BH cosmetics- That's Heart paletka

by - 16 septembra

Ahojte krásky moje,
mojim najobľúbenejším dekoratívnym kúskom sú očné tiene. Vždy ma fascinovali farby tieňov, pigmentácie a trblietavý efekt. 
Ak si chcem dopriať novú paletku, prvý eshop, ktorý prichádza do úvahy, je Notino.sk Prečo Notino? Pretože je to azda jediný eshop, ktorý ponúka neskutočne veľký výber paletiek a rôznych očných tieňov. Zoženiete tu aj limitované edície, ako je tá moja.
That's Heart paletku som chcela vyskúšať už dávno, no nevedela som ju u nás zohnať. Ako čas letel, úplne som na ňu zabudla, až raz, pri prezeraní stránky, som ju objavila a samozrejme, hneď objednala. :)



Začneme ako vždy, obalom. Tvrdá lepenka alebo kartón ponorený do nádhernej baby pink, taký je obal BH paletky. BH cosmetics thats heart paleta bola navrhnutá známou youtuberkou, po ktorej je tiež paletka pomenovaná. Konkrétne túto slečnu mám veľmi rada, často si na jej videá kliknem, preto som šťastná, že doma vlastním jej produkt. Po otvorení obalu sa vo vnútri nachádza zrkadielko a samotné tiene. Vnútro, ako môžte vidieť, je naozaj veľmi krásne.
Uzatváranie palety je zabezpečené pomocou magnetu, čo je fajn, pretože sa paleta pri páde nerozsype. 
8 očných tieňov, lícenka, bronzer a rozjasňovač- to je obsah paletky. Každý jeden tieň a ostatná dekoratívka má svoje miesto v paletke, ohraničené nežným čipkovým lemom po okrajoch. Vidno, že je paletka vyrobená s láskou, a že si youtuberka dala záležať na každom detaile.


Pre mňa je veľký plus, že sa tiene netestovali na zvieratách, a preto myslím, že bude vhodná aj pre vegánov. 
Očné tiene sú nakombinované veľmi pekne, každý tieň má neskutočne dobrú pigmentáciu, z čoho som nadšená. V prvom rade sa nachádzajú farebné odtiene, z nich ma najviac zaujala fialovo-modrá farbička. V druhom rade nájdeme hnedé očné tiene, z čoho prvý je viac trblietavý, ako ostatné.
Veľmi sa mi páči, ako tiene na viečku vyzerajú. Majú fakt skvelú pigmentáciu, preto stačí použiť menej produktu. Konzistencia je skôr maslovo-prášková, a čo som si všimla, pigmenty sú ostrejšie, ak sa tiene nanášajú prstami. Mojimi top odtieňmi sú fialovo-modrá, hnedá trblietavá a tmavo hnedá.
Lícenka ma svoje miesto v dolnej časti paletky, okrem toho, že je väčšia, má vynikajúci odtieň. Tento odtieň patrí medzi univerzálne, hodí sa totižto každému typu pleti. Pigmentáciu ma fajn, nepráši, ani sa nerozmazáva, a na líčkach vytvorí jemný finiš. 
Bronzer spolu s rozjasňovačom sa delí o jedno políčko. :D
Rozjasňovač nesklamal, krásny šampáň odtieň vyrazí dych každému, a pigmentácia je naozaj vydarená. O bronzeri to však povedať nemôžem, pretože tu sa farbičky akosi stratili, dokonca, ak ste opálené, bronzer na pokožke nevidno. Z celej paletky ma sklamal akurát tak bronzer, čo mi však nevadí, lebo miesto púdru ho viem použiť ako očné tiene. :)


Ako som spomínala, v paletke sa nachádza zrkadielko v tvare srdiečka, čo je nielen symbolické, ale aj rozkošné. Mne osobne sa paletka veľmi páči, myslím, že sa youtuberke a firme BH cosmetics vydarila. Doma mám tiež  paletku Galaxy Chic a tiene sú v nej dobre pigmentované a krásne lesklé. 


Ak vás zaujala moja paletka, kúpite ju na eshope www.notino.sk. Nájdete tu rôzne očné tiene, a ak sa vám táto paleta nepozdáva, kľudne si vyberte inú. Pestrý výber BH kozmetiky  a krásne farby, to všetko a ešte viac nájdete na Notino.sk.

Užívajte piatoček,
Soňa




You May Also Like

12 komentárov

  1. Taky mám se ségrou každá jednu, protože blogerku milujeme. Jen ta pigmentace by mohla být lepší, i když s lepšími štětci se to zlepšuje;)

    Kačka ze SISTERSHOODS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús použiť prsty, uvidíš ten rozdiel. :) Ja mám doma Zoevu štetce a s nimi sa veľmi dobre nanášajú. :)

      Odstrániť
  2. Myslím si, že paletka je krásná :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekná peletka i keď ja na také trblietavé ferby veľmi nie som.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, každému sa páči niečo iné. :) Mne tiene vyhovujú, na viečku nie sú veľmi trblietavé.

      Odstrániť
  4. tá paletka má krásny obal :) aj mne prídu dosť trblietavé tie tiene, mám rada matnejšie :) ale určite tak na večerné líčenie by sa to hodilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletka je nádherná, už bych si také měla nějákou pořídit:)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)