Annemarie Borlind očný odličovač

by - 21 januára

Hello,
odlíčenie patrí medzi moju každodennú rutinu. Do postele sa ukladám až po dôkladnom odstránení nečistôt a makeupu z tváre. V obchodoch nájdeme kopu rôznych odličovacích prípravkov, buď krémových, penivých alebo tekutých. Z jednej strany pokladám tento výber za priaznivý, no z druhej strany roním slzy nad tým, koľko chemikálii a syntetických látok produkty obsahujú.
V poslednom období rada obohacujem svoju kozmetickú poličku o prírodné prípravky, ktoré mojej pokožke neškodia.
Spoločnosť Annemarie Borlind ponúka výber tej najkvalitnejšej prírodnej kozmetiky. Milujem túto značku, vždy ma vie niečím prekvapiť a zaujať. :)
Očný odličovač s luxusným obalom patrí k produktom pripominajúcim mi teóriu značky- produkty netestované na zvieratách a bez syntetických látok.


Annemarie BÖRLIND očný odličovač 
Jemný odličovač očí s prídavkom prírodných zložiek je vhodný na každodenné odlíčenie. V jeho zložení nájdeme ružovú vodu, známu svojimi hydratačnými, osviežujúcimi a revitalizačnými účinkami. Sodium cocoyl glutamate, aktívna čistiaca substancia vyrobená z kokosového oleja, zabezpečí dôkladne odlíčenie aj vodeodolného makeupu. Okrem týchto bio zložiek, obsahuje produkt termálnu vodu z prameňa v Čiernom lese, ktorá je bohatá na minerálne látky.
Očný odličovač má luxusne pôsobiaci obal. Nádobka je vyrobený z plastu, na vrchu sa nachádza šraubovací vrchnák s pôvabným, zlatým logom značky. Nemastné zloženie, bez parabénov, farbív a umelých prísad, poskytne pleti dokonalé odlíčenie v kombinácii s hydratačnou starostlivosťou. Okolie očí nedráždi, má dermatologicky testované zloženie, a je pleťovo kompatibilný. Páči sa mi jemná, prírodná vôňa, hustejšie zloženie, ktoré sa po kontakte s pokožkou zmení na vodnatý gél. Očí mi neštípe, nedráždi, dokonale odlíči, a je vhodný pre každý typ pokožky.





Očný odličovač poskytol mojim očiam hydratáciu, vďaka nemu mi pri odlíčení vypadáva menej rias, ako pri bežných produktoch. Skúšala som s ním odstrániť vodeodolnú špirálu, ktorá zmizla akoby švihnutím prútika. Nezanecháva šmuhy z líčidiel, čo ma teší, pretože niektoré odstraňovače makeupu líčidla doslova rozmažú po celej tvári, a v podstate vôbec neodlíčia.
Zloženie poskytuje očiam komfort, konzistencia ma príjemne prekvapila- nie je vodnatá, no povedala by som, že je viac gélová. U nás doma ho tiež skúšala mamina a sestra, a obom vyhovoval. Ak sledujete môj blog, viete, že na odstránenie makeupu najradšej používam Biodermu. Musím sa priznať, tento odličovací gél jej poriadne šliape na päty. :)

Annemarie Borlind vyrába prípravky v súlade s prírodou. Netýra zvieratá, nepoužíva ich kožu na testovanie produktov a celkovo zvieratá vylučuje z výrobných procesov. Pre mňa ako budúcu veterinárku, je tento detail dôležitý, a som rada, že existujú firmy, ktoré na to dbajú. Okrem toho, odličovač môže používať aj vegán, kedže neobsahuje žiadne živočíšne prídavné látky.

Ak stále neviete nájsť svoj odličovač, vyskúšajte tento skvost, možno práve on dobije vaše srdce.

Krásny dník,
S.

You May Also Like

6 komentárov

  1. Tento produkt na mě působí velmi pozitivně. Já se momentálně odličuju micelární vodou od Dermacolu nebo odličovacím mlékem od Garnieru ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvela recenze, o tomto produktu jsem jeste neslysela a vypada fajn!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu o "Killin' It" tricko a konci to tento tyden! Budu rada kdyz se pripojis:)
    Bridge of Memories GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá veľmi dobre :) Ja sa najbližšie chystám na odličovač od Mary Kay, ale aj tento vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)