Vitaj jeseň!

by - 31 októbra

Jeseň je moje najobľúbenejšie ročné obdobie, milujem na ňom pestrofarebné lístie, chladný ranný vánok aj domácu pohodu, ktorú si veľmi užívam. Vždy mi pripomenie, že čas strávený s rodinou je na nezaplatenie, že si treba po práci oddýchnuť,  že aj napriek zime je príroda tou najlepšou voľbou relaxu a že si mám život vychutnávať. Nie som dobrodružný typ človeka, neleziem po horách ani často nešportujem, no prechádzky po jesennom meste ma dobíjajú pozitívnou energiou. Ľudia sú počas tohto obdobia neutrálny, tešia sa na prichádzajúce sviatky a čoraz menej plačú za letom. Áno, leto má svoje kúzlo, áno, v lete je teplo a svieti slnko, no kto povedal, že s prvým opadaným lístím automaticky prichádza aj melanchólia a depresívne stavy? Život nám prináša toľko krás, často si ich nevšímame, preto spomaľme a kochajme sa výhľadom, teraz je ten správny čas...



Život v meste mi vyhovuje, ten ruch a energia, ktorá sa denne ulicami premelie, ma dokáže nakopnúť k lepším výkonom. Doma však chcem mať pohodu, len tak vypnúť a nestarať sa, preto som rada, že bývam v dome. Dom máme v blízkosti lesa, často tu máte pocit, akoby ste žili na dedine. Mne osobne sa splnilo to, po čom som vždy túžila, chcela som mať kúsok dediny v meste. Tým, že sme prakticky súčasťou starého mesta, veľmi rada chodím na prechádzky. Prejsť sa peši do centra ma upokojuje, nechávam svoje myšlienky voľne prúdiť, užívam si výhľad a šuchotanie opadaných listov. 

Ak sa niekam vyberiem, často volím neutrálne farby ako hnedú, sivú a čiernu. Pohodlie je pre mňa prvoradé, rada kombinujem rôzne vzory, materiály a čo úplne zbožňujem, sú huňaté svetre. Plno komforných a štýlových kúskov nájdem v Bonprix, okrem priaznivých cien ponúkajú kvalitné a dobre padnúce oblečenie. Šaty a vrchné diely mi vždy sadli, tak som tentokrát zvolila pre mňa ťažký oriešok, nohavice. Neznášam nakupovať džínsy ani krátke nohavice, v kamenných obchodoch majú stále čudné číslovanie, ktoré jednoducho nedokážem pochopiť. Pri prezeraní stránky mi do oka padli kárované legíny. Potešila som sa hlavne pevnosti látky a nepresvitajúcemu materiálu. Konečne som našla elegantné a dobre padnúce nohavice, v ktorých ostanú moje zadné partie tela ukryté pred okolitým svetom. Vzala som si číslo 32/34, väčšinou volím tú najmenšiu veľkosť a trafila som správne. Výborný strečový materiál tvorený polyesterom, viskózou a elastanom s gumovým pásom dokonale zvýrazní štíhle nohy. Oceňujem hrubšiu tkaninu, ktorá je vhodná do chladnejších dní. Kárované legíny sa hodia nielen k svetrom alebo dlhším topom, no pokojne ich vynosíte aj s kratšími šatami. Mne sa páčia, nosím ich rada, cítim sa v nich veľmi dobre, materiál ma netlačí, vynikajúco vyzerá na postave a sivá farba s károvaným vzorom sa hodí snáď ku všetkému. Dĺžka je tiež perfektná, vôbec nie sú krátke, čiže ich môžem nosiť aj s hrubšími ponožkami bez toho, aby ich bolo vidieť. Za mňa je toto must have kúsok jesene, károvaný vzor v rôznych farebných prevedeniach bude túto sezónu veľmi populárny. Ak si netrúfate na vzorovaný kabát, zvoľte sukňu alebo nohavice, stanete sa neprehliadnuteľnou. :)

Nohavice: Bonprix
Topánky: Lidl collection
Sveter: H&M
Kožená bunda: Kenvelo
Šál: snúbencov
Náušnice: Bonprix

Čo hovoríte na tieto legíny? Aký štýl obliekania preferujete? Nosíte aj vy radšej nohavice, alebo ste sukňový typ? 

Plno skvelých inšpirácii na doplnenie šatníka nájdete na stránkach Bonprix. 

Krásny zvyšok večera,
S.

You May Also Like

12 komentárov

  1. Ja som rozhodne sukňový tip, ale tvoj outfit sa mi páči, hodí sa ti :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bydlím ve městě a miluji ten ruch, jsem za to ráda, ale jednoho dne bych chtěla domeček, klidně i na vesnici u lesa, do města se dá vždy dojet. :)
    Legíny jsou skvělé, moc mě zaujaly.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, presne to mám aj ja tak, len som v meste, nie na dedine. :)

      Odstrániť
  3. Moc ti to sluší, legíny se mi hodně líbí :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kalhoty vypadají skvěle, jsou teď hodně IN, taky si musím nějaké takové pořídit. Na podzim super outfit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rúž ti veľmi pristane :) A nohavice sa mi veľmi páčia, ja som akurát pred nedávnom s podobnými nafotila post :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teda to sú fakt super jesenné outfity. U nás dnes vládne tak trochu jesenné počasie. Prší, fúka a je celkovo nevľúdno, tak až pôjdem do mesta, tak budem musieť tiež siahnuť po nejakej takej bundičke. A to nám majú zajtra prísť sťahovať novú posteľ. Tak to som na nich zvedavá, ako to v tomto počasí zvládnu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jelikož to vypadá s tím počasím tak, jak to vypadá, tak mi přijde, že už by ten podzim mohl přijít co nejdříve. Jako nebýt zahradné káde na plyn, které mám doma, tak mám fakt úpal nebo já fakt nevím, co bych měl dělat proto, abych se trochu zchladil. Prostě horko.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)