Gabriella Salvete Matte Lips

by - 05 februára

Už chcem leto!
Aj napriek tomu, že mám zimu rada, som zúfala. V meste nie je sneh, len samá kaluž, keď idem niekam peši, som rada, že vôbec dôjdem, pretože cestári nám tento rok nadelili extra bonus v podobe posypu a moje podrážky na topánkach sa s ním vôbec nekamarátia. :D 
Netrpezlivo očakávam jar, potrebujem novú energiu, silu, pozitivitu, ktorá akosi automaticky prichádza s prebudením prírody. 
V chladných mesiacoch musím tvár aj pery hydratovať, preto volím pomády alebo hydratačné rúže. Akonáhle sa oteplí, vyťahujem moju obľúbenú matnú verziu rúžov. Testovala som novinky od Gabriella Salvete, z ktorých mám ale zmiešané pocity. 


Matné rúže zoženiete v 5 vysoko pigmentovaných odtieňoch, ich skvelý čierny matný obal ma okamžite zaujal. Som veľmi rada za normálne číslovanie farieb, myslím, že niečo také vidím prvýkrát. Väčšina značiek ma rôzne názvy a čísla, ktoré nedávajú zmysel a mňa to ako milovníčku poriadku a určitého rádu nepoteší. Výborný nápad mali tiež s nádobkou, v ktorej je vidno samotnú farbu, úžasný a hlavne nápadný detail. 
Rúže na pery majú hydratačné zloženie, ktoré nevysušuje pokožku, po nanesení poskytujú perám okamžitú vlahu, zamatový pocit a komfortné nosenie. Päť delikátnych odtieňov pristane každej žene, mojim favoritom je 105 that's me, ideálna farba na bežné denné nosenie. 101 Strawberry dream v omamnej červenej farbe vynikne na bledej tvári, pri tak silnom pigmente vám stačí špirála na oči a budete hviezdiť. 102 Cherry berry opticky bieli zuby, vynikajúco sadne k bledej ale aj opálenej pokožke, vyzerá priam k nakusnutiu a verím, že si ju zamilujete rovnako, ako ja. 103 Pink passion nie je moja šálka kávy, je to výrazná farba a ružové odtiene ma nikdy veľmi nelákali. 104 Dolce vita so studeným podtónom a kvapkou fialovej odporúčam len odvážnym ženám, táto farba vás premení na femme fatale. 
Penový aplikátor rúžov skvelo kĺže, krémová textúra je síce príjemná na perách, avšak nezaschne úplne do matna a otláča sa. Produkty majú sviežu vôňu, vždy sa poteším, ak majú prípravky dokonalú parfumáciu, používam ich potom oveľa radšej a častejšie. Veľmi sýte farby zabezpečia úplne krytie jedným ťahom, môžte ich vrstviť, no nie je to potrebné. Čo sa farieb týka, vyrazili mi dych, sú veľmi pekné a bohaté. 
Výrobca sľubuje 16 hodinovú výdrž, s čím ja osobne nesúhlasím. Rúže prežijú pitie, malý snack, no akonáhle zjete niečo mastnejšie, farba sa pomaličky ale isto stráca. Najprv zíde zo stredu pier, pokračuje smerom von a na konci dňa vám na perách ostane len tenká linka. Výdrž by mohla byť trocha lepšia, pretože rúže majú veľmi dobrý potenciál. Pozitívom je fakt, že počas celého nosenia sú pery hydratované, hebké na dotyk a dobre vyzerajúce (ak nejete!). Radím ich preto k lepšiemu priemeru, prekonali značky ako Dermacol, Miss Sporty, Trend IT UP a iné. Myslím, že za tú cenu sa oplatí vyskúšať ich, sami uvidíte, ako vám sadnú. :)


Ešte dávnejšie mi prišiel perfektný boxík od samotného Elnino. Box sa niesol v znamení osláv 15. výročia založenia a fungovania e-shopu, ku ktorému im zo srdca gratulujem. :)
V boxe sa nachádzali veľmi zaujímavé produkty, najviac ma oslovila vôňa od Bvlgari, mini parfém a pleťová maska. 

BVLGARI Omnia Amethyste toaletná voda v sebe spája sladké tóny v kombinácii s drevinami a kvetmi. Po nanesení ucítite zelené tóny a ružový grep, sú to veľmi silné zložky, ktoré dodajú vôni silu a iskru. Bulharská ruža a kosatec prekvapia svojim vánkom hlavnú zmes, tá sa razom zmení na kreatívnu a nesmierne sofistikovanú parfumáciu. Základné dreviny sa pridávajú až neskôr, predsa len, vôňa je hravá, moderná, vznešená a rozhodne prekvapivá. Mne osobne vonia kvetinovo, cítim v nej orgován, zmes fialových kvetov. Nie je to môj štýl vône, preferujem niečo iné, avšak tejto kráske sa nedá odolať, vždy ma zláka a keď ju mám na sebe, okolie je zvedavé, čo za nežnú a atypickú vôňu mám. Odporúčam ju hlavne ženám, ktoré sa neboja riskovať a skúšať nové, nepoznané veci. Inak, aj napriek tomu, že je to toaletka, vydrží véééľmi dlho. 


Pilaten Black Head zlupovacia maska na čierne bodky je skvelý vynález. Okamžite a hlavne pohodlne vyčistí upchaté póry, ľahko sa používa, je vhodná pre ženy aj pre mužov a som s ňou veľmi spokojná. Nanáša sa na očistenú pokožku tváre, stačí tenká vrstva, aby skôr zaschla. Schne približne 20 minút, následne sa zlúpne a vy sa môžte tešiť z čistej pleti. Výborný produkt, oplatí sa vyskúšať ho. :)

Escada Fiesta Carioca telové mlieko som darovala vám do súťaže, pre mňa bola vôňa až príliš sladká. Keď som bola mladšia, milovala som takýto typ parfumácie, teraz obľubujem niečo ženskejšie. Kvetinovo-ovocná vôňa s hydratačným účinkom sadne hlavne slečnám a milovníkom presladených tónov, ak máte dcéru v puberte, toto je pre ňu ideálny darček. 

Karl Lagerfeld for her v mini prevedení je skvelá nielen na cestovanie, ale ja na vyskúšanie. Túto vôňu mám doma v plnom balení, veľmi sa mi páči, je svieža, hravá, nežná, niečo neskutočné. Mix ovocných, kvetinových a drevitých tónov premení vôňu na skvost, ktorú vám bude každý závidieť. Hodí sa nielen v letných mesiacoch, ale aj v zime, jej silná vôňa vydrží naozaj dlho, takže ak premýšľate nad jej kúpou, momentálne nájdete 85 ml balenie so 79% zľavou!!!

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions maskara ma vôbec neohúrila, nepáči sa mi jej kefka, ktorá je malá a nepraktická, preto som ju posunula mamine. Tá ma riasy jemnejšie a redšie ako ja, jej kefka maximálne vyhovuje, čo je zaujímavé, však. :)

Rúž na pery v červenom odtieni má bohatú sýtosť, avšak ja osobne tieto ceruzkové produkty nemusím, čo je škoda. 


Čo hovoríte na rúže od GS? Ktorý z prípravkov z boxu by ste si vybrali na testovanie?

Pekný deň,
S.

(Spolupráca s parfemy-elnino.sk)

You May Also Like

34 komentárov

  1. Podľa mňa sú to skvelé rúže. Jedny z mála, ktoré mi nevysušujú pery. Len tie farby 101 a 102 tie mi akosi nesadli veľmi neónové na môj vkus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa nepáči ružová, príliš výrazná na mňa. :)

      Odstrániť
  2. Ja mám odtieň 104 ale farba sa mi nepáči, príde mi dosť výrazná! Čo sa týka rúžu ne ni zlý ale ani dobrý taký priemer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie rúže vyzerajú skvelo :-) Určite si chcem aspoň jeden kúpiť.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten odstín 102 GS vypAda nadherne a sladce.
    <3

    MELISSA KINSLEY | www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty Gabriellky mám doma ve třech odstínech :-) jsou skvělé a odstín 102 mě hodně láká :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky už chci léto. Nebo aspoň jaro. Tahle zima a brouzdání ve sněhu mě dost ubíjí. Jinak matné rtěnky jsou krásné. Brala bych všechny odstíny. Rtěnky mi teď dochází, tak na tu 105 mrknu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujal mě odstín 103 ❤️❤️❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  8. matne ruze mam naozaj velmi rada, z tych, co si ukazala je odtien 102 jednoznacne moj favorit. ale velmi by som si chcela tento rok nekupit ziadny novy ruz, takze tieto si asi do svojej zbierky nepridam :D
    inak by som uz taktiez privitala leto alebo aspon tu jar. slnko sice uz (minimalne u nas) svieti, ale tie teploty este stale nie su nic moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás tiež sem tam vykukne slnko, avšak teploty stále nízke. :)

      Odstrániť
  9. Já bych asi sáhla po odstínu 105, ten se mi zamlouvá nejvíc :)
    Věci v boxu vypadají dobře, ale lip pencil a řasenka mě moc nezaujala. Zbytek je podle mě super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Odstíny rtěnek jsou naprosto perfektní. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Odtiene tých rúžov vyzerajú skvelo, ale je mi ľúto, že majú slabšiu výdrž, pretože ja strašne nemám rada, keď sa mi rúže z pier strácajú :/ Inak, tá čierna maska pôsobí skvelo, asi by som mala konečne po nejakej siahnuť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie rúže by mohli byť predsa len trocha viac vymakané. :)

      Odstrániť
  12. Mě nejvíce zaujal odstín 105.😍

    OdpovedaťOdstrániť
  13. škoda tej výdrže, odtiene sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Hodně jsem o rtěnkách četla a vesměs to bylo pozitivní, tak po nich asi také kouknu :-) nejvíce se mi líbí 105.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rúže nie sú zle, hovorím, sadli mi, za tú cenu podľa mňa fajn. :)

      Odstrániť
  15. Tyhle rtěnky miluju! GS se opravdu moc povedly.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vypadají dobře :-) já moc produktů od GS vyzkoušených nemám, ale laky na nehty má skvělé.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)