Mary Kay novinky 2023

by - 30 mája

Ahojte kočky! 

Mary Kay je pre mňa kozmetická spoločnosť, ktorá prichádza na trh neustále s novými a vylepšenými produktmi. Túto značku používam roky, vyhovuje mi nielen zloženie, dizajn a parfumácia výrobkov, ale aj výsledný efekt, ktorý je často viditeľný už po niekoľkých použitiach. 
Poďme si predstaviť ich aktuálne novinky, tím Mary Kay tento rok jednoducho vedie. :)


Mary Kay Clinical Solutions pleťové superséra

Dermokozmetický rad Mary Kay sa rozrástol o nové pleťové séra, ktoré sa zameriavajú na konkrétne potreby pleti. V ponuke sú aktuálne štyri rôzne séra, hydratačné, rozjasňujúce, obnovujúce a sérum proti vráskam. Tieto prípravky obsahujú vysokoúčinné látky a vedecky overené ingrediencie, ktoré pôsobia do hĺbky a pokožku nezaťažujú. 

Hydratačné supersérum:
Sérum obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá je perfektná pre dehydratovanú pokožku. Pleť zvlhčuje, chráni ju pred vysušením, zjemnňuje ju a vyplňuje. Ceramid napomáha obnove kožných buniek a výťažok zo železníka lekárskeho podporuje v koži prirodzenú tvorbu hydratačného faktora. 
Hydratačné supersérum má nelepivú číru konzistenciu, aplikuje sa po čistení a pred denným alebo nočným krémom. Vďaka pipetke si viete naniesť také množstvo, aké potrebujete. 
Mne osobne sadlo toto sérum najviac zo všetkých, momentálne mám suchú pleť a produkt mi ju vie neskutočne oživiť a napumpovať. 

Supersérum proti vráskam:
Vitamín C v tomto sére pomáha prirodzenej tvorbe kolagénu a elastínu v pokožke, čo sa prejaví na jemnejšej a hladšej pleti. Je to silný antioxidant, ktorý chráni kožu pred UV žiarením a viditeľne zmierňuje vrásky. Resveratrol má podobný účinok ako vitamín C, chráni pleť pred nečistotami a voľnými radikálmi a zabraňuje strate kolagénu. Acetyl hexapeptid-8 je peptid vyvinutý na zjemnenie vrások a obnovu pokožky.
Supersérum proti vráskam je jemnej oranžovej farby, samozrejme má nelepivu konzistenciu a veľmi dobre sa vstrebáva. Používam ho na noc, predsa len, vtedy pleť najviac oddychuje a regeneruje sa. Ak by ste ho chceli nanášať aj cez deň, nezabudnite na SPFko. Moja pleť je po ňom vypnutejšia, rozjasnená a jemné vrásky sú pekne vyhladené. 

Rozjasňujúce supersérum:
Zjednocuje tón pleti a rozjasňuje ju pomocou kyseliny ferulovej, ktorá pôsobí ako ochranný štít pred vonkajšími faktormi. Niacínamid znižuje hyperpigmentáciu pokožky a výťažok z bielej fazule zlepšuje prirodzený jas kože. 
Rozjasňujúce supersérum prispieva k zníženiu tvorby škvŕn na pleti, ktoré sú časté počas letných mesiacov. Ak vás trápi nejednotný tón pokožky, časté výkyvy pigmentu a dokonca akné, verte mi, toto je produkt presne pre vás. Opäť raz nelepivá konzistencia, krásna a rýchla aplikácia a čo je super, výsledky viditeľné už po pár použitiach. 

Obnovujúce supersérum:
Obnovte stav svojej pleti pomocou AHA a PHA kyselín. AHA kyseliny odstraňujú odumreté kožné bunky, čím vytvoria na pleti efekt peelingu. PHA kyseliny napomáhajú zjemniť, upraviť a prečistiť pokožku. Glycerín sa postará o hydratáciu a celkové zlepšenie žiarivosti kože. 
Aj tu pripomínam, pri používaní tohto obnovujúceho séra nezabudnite na SPFko, do pozornosti dávam aj fakt, že tieto kyseliny nie sú vhodné na dennú aplikáciu počas tehotenstva. 


Duo krémový bronzer

Krémové kontúrovacie produkty sú ideálnou voľbou na letné mesiace. Okrem prirodzeného looku ponúkajú kvalitný výsledok, žiadne fľaky na tvári a jemné zvýraznenie. 
Duo krémový bronzer v praktickom aplikátore podčiarkne kontúry tváre, vďaka šikovnému baleniu ho môžete mať stále so sebou. V ponuke sú dva odtiene, Honey and Luster je skvelý pre svetlejší typ pokožky, Bronze and Shimmer si zamilujú tmavšie typy. Tyčinka má krémovo-zamatovú textúru, jedna časť je matná, druhá trblietavá. Produkt neobsahuje olejovú bázu, čo je dobré hlavne pri rozotieraní. Hydratuje a zjemňuje pleť, aplikovať sa môže buď štetcom, prstami alebo hubkou. Odtiene sa skvelo prispôsobia tónu pokožky a za okamih z vás vykúzlia opálenú divu. 
Ja mám odtieň Honey and Luster, nanášam ho najmä na lícne kosti a spánky, pracuje sa mi s ním dobre a musím povedať, že sa jedná naozaj o kvalitný krémový bronzer, ktorý by mala vyskúšať každá žena. 


Krémové multi-líčidlo na pery a tvár

Všestranný pomocník pre ľahké, svieže a prirodzené líčenie. Líčidlo je v ponuke v 4 krásnych odtieňoch, ja mám Mauve Sunset, ružovejšiu farbu a Peach Shimmer, trblietavú hnedú. 
Produkt sa nanáša na líčka, pery a dokonca aj na očné viečka, je len na vás, ako ho využijete. Krémové zloženie obsahuje vitamín E s hydratačným účinkom. Aplikovať ho môžete prstami alebo štetcom, od toho sa potom odvíja aj intenzita pigmentov. Mne sa veľmi páči na perách aj líčkach, v kombinácii s bronzerom vytvorí nežný look. Líčidlo sa dá umiestniť do paletky, čím ho budete mať stále na dosah. Oceňujem dobré rozotieranie, žiadne mastné fľaky a univerzálnosť odtieňov. 


Tekutý matný rúž

Dokonalo matné pery zahalené v ľahkej zamatovej textúre v 5 vysoko pigmentovaných odtieňoch si jednoducho zamilujete. Milujem tekuté rúže s matným efektom a tieto ma veľmi milo prekvapili. Okrem bohatých farieb poskytujú perám hydratáciu a výdrž. 
Žienky v Mary Kay pre mňa vybrali odtiene Classic Red a Modern Nude. Modern Nude sa hodí na bežné nosenie, no ak chcete vyniknúť a zažiariť, osobne odporúčam Classic Red. Táto farba je plná ohňa, na perách vyzerá božsky a vydrží celé hodiny. 


Mini pleťové masky na tvár a Krém na ruky

Pleťové masky Mary Kay ste už u mňa videli, rada ich používam a čo je na nich najlepšie je fakt, že naozaj fungujú. Keďže veľké balenia sú na dovolenky nepraktické, mini pleťové masky sú perfektné na cestovanie. V ponuke nájdete kombináciu hydratačnej gélovej masky s ružovou ílovou alebo hĺbkovo čistiacou maskou. Hydratačnú oceníte po slnení, kedy dodá pleti potrebnú vlahu a živiny, ílová je vhodná pre unavenú a mdlú pokožku, ktorú okamžite zjemní a rozjasní, hĺbkovo čistiaca je super pre mastnú a aknóznu kožu. 

Krémov na ruky nikdy nie je dosť, čo myslíte? Novinky v podobe šťavnato voňajúcich hydratačných krémikov potešia každú dámu a slečnu. Na výber je exotické osvieženie s lahodnou mandarinkou a jemnou ružou, sladké mango a pomarančový kvet alebo svieže lesné plody a mučenka.
Krémy majú hutnejšiu konzistenciu, ktorá sa po kontakte s pokožkou premení na mliečnu textúru s rýchlym vstrebávaním. Pekne hydratujú, prevoňajú kožu a sú vďačným nápadom na darček. 


Kolekcia balzamov na pery a Kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom

Darčeková súprava balzamov na pery s tropickými príchuťami Sweet Berry a Tropical Guava je moja obľúbená. Tieto pomádky budete zbožňovať nielen pre ich vône a chute. Majú praktické balenie aj dobrý aplikátor, vydržia dlho a hydratujú pery počas celej doby nosenia. Na perách zanechajú lesklý finiš bez trblietok. 

Mini kolekcia tekutých rúžov v nádherných odtieňoch s vysokým leskom je sen každej ženy. Odvážna farba, komfortné nosenie a maximálny lesk sú hlavné prednosti týchto malých krások. Hydratácia, sýte odtiene a výber z dvoch kombinácii predstavujú tú pomyslenú čerešničku na torte. Nájdete ich v odtieňoch Bold, kde sa nachádza červená a fialová farba a odtieňoch Neutral, teda kávovej a karamelovej farbe. 


Všetky novinky objavíte na stránke Mary Kay a objednať si ich viete cez nezávislú kozmetickú poradkyňu. Čo hovoríte na túto nálož? Ktorý produkt by ste radi vyskúšali?

Krásny slnečný deň,
S.H.

(Spolupráca so značkou Mary Kay.)

You May Also Like

6 komentárov

  1. Anonymný11/6/23 13:24

    Mary Kay jsem zkoušela na dnu krásy u kosmetičky, jo špatná kosmetika to není, ale finančně pro mě dražší a znám za ty penízky zajímavější kosmetiku, do které bych chtěla investovat. Nicméně tipům se nebráním, sama jsem tam 1, nebo 2 produkty našla, které možná do budoucna pořídím....

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že ťa niečo z ich kozmetiky zaujalo. :)

      Odstrániť
  2. Mary Kay jsem nikdy nezkoušela, ale láká mě to. :)) Moc se mi líbí odstíny rtěnek, na léto ideální. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, na leto sú tie rúže ako stvorené. :)

      Odstrániť
  3. Na tomto blogu je kozmetika, ktorú používam už dlhšiu dobu. Líčim sa s ňou aj pri svojich cestách autom do práce. Nedávno som si pre istotu zaobstarala tu múdre zrkadlá, ktoré sú skvelé. Vďaka nim mám oveľa lepší prehľad o prevádzke okolo seba a nemusím sa toľko obzerať pri zmene jazdného pruhu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)