Red dress

by - 02 septembra

Ahojte,
svadobná sezóna je opäť vo veľkom prúde a vy neviete, čo na seba? Už vás omrzeli šaty, ktoré vôbec nevyužijete? Nezúfajte, spolu s Bonprix sme si pre vás pripravili tip na najkrajší kúsok jesene. 
Žienky moje, určite viete, aké náročné je vyberanie kúskov na slávnostné príležitosti. Neznášam, keď si skúšam rôzne kreácie a ani jedna ma nijako neohúri. Nasleduje nákupné šialenstvo, ktoré ma priam zožiera. Naháňam sa buď za správnou veľkosťou, farbou či strihom. Keď som uvidela sekciu šiat na e-shope Bonprix, vedela som, že naprázdno neodídem. V tom čase som zháňala solventnejšie šaty, no chcela som také, ktoré by mi v skrini nezapadli prachom.


Pri prezeraní stránky mi do očí udreli šaty v krásnom červenom odtieni. Pri ich rozkliknutí ma príjemne prekvapila cena, možnosť výberu farby a pozitívne ohlasy. Čierne, zelené alebo červené, priznám sa, nevedela som si vybrať. Netrpezlivo som čakala na deň, kedy ich budem mať doma. Červené šaty s ornamentmi si ma okamžite získali, ich žiarivá a pompézna farba dokonale vynikla v každom smere. Vrchný materiál je tvorený 96 % polyesterom a 4 % elastanom. Dĺžka nad kolená, rafinované krídlové rukávy, predná vyrezávaná časť a príjemný materiál povyšujú tieto šaty na najkrajší kúsok môjho šatníka. Objednala som si ich vo veľkosti 32/34, čo je XS a myslím, že mi sadnú ako uliate. Strečová látka okopíruje záhyby postavy, preto je vhodné zvoliť adekvátnu bielizeň, najlepšie sťahovacie body. Oceňujem pevnú a trocha hrubšiu látku, ktorá nie je priesvitná, vďaka veľmi odolnému materiálu formuje postavu počas celého nosenia. Páči sa mi, že aj napriek obsahu streču je látka skvelo pohodlná, nezanecháva žiadne fľaky v podpazuší a keď sa omylom polejete, šaty si jednoducho a rýchlo vyčistíte. Tieto krásky so mnou prežili svadbu a oslavu, okolie mi ich veľmi chválilo a čo je najlepšie, 100 % som vedela, že nikto iný rovnaké šaty mať nebude. Perfektný a hlavne nekonečný výber farieb, materiálov, strihov a štýlov nájdete na e-shope. 


Novú módnu kolekciu plnú tých najzaujímavejších a postave lichotiacich kúskov nájdete aktuálne na Bonprixshope. Všetky produkty sú z kvalitných materiálov, pri výbere vám poradia názory iných žien v diskusii a s doplnkami si tiež nemusíte robiť zbytočné starosti, stačí jedno kliknutie a ten bohémsky náhrdelník môže byť váš. 

Zaujali vás tieto šaty? Nakupujete často na tomto e-shope, alebo ste od nich ešte nič neobjednávali?

Krásny deň,
S.

You May Also Like

24 komentárov

  1. Anonymný2/9/18 19:03

    Sluší! Já na upnuté nemám postavu. V podobně rovných střizích vypadám jako jitrnice - mně je nejlíp v "pouzdrovkách" nebo "áčkách" :)

    Deníček blogerky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa páčia rôzne štýly, no Ačkový som ešte nemala. :)

      Odstrániť
  2. Tak ty vypadají naprosto dokonale a sluší ti to v nich :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. That dress look so chic on you.
    Lovely pics too.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bonprix mám moc ráda a výběr šatů se povedl, jsou krásné a sluší ti. Na Bonprixu jsem nakupovala pravidelně, když žila babička, vždy něco objednala a já a sestra jsme si to vzali s ní dohromady. :))


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je skvelé fakt, mne sa tam tie veci veľmi páčia, sú iné ako v bežných obchodoch. :)

      Odstrániť
  5. Moc pěkné šaty, i když já teda Bonprix ráda nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty šaty jsou překrásné. V Bonprixu občas nakupuji, ale stejně nejradši chodím po obchodech :) Jinak svatební sezóna je opravdu opět tady. Zrovna zítra jdu kamarádce na svatbu, tak už se strašně těším :) Akorát já nemám šaty, ale pořídila jsem si velkou áčkovou sukni a halenku :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Šaty sú veľmi pekné, nesmierne ti pasujú ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné šaty! Já z bonprixu pár šatů již měla a určitě zas brzy nějakou objednávku udělám! ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak ale tyto šatičky jsou vážně krásné. Jak barvou, tak střihem. A tobě parádně sedí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jéj! Tie ti veľmi pristanú :) Tie sandálky sa k nim perfektne hodia!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)