Kozmetika Hristina

by - 30 marca

Ahojte krásky,
moja záľuba v objavovaní prírodnej kozmetiky sa stále viac a viac prejavuje.:D Odkedy študujem veterinárske lekárstvo, učím sa o látkach, ktoré sú pre našu pleť absolútne nevhodné. Chemikálie, plyny, nečistoty a iné zlé prísady, ktoré na nás číhajú pri každom pobyte vonku, sú nielen nevhodné pre pokožku, ale aj zrýchľujú a podporujú starnutie, čo my, samozrejme, nechceme.
Prírodná kozmetika zabezpečuje ochranu a obnovu buniek, čo je potrebné najmä pre ženy žijúce vo veľkomestách. Už dávno neplatí zásada, že prírodná kozmetika nepríjemne zapácha alebo čudne vyzerá. V dnešnej dobe pokročil výskum natoľko, že si sprchu alebo krémovanie vychutnáte s príjemnou vôňou a pohodičkou.

Páči sa mi systém prírodných eshopov, ktorý už aj u nás na Slovensku stále viac napreduje. Medzi jeden prírodný eshop patrí hristina.sk. Skvelé výrobky, krásne obaly, natural ingrediencie.. to všetko a viac nájdete v tomto obchodíku. Vyskúšala som pre vás niekoľko prípravkov, tak sa poďme pozrieť, ako to dopadlo. :)


* Kozmetická sada šťavnatý melón (18,24 eur):

Mojou srdcovkou sú rôzne zabalené sady a kolekcie. Tie mám najradšej, pretože v nich nájdem kompletnú sadu kozmetiky na denné použitie. Krabička, v ktorej bola sada zabalená, pôsobí elegantne, vhodná na darovanie. Páči sa mi malá mašlička, ktorú pri otváraní rozviažete. Po otvorení boxu sa mi naskytol krásny pohľad. 4 produkty, vôňa melóna, ktorú bolo cítiť už cez obal krabice, praktické balenie a svieži vzhľad produktov. Každý jeden výrobok je určený na telo, a poviem vám, že z tej vône šaliem. :) Zbožňujem melóny a pri sprchovaní mám stále chuť vypiť sprchovací gél. :D Vonia totižto božsky.
V sade sa nachádza sprchovací gél priehľadnej farby, ktorý po nanesení na pokožke vytvorí jemnú penu. Po kúpeli bola moja pokožka jemná, vláčna a krásne zhydratovaná. Sprcháč je univerzálny, môžete ho použiť aj na vlásky, ktoré prevonia melónovým extraktom.
Krém na ruky a nohy patrí momentálne medzi mojich favoritov. Neznášam krémy, ktoré pomaly schnú a ktoré sú veľmi hútne. Táto našľahaná pena uschne skoro, je vhodná aj na masáž nôh či rúk, a extrakt z mandľového a olivového oleja zabezpečí mäkkú pokožku- pri rukách posilní nechty, ktoré budú pevné a lesklé.
Telové mlieko ma potešilo aj vďaka pumpičke, s ktorou je aplikácia hneď jednoduchšia. Rýchlo sa vstrebáva, tá vôňa pokožky je fakt na zahryznutie a ako bonus dostanete upokojenú a zhydratovanú kožu. Mliečko obsahuje olej z hroznových semien, ktoré účinkujú proti starnutiu pokožky, ďalej obsahuje harmanček, známy svojimi upokojujúcimi a protizápalovými účinkami. Nájdeme v ňom aj kakaové maslo, vhodné ako ochrana pred slnečným žiarením a mnoho iných prírodných zložiek.
Telový peeling má suchú konzistenciu, ktorá sa po kontakte s vodou premení na krémovú. Obsahuje morskú soľ, olejové extrakty a samozrejme, melónové výťažky. Pokožku osviežuje, zanecháva ju príjemnú na dotyk, odstraňuje kožné bunky a šupinky. Peeling používam 3 krát do týždňa, pričom si masírujem partie, ktoré potrebujem oživiť krúživými pohybmi, pokiaľ sa mi nevytvorí krémová pena. Potom produkt opláchnem a nanesiem telové mliečko.
Určite odporúčam vyskúšať, ak nemáte radi melón, eshop ponúka vôňu malín, mochita, pomaranča, černíc a mnoho iných. Moju sadu kúpite TU.



* Prírodný peeling z otrúb ľanového semienka (4,67 eur):


Tak ako zbavujeme telo odumretých kožných buniek, je potrebné praktizovať tento rituál aj pri pleti. Pleť tak získa krásny svieži nádych, jemnosť a pokožka je akoby zázrakom rozžiarená.
Obal výrobku, ktorý som mala možnosť vyskúšať, sa podobá nádobke s arašidovým maslom. Po otvorení je aróma dosť prenikavá, pretože ľanové semiačka voňajú zvláštne. Ak si však peeling nanesiete na tvár, pocítite vôňu kávy, ktorá sa jemne rozplýva nad vôňou ľanu.
Z vlastnej skúsenosti musím potvrdiť, peeling naozaj vyhladzuje, krásne spevňuje pokožku a obsahuje suroviny ako propolis, známy svojími protizápalovými účinkami, harmanček, ľanové semiačka a tiež kofeín. Na vôňu si musíte zvyknúť, no nemyslím, že by to bol problém hlavne pre milovníčky kávy. Čo sa však efektu týka, veľmi dobrá konzistencia a zloženie, ktoré bojujú proti čiernym bodkám, vyrážkam a tiež nečistotám. Ak vás peeling oslovil, klik SEM. :)


Eshop ponúka slovenskú aj českú verziu, objednávať tak môžu aj naši susedia. :) Na stránke nájdete prírodnú kozmetiku s lákavými vôňami, krásnymi obalmi a skvelými cenami.

Páči sa vám táto kozmetika? Máte skúsenosti s týmto eshopom?

Prajem krásny slnečný ( konečne jarný) dník, 
Soňa

Za poskytnutie výrobkov ďakujem eshopu hristina.sk.








You May Also Like

0 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)