdcovka, nájdem tu vždy tie produkty, ktoré momentálne potrebujem. Odkedy som sa presťahovala, nechodím na nákupy až tak často, no vždy, keď si nájdem čas, odnesiem si domov plnú tašku výrobkov. Pre dievčatá, ktoré tento fantastický obchodík nemajú poruke, mám výbornú správu- drogéria konečne spustila e-shop!!!
Medzi moje top značky patrí Balea, tie vône, obaly a ceny sú najlepšie na trhu. Okrem mojich stálic rada testujem novinky, preto si vždy kúpim aj tie prípravky, ktoré ma zaujmú a následne ich doma poriadne prevetrám. Aké výrobky sa oplatí vyskúšať?


Suché šampóny mám veľmi rada, okrem toho, že odstraňujú mastnotu z vlasov, prinavrátia im objem a krásnu vôňu. Odkedy som vyskúšala Balea suchý šampón na vlasy Tropical Coconut, moje kadere sú v období "bad hair days" spasené. Šampón mi efektom pripomína zvučnejšie značky, vlasy nezaťažuje, účes mi vydrží celý deň svieži a nádherne voňavý. Okrem kokosu je v ponuke aj vôňa melónu, ktorá je taktiež veľmi dobrá. Za cenu 2,45 eur si neviem predstaviť lepší suchý šampón, ako je tento. Vyskúšala som aj ich stále varianty na hnedé a blond vlasy, no tieto sú oveľa lepšie a dlhšie pôsobia, než tie klasické. Za mňa veľké áno, kto ich ešte nevyskúšal, tak smelo do toho. :)

Šampón pre farbené vlasy s granátovým jablkom mi vôbec nesadol, neviem prečo, no moje vlasy mastí a dráždi mi pokožku hlavy. Skúšala som ho používať dlhšie, no žiadaný efekt nebol podľa mojich predstáv. Vlasy sa mi prirodzene jemne neleskli, naopak, boli príliš zaťažené a premastené. Myslím, že šampónik sadne skôr zničeným, extra suchým a melírovaným vlasom.


Penové produkty sa mi stále viac a viac pozdávajú, mám rada ich konzistenciu a rýchle schnutie. Keď som uvidela Balea Cake Pop penový krém na ruky, okamžite som sa zamilovala. Už len ten obal je veľmi krásny, čo myslíte? Doma som ho hneď vyskúšala a poviem vám, je výborný. Ak si často umývate ruky a máte ich potom vysušené, siahnite po tejto pene. Okrem toho, že rýchlo zaschne, nezanecháva mastný pocit na pokožke a kožu výborne hydratuje. Majú ju v dvoch vôňach, myslím, že aj druhá bude delikátna, ako táto. Tento kúsok vonia sladko, vanilkovo. 

Koncentrované pleťové sérum proti vráskam ma zaujalo hlavne svojim balením a cenou. Popravde, ešte som ho nevyskúšala, no určite bude fajn. Mne osobne veľmi vyhovujú prípravky napustené v kapsulách alebo ampulkách, vďaka tomu viem, akú dávku si mám na pleť naniesť bez toho, aby som ju mala celú mastnú a lepkavú. Určite vám ešte napíšem o tomto sére, no verím, že bude úžasné. :)

Balea enzýmový peeling na tvár bol v akcii, počula som naň samé chvály, dokonca si ho ženy kupovali do zásoby, no mojej pokožke akosi nesadol. Myslím, že ho ešte stále kúpite v predajni. Používa sa veľmi ľahko, stačí, ak ho nanesiete na tvár a necháte pár minút pôsobiť. Pleť by mala byť hladká, jemná a vláčna. Ja som ju mala úplne vysušenú, podráždenú a po určitej dobe používania sa mi začali tvoriť vyrážky. Možno je presne toto účelom peelingu, teda zbavenie sa vrchnej vrstvy kože, avšak doma mám tiež enzýmový peeling v bio kvalite a toto mi vôbec nerobí. Vyskúšali ste ho? Ak áno, sadol vám?


Micelárny čistiaci gél na tvár som si kúpila preto, lebo som potrebovala prípravok na rýchle odlíčenie. Páči sa mi jeho vôňa, no vadí mi, že je veľmi hustý. Aj keď ho zmiešate s vodou, nepomôže to, preto ho stačí nanášať len minimálne. Používam ho dvakrát po sebe, odličuje celkom pekne, nedráždi očné okolie a nemá príliš silnú parfumáciu. Mrzí ma, že mi pokožku strašne vysušuje, preto by som ho odporučila len mastnej a aknóznej pleti. Nápad prípravku je fajn, ale poznám aj lepšie Balea výrobky. 

Čistiaca pena na tvár bola tiež v akcii, už som ju v predajni viac nevidela a poviem vám, je to škoda. Toto je tak skvelý produkt, moju pleť krásne vyčistí, hydratuje a pokožku vôbec nevysúša. Krémové našľahané zloženie priľne k pleti, výborne odstráni make-up a nečistoty, dokonale ju osvieži a čo je najlepšie, zanecháva pleť hodvábne jemnú a vláčnu. Pri odstránení líčidiel z okolia očí štípe, preto ju doporučujem len na tvár. Pena patrí medzi moje naj produkty, škoda, že sa už nevyrába, pretože presne takýto by mal byť dokonalý prípravok na čistenie pokožky. :)


Balea jemné antibakteriálne mydlo na ruky si kupujem pravidelne, používam ho na čistenie štetcov a pleťových pomôcok. Môjmu mužovi sa dokonca tak zapáčilo, že ho používa namiesto klasického tekutého prípravku. Ani sa mu nečudujem, mydlo je jemné, nevysúša pokožku rúk, ochráni ich a zbaví škodlivých baktérii. Štetce taktiež vôbec nevysúša, naopak, dodá im lesk a jemnosť. Som rada, že som ho objavila, teraz ho mám stále po ruke, vyhovuje mne aj mojej rodine. 

Balea deo antiperspirant sprej na chodidlá je druhá vec, ktorá mi doma nesmie chýbať. Či je zima alebo teplo, tento pomocník si poradí nielen s nepríjemným zápachom chodidiel, no hodí sa aj do topánok pre extra sviežosť a čistotu. Ľahký chladivý pocit pretrváva niekoľko minút po nanesení, chráni vás pred vznikom ekzémov a plesní, je ideálny pre celú rodinu. Ak hľadáte dobrý a kvalitný sprej na nohy, vyskúšajte tento. 


Balea deodorant Golden dust ma veľmi príjemnú sladkú vôňu, ktorá si ma okamžite získala. Počas zimy, keď sa až tak veľmi nepotím, používam deodoranty. Balea ma široký výber pompéznych parfumácii, určite si vyberie každá z vás. Golden dust neobsahuje hliník, hravé balenie vynikne na každej poličke, vegan friendly zloženie v sebe nenesie žiadne škodlivé látky a kvetinovo-ovocná stavba navodí dobrú náladu počas celého dňa. Za cenu 1,19 eur získate ochranu, jemnosť a lahodnú vôňu v jednom. Sprej je ideálny na jar a leto, v teplejších dňoch ho využijete aj ako telový alebo vlasový závoj. 

Balea Sensitive deodorant v mini kabelkovom balení som jednoducho musela mať. Počas dňa sa rada osviežim, no neznášam so sebou ťahať veľké balenia kozmetiky. 50 ml spreja za necelých 70 centov je nielen cenovo dostupná záležitosť, ale aj kvalitná a spoľahlivá ochrana pre všetky typy pokožky. Sprej je bez obsahu hliníkových solí a amoniaku, zmestí sa do príručnej batožiny, neutrálna vôňa sadne snáď každej žene. Neobsahuje alkohol, dobre chráni pred potom a pokožku podpazušia zjemní a vyživí. 

 
Balea peny a gély na holenie patria k mojim najlepším kozmetickým kúskom. Kupujem si ich opakovane, len mením parfumácie. Gély sú oveľa lepšie, sú síce drahšie, no páči sa mi, ako na pokožke vytvoria hodvábne krémovú penu, ktorá drží. Peny výbore voňajú, vytvoria hustý obláčik, ale na koži nevydržia dlho, preto je holenie s nimi obtiažnejšie. Ak si ich nanesiete na suchú pokožku, holenie si uľahčíte, no v prípade aplikácie na už mokrú pleť, pena sa zošmykne a na koži nič nezostane. Ak by som mala voliť len jeden typ prípravku, bude to gél, ten tromfol aj honosnejšie značky. Dokonca rôzne variácie vôní a farieb vyčarujú z holenia zábavu a relax. Kto ich už raz vyskúša, určite im podľahne znova. :P

Dontodent zubná pasta s aktívnym uhlím patrí medzi novinky, ktoré ma príjemne prekvapili. Aktívne uhlie je teraz v kurze, bielenie zubov nebolo nikdy ľahšie. Žiadna chémia len čistota uhlia, ktoré je natoľko účinné, že si poradí so škvrnami od kávy, vína, so zafarbením zubov, je ideálne pre fajčiarov a pre tie z vás, ktoré preferujú menej invazívne bielenie zubov. V kolekcii nájdete aj zubnú kefku a dentálnu niť, som rada, že DMko prišlo s niečím novým a zároveň výborným. Toto je moje tretie balenie a som z neho nadšená, určite vám túto pastu odporúčam, samé vyskúšajte, ako funguje, budete milo prekvapené. 


Posledná foto je z minulého nákupu, opäť raz suchý šampón, ten sa mi v košíku objaví vždy pri návšteve predajne. Objemový lak na vlasy s vôňou kokosu a manga zbožňujem, mojim vlasom dodá potrebnú fixáciu a dokonalý objem. Vydrží celý deň, ľahko sa z vlasov vyčesáva a kadere nezlepuje. Gél na holenie je klasika, taktiež Balea pena na čistenie pleti.Túto penu považujem za malý zázrak, neviem si predstaviť nič komfortnejšie a lepšie na odlíčenie make-upu v sprche ako toto. Penu nájdete v dvoch prevedeniach, pre normálnu a pre suchú pokožku. Oba produkty sú výborne, stačí si len vybrať. Balea vazelínu som si vzala na testovanie, avšak nevšimla som si zloženie, ktoré ma sklamalo. Obsahuje čistý parafín, čo je v podstate ropný derivát a BHT, antioxidant s vysokými alergickými a toxickými účinkami. Áno, je pravda, že pokožku skvelo hydratuje a výborne ju premastí, no zloženie mi jednoducho nie je po vôli, preto vám JA osobne produkt nedoporučujem. Ak vazelínu používate a nevadí vám zloženie, tak ju kľudne skúste, na popraskané päty nôh pomáha. Ebelin hubku na čistenie pleti som chcela vyskúšať už dávnejšie, zatiaľ som s ňou veľmi spokojná.

Skúšali ste tieto výrobky? Ak áno, sadli vám? Ktoré produkty od značky Balea by som podľa vás mala otestovať?

Krásny zvyšok večera,
S.

You May Also Like

12 komentárov

  1. Také nejraději nakupuji v DMku. Ta pasta na zuby je černá? Mám je moc ráda a v drogerii jsem zatím na žádné nenarazila, i tato mi unikla :-) ráda bych ji zkusila...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky moc rada nakupuji v DM-ku. Uz jsem tam vyzkoušela tolik produktu, ze ani nevím kolik jich bylo, ale dost věci co používáš ty jsem uz měla. Teď jsem si dost oblíbila pleťovou masku s aktivním uhlím, tak určitě vyzkousej :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já nejčastěji jdu do DM pro masky od Balei - nejradši mám tu slupovací :) Suchý šampón jsem ještě nikdy nezkoušela, ale asi si ho budu muset pořídit, poslední dobou jsem dost líná se je mýt :D

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky majú tiež perfektné, chcem vyskúšať tie plátené. :)

      Odstrániť
  4. Nejsem zrovna magor do drogerií, ale jsem magor do různých pěn, takže se jdu asi po nějaoé podívat. Díky za tipy, ale moje peněženka tě moc ráda teď nemá! :D

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  5. DMko má skvelé ceny a je to jedna z najlepších drogérii :) A čo sa týka Balei, tak sa skutočne zlepšuje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bale má fajn produkty. Já mám s granátovým jablkem sprchový gel a ta vůně je nádherná. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím ho vyskúšať tiež, vraj je neskutočne dobrý. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)