Novinky Mark face and body

by - 13 januára

Vitajte na mojom blogu!
Keď som prvýkrát písala o Mark scrube, bola to začínajúca firma s malou ponukou. Vtedy predávali len kávový peeling, ktorý sa razom stal populárnym po celom Slovensku. Som veľmi rada, že svoje portfólio rozšírili o telové a pleťové produkty, veď kto by nechcel okúsiť kúsok liečivých zložiek prírody a silu antioxidantov?
Dnes vám predstavím novinky, čo myslíte, sú aspoň tak dobré ako ich peeling? :)


Mark Shower Pudding pomaranč a káva

Sprchový puding s pomarančovo-kávovou arómou dokonale vystihuje zmes sviežej vône a silu praženej kávy. Obsahuje mandľový a olivový olej, skvelých pomocníkov v boji so suchou pokožkou. Kávový olej s antioxidačným účinkom upokojuje a hydratuje pleť, kávové zrniečka šetrne odstraňujú odumreté bunky kože a zároveň pokožku vypínajú.
Mandľový olej regeneruje, upokojuje a zvlhčuje kožu, pomáha pri spálení a redukuje početné vrásky. Panenský olivový olej vyživuje a remineralizuje pleť, poradí si s ekzémom aj vráskami. Kokosový olej s antibakteriálnym účinkom pomáha predchádzať tvorbe strií, hydratuje a zlepšuje celkový vzhľad kože. Esenciálny pomarančový olej sa odporúča pri nervozite, úzkosti a nespavosti.
Sprchový puding má veľmi jemný obal, horné uzatváranie je nielen praktické, ale aj bezpečné, vďaka nemu ostane puding tam, kde má. Relaxačná pomarančová vôňa mi k zime jednoducho patrí, v kombinácii s kávou vytvára lahodnú súhru. Tuhá krémová konzistencia obsahuje kávové zrniečka, ktorých nie je veľa, čo oceňujem, no aj napriek tomu splnia svoj účel.
Puding sa nanáša na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorí krémovú penu, s ktorou sa sprchovanie premení na prírodný očistný rituál. Po sprche som mala kožu hladkú, príjemne mäkučkú, prevoňanú a hydratovanú. Pri pravidelnom používaní docielite nielen krajšie vyzerajúcu pokožku, ale aj lepšiu náladu, tento produkt vám v kúpeľni nesmie chýbať.
Sprchový puding nie je testovaný na zvieratách, neobsahuje žiadne chemikálie, silikóny ani iné pridané syntetické zložky. Odporúčam ho na každý typ kože a pre všetky vekové kategórie. V ponuke nájdete rôzne parfumácie, pepermint, nugát alebo kvety, je len na vás, ktorú vôňu zvolíte.


Mark Mydlo s čiernym aktívnym uhlím na problematickú pleť

Mydlo s aktívnym uhlím je prírodný, ručne vyrábaný produkt, ktorý je určený na problematickú pokožku. Zachytáva všetky nečistoty, toxíny a líčidlá, hĺbkovo čistí pleť, kontroluje tvorbu mazu a uvoľňuje upchaté póry. Poradí si s akné, čiernymi bodkami, zapálenými miestami na tvári a smogom.
V jeho zložení nájdete tea tree olej, ten potláča kožné infekcie, má antibakteriálny účinok, reguluje tvorbu nadbytočného kožného mazu, hojí a zaceľuje poranené miesta na pokožke. Olivový, ricínový a kokosový olej pleť hydratujú, upokojujú a pomáhajú chrániť prirodzenú kožnú bariéru.
Mydielko je zabalené v papierovej krabičke so srdiečkami, veľmi nežný a milý detail. Po jej otvorení si vo vnútri nájdete nielen samotné mydlo, ale aj návod na použitie a pár slov o produkte. Uhľová čierna farba, vôňa čajovníkového oleja a logo Mark Scrub odlišuje mydlo od obyčajného prípravku.
Po navlhčení pokožky zoberte mydlo, v rukách ho napeňte a potom krúživými pohybmi vyčistíte oblasť tváre a krku. Dávajte pozor na oči, pena by vás mohla štípať. Mne osobne mydlová kocka veľmi vyhovuje, používam ju aj na odstránenie očného make-upu, ide o bio produkt, preto moje oči nedráždi. Po použití si všimnite stiahnutie rozšírených pórov, zmatnenie pokožky, príjemný pocit na pleti a žiaden sťahujúci ani vysušujúci efekt. Mydielko ma príjemne prekvapilo, moja pokožka je suchá, preto som sa bála, že mi ju ešte viac vysuší, ako je zvykom pri klasických mydlových prípravkoch. Som rada, že ho môžem používať bez toho, aby moja pokožka trpela, poradí si s akné, pleť zjemňuje, upokojí a skvelo vyčistí. Myslím, že za tú cenu je to rozhodne jedno z top mydiel, aké som kedy vyskúšala. Ak vás trápi akné aj v dospelosti, neváhajte ani sekundu, konečne existuje prírodný prípravok, čo si poradí snáď so všetkým.


Mark ružová pleťová voda

Organická pleťová voda Damašská ruža je 100% hydrolát, vďaka svojim účinkom ju milujú ženy po celom svete. Voda je vhodná pre každý typ pleti, má anti-aging a sťahujúci efekt, udržuje prirodzené pH pokožky, regeneruje, upokojuje, čistí a tonizuje.
Čistiacu vodu môžte použiť ako podklad pod make-up, na osvieženie tváre kedykoľvek počas dňa, na dočistenie pokožky a aj ako vlasové tonikum.
Tmavé balenie s pumpičkovým aplikátorom uľahčí použitie, tmavá farba skla sa využíva pre dlhšiu výdrž vody. Takéto obaly by sa mali skladovať na tmavom, suchom mieste, najlepšie v chladničke. Hydrolát ma krásnu kvetinovú vôňu, je to autentická aróma ruží. Parfumácia je pre mňa až príliš výrazná, pár dní som si na ňu musela zvykať. Nanáša sa priamo na tvár, stačí pár strekov a pokožka je razom hydratovaná.
Používam ju po vyčistení pleti mydlom, niekedy ju nanášam tampónikom, inokedy priamo na pokožku. Okamžite sťahuje póry, má relaxačné účinky, zmierňuje stres a nervozitu, upokojuje unavené oči a začervenanie tváre. Pri pravidelnom používaní je pokožka regenerovaná, jemná, ranky a akné sa lepšie hoja, podráždenie mizne a koža je nielen perfektne ošetrená, ale aj zdravo vyzerajúca. Poradím vám jeden malý trik, ak sú vaše ruky suché a šúpu sa, zmiešajte pár kvapiek hydrolátu s hnedým cukrom a medom, naneste na pokožku rúk, chvíľku počkajte a zmyte teplou vodou. Malé krvácavé ranky sa zacelia, pokožka bude hladká a príjemná na dotyk. Potom už len stačí naniesť hrubú vrstvu krému na ruky, bavlnené rukavičky a nechať ich "pôsobiť" počas celej noci. Ráno budete mať rúčky ako znovuzrodené. :)


S novinkami som veľmi spokojná, táto prírodná kozmetika stojí rozhodne za to. Najviac ma zaujal sprchový puding a mydlo, ak ste milovníci ružových hydrolátov, tento je vyrobený bez umelých prísad, chemikálii, farbív a konzervantov.

Čo hovoríte na novinky Mark Face and Body? Používate niektorý z produktov? Ak áno, ste spokojní?

Krásny večer.
S.

(Spolupráca sa Mark Face and Body Slovensko.)

You May Also Like

19 komentárov

  1. wou, uz dlho som zhanala podobne mydlo, mark peeklingy boli naozaj uzasne..rozhodne ani tato rada nesklamala az na to ze asi sa to pohybuje vo vyssej cenovej hodnote ako veci v drogerii..ak ta bavi sledovat videa na youtube, tak pozri moje najnovsie video z Milana :)..
    https://www.youtube.com/watch?v=hOvFR80YgmU&t=29s

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za odkaz, áno, sú cenovo vyššie, avšak ich peelingy nájdeš aj v drogérke.:)

      Odstrániť
  2. Zaujalo mě to mýdlo. Osobně mám zkušenost právě jenom s jejich kávovým scrubem a pokaždé si ho užívám i po takové době :)
    Elle about everything

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tahle značka mě láká delší dobu :-) hlavně scruby.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S akné bojujem už niekoľko rokov a všetky mydlá ktoré som doteraz vyskúšala mi veľmi nevyhovovali, takže ďakujem za skvelý tip. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hmm ten nugátový puding musí být úžasný :-) nikdy jsem od značky nic neměla. Znala jsem jen klasické peelingy a koukám, že se docela rozšířili :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež, áno, ich ponuka je teraz veľmi lákavá. :)

      Odstrániť
  6. Mám od nich zkušenosti hlavně s peelingy, ale testovala jsem i vodu a jejich pleťový olej a byly moc fajn. Až mi dojde scrub, zkusím objednat i ten sprchový puding, ten se mi líbí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobre, určite ho skús, som zvedavá, ako s ním budeš spokojná. :)

      Odstrániť
  7. Wáu, krásne produkty a určite sú aj kvalitné, prírodné. Milujem novinky, určite si niečo od nich objednám, dakujem ti za tip :)
    Izabella z blogu Sydney Sleek

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow, žádnou zkušenost zatím nemám, ale po tomhle článku se rozhodně po něčem mrknu!:))
    www.ruzickovarozalie.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ještě jsem od Mark nic nezkoušela, ale láká mě to mýdlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od Marka mám peeling a je úžasný :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)