Vianočný katalóg Oriflame 16/2017

by - 10 novembra

Ahojte,
Vianoce sa už pomaličky blížia, poviem vám, teším sa na ne ako malé dieťa. Vždy som milovala vôňu škorice, pomarančov a sladkostí, ktoré sme doma mali. Toto najkrajšie obdobie v roku si spríjemnite lahôdkami na stole a chvíľami s rodinou, rozdávanie a prijímanie darčekov je len sviežou čerešničkou na torte. Novinky a krásne darčeky objavíte v prvom sviatočnom katalógu, ktorý je platný od pondelka 6.11 do nedele, 26.11.2017.


Kolekcia Northern Glow 

Slávnostná kolekcia Northern Glow v sebe ukrýva magickú atmosféru polárnej žiary. Kvetinovo-ovocná parfumácia produktov elektrizuje svojou nádhernou kompozíciou, v ktorej sa nachádza lieskové drevo, červená ruža a pižmo. V kolekcii nájdete telový krém, sprchovací gél a toaletnú vodu. Táto luxusná sada je ideálna na darovanie, príjemná a nevtieravá vôňa sadne tínedžerkám, ale aj jemnej a krehkej duši. 
Sprchovací gél je dostatočne jemný na každodenné sprchovanie a kúpanie. Originálny obal v lesklej a výraznej fialovej farbe pripomína polárnu žiaru, je svieži a luxusný zároveň. Po otvorení vrchnáka vás ako prvé opantá ovocno-drevitá a kvetinová vôňa, poviem vám, je famózna. Na obale mi trocha vadí, že tam nie je uzáver, teda gél z nádobky "lejete". Ak ho však využijete ako penu do kúpeľa, v tomto prípade to nepredstavuje žiaden väčší problém. Gél ma fialové sfarbenie, je hustý a skvelo sa nanáša. Po kontakte s vodou sa premení na mliečnu konzistenciu, tá je jemná a dobre hydratuje pokožku. Po kúpeli je koža hodvábne hladká, prevoňaná a hydratovaná. S týmto gélom sa pleť nebude sťahovať, nebudete mať nepríjemný pocit a konečne dosiahnete požadovanú hydratáciu pokožky. 
Toaletná voda v nebeskom flakóne pripomína hviezdy, jej vôňa si vás okamžite podmaní. Zamatové pižmo vytvára dokonalú súhru s červenou ružou, vďaka tomu je táto vôňa delikátna a nežná zároveň. Výdrž je síce miernejšia, no jedná sa o toaletnú vodu. Mne osobne sadla, používam ju teraz skoro stále, vonia božsky a pochvaľuje si ju aj okolie. Flakónik sa zmestí do kabelky, takže ju môžete mať stále so sebou. Vôňu odporúčam mladším ročníkom a ženám, ktoré neobľubujú silné parfumácie. 

Sprchovací gél kód: 33473,  strana 2,  300 ml,  6,90 eur

Toaletná voda kód: 33643,  strana 2,  50 ml,  25,90 eur (teraz v sade všetky tri produkty za 9,99 eur pri nákupe z katalógu za 20 eur)


Toaletná voda Signature

Klasická pánska vôňa v drevito-ovocnej kombinácii poteší každého správneho gentlemana. Tóny muškátového orieška, hruška a štipka vanilky vytvárajú vôňu pravého muža. 
Obal toaletnej vody ma hneď zaujal, je minimalistický a predsa krásny. Keď som prvýkrát ovoňala túto toaletku, vedela som, že sa môjmu mužovi okamžite zapáči. Táto jemne svieža, mužná a neskutočne elegantná pánska vôňa sa stala obľúbencom nielen môjho snúbenca, ale aj mužov po celom svete. Najpredávanejšia a najlahodnejšia kompozícia vône, ktorú váš chlap jednoducho musí mať. Výdrž je celodenná, povedala by som, že aj dlhšia, nakoľko ju na mojom chlapovi cítim aj nasledujúci deň. Páči sa aj okoliu, komplimenty sa len tak hrnú. Za 15 eur získate najkrajšiu pánsku vôňu z Oriflame plus dezodorant, takáto sada poteší každého velikána. 

Signature toaletná voda kód: 12190,  strana 33,  75 ml,  27,90 eur (v sade za 14,99 eur)


Pánsky opasok Ritzy

Elegantný pánsky opasok z imitácie kože s kovovou prackou poteší každého štýlového muža. Pevný materiál opaska sa rýchlo neopotrebuje, vďaka obojstrannému dizajnu získate dva opasky v jednom. Na jednej strane sa nachádza klasická, čierna matná farba, zatiaľ čo na druhej svieža a výraznejšia tmavosivá so zaujímavým bodkovaným vzorom. Opasok si upravíte pomocou spony, ktorú stačí otvoriť a pás vymeniť na opačnú stranu a následne uzavrieť. Takto si viete prispôsobiť dĺžku aj farbu ako len chcete. Kovová spona je ladená do sivej matnej farby, čo pôsobí nielen vkusne, ale aj moderne zároveň. Opasok by som rozhodne doporučila ako darček na Vianoce pre pánov aj pre mladšie ročníky. Doplnok vám príde zabalený v krásnej darčekovej krabičke. :)

Opasok kód: 29775,  strana 36,  rozmery 130 x 3 cm,  9,99 eur


Spevňujúce pleťové kapsuly Royal Velvet

Kozmetika Royal Velvet je obľúbená u žien po celom svete. Vďaka spevňujúcim a hydratačným účinkom si ju zamilujete už po prvom vyskúšaní. Rada obsahuje výťažky z kvetu čierneho kosatca, ktoré poskytujú pleti luxusnú starostlivosť. Kolekcia je určená pre ženy vo veku 40+ a pre všetky typy pokožky. 
Spevňujúce kapsuly obsahujú zmes piatich vzácnych olejov a výťažok z kvetu čierneho kosatca. Tento komplex sa postará o zjemnenie, vyhladenie a redukciu vrások. Prepychová, vyživujúca textúra priesvitnej farby sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Kapsulku stačí otvoriť na označenom mieste a obsah vmasírovať do pleti a krku. Po aplikácii je pleť na dotyk jemná, vyhladená a hydratovaná. Po čase si môžete všimnúť zlepšenie jasu kože, zvýšenú vlahu v pokožke a jej spevnenie. V balení nájdete 28 kapsúl v jednorázových dávkach, ktoré sú hygienické a bezpečné. Moja pleť potrebovala dodať extra starostlivosť, všetky kapsule od Oriflame sú malý zázrak, oplatí sa do nich zainvestovať. Už po prvom použití cítite, že sa pleť začína obnovovať. Doprajte vašej pleti jas a výživu v jednom kroku. Takáto mesačná kúra padne vhod všetkým typom pokožky a kľudne si ju doprajte aj v 25-ke. Vaša pleť sa vám za to poďakuje zdravým a pekným vzhľadom. 

Kapsuly kód: 24547,  strana 76,  28 kapsúl,  25,90 eur


Exfoliačný pleťový peeling NovAge

Jemný pleťový peeling pre všetky vekové skupiny prinavracia pleti stratenú rovnováhu. Pomáha odstraňovať odumreté bunky, pokožku rozjasňuje, zbavuje ju nadbytočného mazu a zjemňuje textúru pleti. 
Peeling ma výborné balenie s dolným uzatváraním, vďaka nemu si z tuby vytlačíte množstvo, aké vám vyhovuje. Pestrá lososová farba vnesie do kúpeľne jar, čo sa nám teraz v upršanom počasí hodí, čo myslíte? Extra šetrné mikroperličky v kréme pleť nedráždia, skôr ju jemne premasírujú. Výrobok je najlepšie používať raz až dva krát do týždňa, krúživými pohybmi si vmasírujte krém do navlhčenej pokožky, pričom sa vyhnite očným partiám. Pomocou čistej vody opláchnite zvyšky peelingu a tešte sa z jemnej, zdravo vyzerajúcej pleti. Osobne mi tento peeling sadol, moju pleť krásne zjemní, vyčistí do hĺbky a pomáha tiež s čiernymi bodkami. Ak máte akné alebo veľmi mastnú pleť, aj s nimi si tento produkt poradí ľavou zadnou. Odporúčam ho všetkým ženám a dievčatám ako doplnkovú starostlivosť ku každodennej hygiene pleti. 

Peeling kód: 32645,  strana 83,  100 ml,  7,99 eur


Šampón HairX Advanced NeoForce 

Rad vlasovej kozmetiky predstavuje systém troch krokov s výťažkom z rastlinných kmeňových buniek, ktoré bojujú proti vypadávaniu vlasov. Túžite po pevných, krásne lesklých a hustých vlasoch? Vyskúšajte HairX Advenced NeoForce kompletnú vlasovú starostlivosť. 
Šampón na vlasy prichádza s pumpičkovým dávkovačom, čo pokladám za výhodne aj hygienické zároveň. Produkt je určený na každodenné používanie, pomáha obnoviť vitalitu vlasov a bojuje proti ich vypadávaniu. Perleťovo krémová konzistencia je menej penivá, parfumácia je jemná, nie príliš výrazná. Šampón sa používa klasicky, spotreba je trocha vyššia, nakoľko potrebujete cca 4 pumpičky na stredne dlhé vlasy. Po umytí sú vlásky hebké na dotyk, no či sú pevnejšie, to som doposiaľ nezaznamenala. Verím, že po čase sa výsledky dostavia, no momentálne hodnotím produkt ako normálny šampón, nenadchol ma ale ani nesklamal. Výrobok odporúčam na rednúce vlasy, mužom aj ženám a myslím, že efekt sa dostaví až po cca 3 týždňoch používania kompletnej sady. Máte skúsenosť s týmto šampónom?

Šampón kód: 31140,  strana 99,  200 ml,  3,99 eur


Kabuki štetec Scarlet

Darčekovo zabalený štetec na púder v ohnivo červenom vyhotovení je ideálny na darovanie. Nylonové štetiny sú veľmi jemné, dajú sa skvelo tvarovať a prispôsobia sa tvári. Ak túžite po jednotnom a prirodzenom finiši, vyskúšajte ho. 
Čierna rukoväť s červenými vláknami navodí vianočnú atmosféru, samotné vlákna sú príjemne na dotyk, nie sú hrubé a na tvári neškriabu. So štetcom si okrem kompaktného púdru nanesiete aj guľôčky alebo sypký púdrový produkt bez toho, aby vám polka opadala. Doteraz som žiaden podobný štetec nemala a som rada, že som ho vyskúšala, je skladný, preto sa mi vojde do kabelky a mám ho so sebou počas celého dňa. Na rýchle prepudrovanie alebo na hladký a súmerný finiš je tento krásavec najlepší. Rozhodne ho odporúčam nielen profíkom, ale aj začiatočníkom v líčení. 

Štetec kabuki kód: 29730,  strana 137,  rozmery 2,7 cm rúčka a 4,6 cm štetinky,  5,99 eur


Sypký púder TheONE

Extra jemný, priehľadný púder dokonale zafixuje make-up bez vytvorenia šmúh a fľakov. Flexibilné zloženie dodá pleti prirodzený jas, neusádza sa vo vráskach a zbavuje pokožku prebytočného mazu. Púder nájdete v troch odtieňoch, nachádza sa v pevnom obale a po odskrutkovaní viečka ho aplikujete buď štetcom alebo labutienkou. Zloženie je prispôsobené tak, aby vám vydržalo na pleti celý deň. Púder mi veľmi sadol, mám odtieň Translucent, aj napriek tomu, že sa jedná o biely prášok, prispôsobí sa farbe a tónu pleti, čo oceňujem, pretože som našla konečne transparentný púder, ktorý ma nerobí mŕtvolne svetlou. Vydrží celý deň, pleť vyhladzuje, opticky sťahuje rozšírene póry a vôbec sa neusádza v líniách tváre. Za mňa je to rozhodne najlepší svetlý sypký púder, aký som kedy vyskúšala. :)

Sypký púder kód: 31598,  strana 136,  7g,  12,90 eur


Rozjasňujúca podkladová báza Giordani Gold

Hodvábne sérum pre intenzívnu hydratáciu a rozjasnenie pleti dokonale zvýrazní črty tváre a pripraví pleť na nanesenie make-upu. Perleťová farba s ružovými a zlatými mikročiastočkami je zabalená v elegantnom flakóne s logom Giordani Gold. Báza sa používa samostatne alebo ako podklad, závisí to od toho, čo chcete svojej pokožke dopriať. Ak túžite po lesku, mladistvom vzhľade a sviežosti, zvoľte samostatné nanesenie po rannom čistení pleti. Pre redukciu vrások, vyplnenie liniek a prejasnenie pokožky, zmiešajte sérum s make-upom a naneste na pleť. Báza obsahuje trblietky, na pleti ich však vôbec nevidno, okrem toho, nájdete v nej kyselinu hyalurónovú a komplex z bieleho čaju, tie sú známe svojimi spevňujúcimi a hydratačnými vlastnosťami. Ja si sérum zmiešam s make-upom a aplikujem ho na pleť, líčenie mi tak vydrží dlhšie a pokožka sa mi menej leskne. Nevýhodou je to, že ako ho nanášate samostatne, veľmi dlho schne. Preto si ho aplikujte už po rannom čistení pleti. Odporúčam ho mladým aj starším ročníkom a hlavne mastnej a zmiešanej pokožke. 

Podkladová báza kód: 33300,  strana 153,  30 ml,  9,99 eur


Z noviniek odporúčam najmä kolekciu Northern Glow, sypký púder a peeling na tvár. Ktoré produkty vás zaujali a čo by ste si rozhodne kúpili? Máte skúsenosť so značkou Oriflame?

Krásny večer,
S.


You May Also Like

18 komentárov

  1. Zrovna dneska mi přišel katalog a ta titulní strana je naprosto nádherná. Ty vločky a třpytky :3 zatím jsem teda jen očuchávala, ale ta řada Northern Glow voní úplně božsky. Celkově se mi zalíbilo spoustu věcí takže jsem sama zvědavá co tentokrát objednám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíce mě zaujal ten peeling :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vianočné novinky vyzerajú úžasne. A je ťažké si vybrať čo ma zaujalo najviac. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jů ty sis toho tedy nadělila. Radost se musí dělat :) a v téhle formě je to paráda.
    Za chvíli budu Vánoce úplně všude a to je dobře, už je na čase pomalu :).
    Nejvíce mě zaujala ta kolekce Northern Glow!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nadelila mi to spoločnosť Oriflame, za čo im ďakujem, pretože všetko je super. :)

      Odstrániť
  5. Tá kolekcia Northern Glow vyzerá nádherne :) Všímam, že viac značiek momentálne obľubuje poukazovať na severské štáty :D Krásne fotky a recenzia <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, všimla som si, teraz je to hit. :D A ďakujem. :)

      Odstrániť
  6. Všechno vypadá krásně ♥ Jsem ráda, že nemám katalog doma, jinak bych moc utrácela :D
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úplne nádherné fotky!!! Obdivujem, ako takto pekne vieš zdokumentovať každý detail produktu. Ja som prednedávnom pridala svoj prvý beauty článok a dalo mi to celkom zabrať, pričom som fotila len 4 produkty🤷🏻‍♀️
    Čo si však musim kúpiť je určite peeling, teraz som vo fáze, kedy si na nich celkom lipnem a tento vyzera naozaj zaujimavo 😌
    https://emmareyess.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och ďakujem za krásnu pochvalu, ten peeling musíš vyskúšať, je brutálny. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)