Novinky značky Revlon

by - 29 januára

Ahojte,
kozmetika je moja vášeň, veľmi rada testujem nové produkty, skúšam a otváram rôzne flakóny a tuby. Beauty svet mi je veľmi blízky, je to moje hobby, na ktoré mi ale v poslednom období neostáva veľa času. Rodinný život a práca so sebou prinášajú dni, kedy po príchode domov vypínam. Vypínam úplne, pretože ísť na maximum ma už dávno nebaví. Dúfam a pevne verím, že v tom nie som sama a že táto "situácia" je známa väčšine z vás....
Dnes by som vám rada predstavila nové produkty značky Revlon. Na konci roka vydali pár skvelých vecičiek, o ktorých sa oplatí dozvedieť trocha viac. :)


Revlon PhotoReady Candid je nová línia pleťovej dekoratívnej kozmetiky, ktorá v sebe spája plné krytie a vyváženú starostlivosť o pokožku. Línia obsahuje krémový make-up, korektor a sypký práškový púder. Všetky produkty z tejto rady ma veľmi milo prekvapili. Ja osobne nie som make-upový typ, to znamená že sa krycím krémom akejkoľvek konzistencie vyhýbam, vadí mi ten zaťažujúci pocit na tvári. Táto rada si ma predsa len získala, krémové výrobky sa stali mojou každodennou nutnosťou. 
Revlon PhotoReady Candid make-up zoženiete v 6 nositeľných farbách. Hustá krémová textúra sa skvelo nanáša a rozotiera, pumpičkový aplikátor hodnotím veľmi kladne. 
Make-up ma krásny sofistikovaný obal, oceňujem jednoduchosť a jemné línie. Nájsť v drogérii produkt s dávkovačom v strednej cenovej triede je beh na dlhé trate, preto som rada, že sa takýto kúsok predsa len našiel. 
Zloženie prípravku je navrhnuté tak, aby podporovalo prirodzenú hydratáciu pleti, obsahuje účinné antioxidanty, vitamín E a prísady, ktoré blokujú až 100% lúčov modrého svetla. Krycí krém zároveň neobsahuje parabény, ftaláty, umelé vône, syntetické farbivá a iné škodlivé látky. 
Krémová konzistencia dokonalo priľne na povrch pokožky, rozotiera sa ako bežný pleťový krém, no svojimi sýtymi pigmentmi zjednotí a rozjasní farbu kože. Samotné krytie je na strednej úrovni, make-up sa dá pekne vrstviť bez toho, aby vytváral na pleti šmuhy, šupinky alebo iné nedostatky. 
Odtiene 220 a 240 sú vhodné aj pre bledulky, stačí, keď ich navzájom skombinujete. Musím uznať, tento make-up mi učaroval, páči sa mi výsledný efekt, pleť zanecháva matnú, príjemnú na dotyk, rozjasnenú a zdravo vyzerajúcu. Hodí sa pre všetky typy pokožky, no ja by som nad jeho kúpou premýšľala pri veľmi suchej pleti, matným krycím krémom by sa mala vyvarovať. 
Revlon PhotoReady Candid korektor prekrýva tmavé kruhy pod očami, poradí si aj s opuchmi a modrým tónom. Tento pokrokový antioxidačný kúsok jednoducho musíte mať. Korektor redukuje prejavy starnutia, bráni vplyvu vonkajších faktorov na pleť, pokožku zjemňuje a vyhladzuje. 
Obsahuje obľúbený kofeín, prísadu, ktorá zmierňuje opuchy a tmavé miesta, vitamín E a antioxidanty. Taktiež neobsahuje škodlivé látky a umelé prísady. 
Konzistencia produktu je trocha hutnejšia ako pri make-upe, čo ale nemá vplyv na jeho nanášanie a splynutie s pokožkou. V tomto prípade sa osmeľujem povedať, že sa jedná o plné krytie, je geniálne, ako úžasne dokáže zamaskovať tmavé miesta a opuchy. Na výber sú 3 odtiene, ja som dostala odtieň 015, ktorý ma žltý podtón. Táto farba dokáže zjednotiť a opticky rozjasniť miesta pod očami, je vhodná pre svetlý aj olivový tón pokožky. 
Penový aplikátor väčších rozmerov šikovne kopíruje záhyb oka, dostanete sa s ním naozaj všade. Korektor sa mi pomaličky míňa, používam ho veľmi rada, zmatňuje a zároveň prejasňuje pokožku, je vhodný najmä na oblasť pod očami, no využijete ho aj pri zamaskovaní vyrážok. 
Revlon PhotoReady Candid sypký transparentný púder obsahuje vitamín E a zložky, ktoré chránia pokožku pred usadením nečistôt a špiny. Ľahký púder opticky zmierňuje malé nedostatky pleti a zachováva jej prirodzený vzhľad. 
Zloženie je rovnaké ako pri celej línii, oceňujem, že sa výrobky tak perfektne dopĺňajú. Nádobka obsahuje biely práškový púder, ktorý je oddelený sitkom pre bezpečnú manipuláciu. Po otvorení naberiete vždy také množstvo, aké si sami zvolíte. 
Púder je čerešničkou na torte, pokožku vôbec nezaťažuje, nevytvára žiaden kriedový povlak, príjemne sa nanáša a vyzerá fakt dobre. Používam ho ako pod oči, tak aj na celú tvár, fixuje líčenie na dlhé hodiny. 
Veľké množstvo v balení vám čo to vydrží, pleť osvieži, zmatní, nezalieza do vrások ani nezvýrazňuje rozšírené póry. Odporúčam ho hlavne mastnej koži, ak netúžite po výraznom púdrovom efekte, toto je váš produkt. 


Ďalšou, viac menej čerstvou novinkou je kolekcia So Fierce, ktorá obsahuje špirálu na oči a farebné ceruzky. 
Revlon So Fierce maskara na oči v pompéznej čiernej farbe a v nádhernom dizajne vás okamžite zaujme. Táto špirála zaručí predĺženie, zhustenie a nadvihnutie rias od korienkov až po končeky. 
Je obohatená o špeciálnu zmes parafínu, vosku z ryžových otrúb a liftingové polyméry, vďaka ktorým vaše riasy nadobudnú hustý vzhľad a pružné oddelenie. 
Kefka špirálky je zostavená kombináciou 252 dlhých a krátkych vláken, dostane sa naozaj všade, je menšia, hodí sa pre každý tvar oka. Tieto aplikátory mám najradšej, fungujú veľmi dobre, naberajú potrebné množstvo produktu bez toho, aby zanechávali hrudky. Farebné pigmenty sú odolné, neopadávajú, nedrobia sa pod okom a vydržia bez pohnutia počas celého dňa. 
Pre mňa je nesmiernym plusom to, že moje riasy sú s touto špirálou pružné, nezaťažené a ako bonus vyživené. Štruktúra je tak ľahká, že ju na riasach vôbec necítim.
Maskaru mám veľmi rada, sadla mi dokonale, je vhodnou voľbou ako pre začiatočníkov, tak aj pokročilých. 
Revlon So Fierce ceruzka na oči v 4 nádherných farbách a v krásnom obale rozjasní vás aj vašu kozmetickú taštičku. Krémovo-gélová konzistencia sa dobre aplikuje, bohaté pigmenty premenia skrášľovací rituál na zábavu. 
Ceruzka je dobrou voľbou pri kreslení linky na hornom viečku, pekne a precízne sa nanáša, dá sa tiež pohodlne rozmazať, no vadí mi jej výdrž. Výdrž je na mojom viečku slabá, stáva sa, že sa otláča pod obočie. O samotnej aplikácii a výdrži na dolnej linke ani nehovorím, do hodiny je farba rozmazaná. Na tieto ceruzky som sa fakt tešila, keď ich porovnám s konkurenciou, na mojich očiach nefungujú až tak dobre, ako iné farbičky. 
Môj prvotný dojem, ktorý som mala pri testovaní na ruke bol ohromujúci, na mojom oku ale neslúžia tak, ako by mali. Hodnotím to aj z dlhodobého nosenia, ceruzky som použila pri svadobnom líčení a farba sa mi zotrela skôr, ako sme vyšli z kostola. Ako sa hovorí, 100 ľudí 100 chutí, to, že mne ceruzky nesadli neznamená, že nesadnú aj vám. V tomto prípade vám odporúčam len vlastné vyskúšanie. :/


Všetky novinky a stálice značky Revlon zoženiete v parfumériách a dokonca aj v DM Drogérii.  
Čo vás zaujalo a čo naopak nie? Ktoré produkty by ste si vybrali?

Krásny zvyšok večera,
S.H.

(Spolupráca: Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Revlon Slovensko.)


You May Also Like

4 komentárov

  1. Zaujala mě ta řasenka, umí opravdu krásné řasy podle tvé fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Revlon má kvalitné rúže sú naozaj skvelé

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě nejvíce zaujal makeup. Akorát před pár dny jsem nějaký sháněla a nakonec jsem si vybrala jeden od Catrice, ale vůbec nelituji. Taky je dobrý. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Revlonu jsem měla myslím jen jednou řasenku. Ale mám moc ráda sypké pudry, těch není nikdy dost :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)