- Benefit: do the Hoola set -

by - 22 mája

Krásny deň miláčikovia,
dnes je vonku úžasne, slnko svieti, vtáčiky štebotajú...
Aby som vám deň ešte viac spríjemnila, konečne sa dostávam ku recenzii setu, ktorý bol na mojom wishliste dlhšiu dobu.
Benefit má výrobky, ktorým sa jednoducho nedá odolať. Doteraz som od tejto značky doma nič nevlastnila, preto som sa rozhodla vyskúšať niekoľko výrobkov naraz. Set obsahuje 5 miniatúr, ktoré patria medzi najlepšie produkty, aké Benefit ponúka. 
Na túto recenziu som sa obzvlášť tešila, pretože produkty sú mojou každodennou súčasťou, a viem naisto, že neostanem len pri miniatúrach. :)


Keď som otvárala zásielku, bola som nadšená. Set prišiel zabalený veľmi precízne, v bublinkovej fólii. Benefit si dáva záležať na obaloch a na tom, aby prišli nepoškodené, preto krabičku obaľovala samostatná škatuľka. Box je neskutočne zlatučký, maličký, ale o to krajší. Výrobky sú miniatúry, preto som nečakala velikánske balenie. Čo sa mi však páči, zmestí sa do kabelky, do príručnej batožiny, a teším sa tiež preto, lebo so mnou pocestuje na dovolenku do Turecka. 
Benefit do the Hoola kozmetická sada má magnetové uzatváranie, po otvorení váš čaká bohovský pohľad- zrkadlo, tipy na makeup, skvelo rozložené výrobky v krabičke..majú to ale skvelo vymyslené, všakže?
V sete nájdete 5 miniatúr a štetec. Najlepšia špirála od tejto značky- Benefit they're Real, lesk na pery Hoola, najznámejší bronzujúci púder Hoola, balzam na pery Benebalm a zmatňujúci tekutý bronzer na tvár dew the Hoola- najlepšia kombinácia na leto. :)
Každý jeden mini produkt je niečím zaujímavý a každý má svoje čaro, ktorým ma opantal.


* Lesk na pery Hoola:

Myslím, že je to univerzálny odtieň, pretože som nikde inde nenašla iné farebné kombinácie. Čo sa však týka farbičky, pristane každej jednej slečne. Obal je klasický, ako pri leskoch v tube. Vonia šťavnato, po jablkovej zmrzlinke. Na perách vydrží dosť dlho, asi také 4 hodiny, aj s jedením a pitím. Obsahuje jemné trblietky, no na ústach sa leskne primerane. Páči sa mi efekt, ktorý vytvorí. Jemný lesk, bronzový nádych, ideálny k opálenej pleti. :)
S týmto boxom chystám samostatné líčenie, takže sa môžete tešiť, pretože ja osobne som z neho nadšená. Okrem toho, lesk skvelo hydratuje, má nemastné zloženie a čo sa mi páči, že vôňa nezmizne po chvíli, ale ostáva na perách po celý čas.


* Špirála na oči they're Real:

Najznámejšia a najpredávanejšia špirála, ktorá si získala srdcia nie jednej ženy. Sýta čierna farba, žiadne hrudky, žmolky či opadávania. Na mihalniciach vydrží dlho, vytočí ich, nadvihne a pritom mám pocit, akoby som ju na očiach ani nemala. Výborne sa hodí k jednoduchému líčeniu, ale aj na iné makeup kreácie. Určite si v budúcnosti zaobstarám plné balenie, pretože mi špirála sadla a vyhovuje mi. 


* Bronzujúci púder Hoola:

Matný púder, ktorý vytvorí dojem slnkom pobozkanej pleti, najvychytanejší púdrik dnešnej doby, kto ho doma nemá, akoby ani nebol. Moje dojmy z tohto púdru sú viac než pozitívne, na tvári sa dá krásne vrstviť, nevytvára šmuhy, fľaky a pôsobí prirodzene. Štetec, ktorý bol k púdru pribalený, je rovnaký, ako pri plnom balení, len v menšom prevedení. Či si púder zaslúži náš obdiv?
Jednoznačne áno, pleť pošteklí sviežim letným vánkom, s nádychom luxusu. ;)


* Balzam na pery Benebalm:

Hydratačný balzam s červeným podtónom, s vôňou ruží a prekvapujúcou výdržou v rozkošnom bodkovanom balení. Klenot tejto sady, balenie poteší každé jedno očko. Balzamy na pery milujem, sú mojou súčasťou už dlhú dobu. Niekedy, keď sa mi nechce riešiť lesk alebo rúž, siahnem po balzame s tónovacím efektom, a som vybavená. Tento je presne na takýto účel, vhodný aj pre tmavšie typy pleti, vytvára zdravo vyzerajúci finiš, bez zaliezania do kútikov pier. Určite vyskúšajte, kto ho doma má, vie, o čom hovorím. :)


* Zmatňujúci fluidný bronzer dew the Hoola:

Tento krémik je určený na zvýraznenie kontúr, poprípade na celú tvár. Ja ho používam len na kontúry, ktoré zvýrazní a dodá im neodolateľný šmrnc. Okamžite zmatňuje, nevytvára pocit masky, drží pekelne dlho, aj v horúčavách, a vonia po pomaranči. Ideálny doplnok do kozmetickej zbierky. Hodí sa tmavším, aj svetlým dievčatám, farba je hnedastá, nie oranžová, a so šmuhami si taktiež nerozumie. :)
Mňa veľmi oslovil a určite si ho na leto zaobstarám vo veľkom balení.


Ako som už spomínala vyššie v recenzii, balenie obsahuje zrkadlo a tipy, ako si vytvoriť dokonalý letný makeup. Krabička sa mi hrozne páči, ešte som doteraz nevidela podobné balenie, a som rada, že som si ju objednala. Ak sa vám páči, a chcete set vyskúšať, môj, no aj iné boxy nájdete na eshope parfums.sk za mimoriadne skvelé ceny.




Máte doma výrobky od Benefitu? Ak áno, ste s nimi spokojné? Páči sa vám tento set?

Nádherný dník lásky,
vaša S.


You May Also Like

8 komentárov

  1. Máš krásný lak na nehtech :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelá recenzia! Od Benefitu nič nemám, ale keď sa k niečomu dokopem určite to bude buď tento bronzer alebo maskara :). A celkom ma ešte láka gél na običie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gél na obočie chcem tiež vyskúšať, no bronzer a špirálka sú fakticky na nezaplatenie ;)

      Odstrániť
  3. Tak to vyzerá naozaj famózne :) Veľmi sa mi páči tento darčekový set. Inak super recenzia

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článoček Soni :) Set vyzerá úžasne, najviac by som chcela vyskúšať Hoola bronzér, maskaru, balzam a vlastne všetko :D Jediné, čo ma neláka sú ich trblietavé lesky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa páči úplne všetko. Tento set mi dokonale sadol, a s produktami sa pracuje jedna radosť. ;)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)