Blue sky

by - 17 júla

Ahojte,
už dlhšie sme tu nemali outfitový post, mám pre vás prichystaných pár skvelých a hlavne cenovo dostupných kúskov z môjho obľúbeného Bonprix shopu.
Priznám sa, internetový nákup oblečenia ma nikdy veľmi nebral, vždy som preferovala kamenné predajne. Keď mi prišli veci z tohto e-shopu, ostala som milo prekvapená. Všetko mi perfektne sedelo, nikto v okolí podobné oblečenie nemal a čo je skvelé, ich ceny sú ako v bežnom módnom reťazci. Čo mi padlo do oka a ako veci kombinujem, sa dočítate v článku. :) 


Pri prezeraní stránky ma zaujalo hneď niekoľko krásnych a hlavne nadčasových kúskov. Keďže sa mi blížili štátnice, rozhodla som sa zaobstarať si sako. Moje predstavy neboli nijako konkrétne dané, chcela som hlavne klasiku a možno pár zaujímavých detailov. Džersejový blejzer s bodkovanou podšívkou si ma okamžite získal. Zapáčila sa mi na ňom nielen svieža námornícka farba, ale aj vrecká a jemný detail v podobe strieborného gombíka. Sako je vyrobené z mixu materiálov, 85% tvorí polyester, 10% viskóza a 5% elastan, podšívka je zo 100% polyesteru. Napriek tejto skutočnosti sa sako skvelo nosí, materiál je komfortný, nikde neškriabe ani netlačí. Blejzer je skôr látkovej povahy, to znamená, že sa nejedná o hrubý a klasický materiál, aký na sakách poznáme, ale o pevný, nekrčivý a hlavne pohodlný strih. Vďaka tomu ho môžte prať v práčke bez toho, aby sa menila jeho kvalita či farba. Čo sa týka farby, je tmavomodrá, námornícka, v podstate zodpovedá farbe na obrázku. Sako sa dá žehliť, dbajte ale na to, aby ste vnútornú saténovo hladkú podšívku nenarušili alebo neprepálili. Bodkovaná vsadka v podobe vnútra vytvára dokonalú súhru farieb a materiálov, je jemne chladivá a príjemná na dotyk. Objednala som si veľkosť 34, no môžte si všimnúť, že sáčko je trocha voľnejšieho strihu. Dlhší strih v pánskom štýle mi vyhovuje, nosím ho nielen k šatám, ale aj k teniskám a sukni. Ak zháňate sako, ktoré je v klasickom štýle no predsa niečím vyniká, toto je trefa do čierneho. Dlhší strih zakryje kyprejšie boky, opticky predĺži postavu a z vás sa razom stane elegantná biznis dáma. :)


Módny blejzer je dostupný v troch farbách, tmavomodrej, sivej a vo farbe ľadovej kávy. Všetky odtiene a omnoho viac oblečenia, obuvi a módnych doplnkov nájdete na stránkach Bonprixshop.

Ako sa vám sako páči? Nosíte radšej dlhšie, alebo kratšie blejzre? Nakupujete online alebo v kamenných obchodoch?

Krásny deň,
S.

You May Also Like

23 komentárov

  1. Sako je krásne. Ja mám Bonprix veľmi rada a nakupujem rada aj aj. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný kousek, sluší ti. Já si také dřív hodně objednávala a většinou na doporučení minimálně o velikost menší, ale i tak mi to bylo velké :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Záleží asi od strihu oblečenia, no čítala som, že nie každému sadli veľkosti.

      Odstrániť
  3. Veľmi ti to pristane a táto modrá sa ti veľmi hodí :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa mi páči odtieň rúžu, s kráľovskou modrou sa k sebe dokonalo hodia :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som z Bonprixu mala iba jedinú vec len raz a to tričko som nosila asi 3 roky, no potom ma tam nikdy nič neoslovili, neviem čím to je :D Ale to sako ti pristane :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, niekedy majú fakt pekné kúsky, skús pozrieť. :)

      Odstrániť
  6. Mám moc ráda saka a tohle je fakt pěkné. Klidně bych ho brala taky. A tobě moc sluší. Super výběr :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý outfit, veľmi ti pristane :) Tričko je TOP ♥ Ja saká nosím veľmi rada, respt. nosievala som, teraz ich už tak často nevyťahujem, no stále sa v nich cítim veľmi dobre :)

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Domi, sako som chcela hlavne na skúšky a tak. :)

      Odstrániť
  8. Já na sáčka nejsem, nenosím je, ale musím uznat, že tobě opravdu moc sluší a skvěle jsi ho zkombinovala s ostatními kousky :) Jo, a super tríčo!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super tričko :)
    http://www.lifeinpicturesbylu.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)