Once Upon A Time...

by - 03 februára

Krásny začiatok februára!
Nový rok sa nám rozbehol poriadne rýchlo, ani sa nenazdáme a budeme oslavovať veľkonočné sviatky. Rodinné posedenia, oslavy alebo párty mám veľmi rada, zíde sa celá rodina pokope a keď ju máte aspoň tak veľkú, ako ja, verte mi, vždy je o čom klebetiť. Takéto udalosti si vyžadujú patričný dress-code, na rôzne módne oblečenie natrafím vždy na Bonprixshope.


Tentokrát ma očarila koženková sukňa v čiernej farbe. Nie som milovníčka sukní, vždy sa v nich cítim nepríjemne a mám pocit, že nohavice mi sadnú viac. Lenže čo by som to bola za ženu, keby som v šatníku nemala aspoň jednu poriadnu sukňu? Puzdrový strih sukní mi nevyhovuje, mini som okamžite vylúčila a džínsové sa hodia skôr v letných mesiacoch. Pri viacerých pokusoch o kúpu dokonalej sukne som zaznamenala, že sa mi hodí A strih, preto som stavila na istotu. 


Keď som sukňu prvýkrát rozbalila, moja prvá myšlienka bola, ako ju budem čistiť a či sa nebude krčiť. K jej údržbe sa o chvíľku dostaneme, rada by som vám ju predstavila. Vnútro sukne je podšité semišovým materiálom, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. V páse sa nachádza elastická guma a na boku je zips. Materiál je samozrejme umelý, imitácia koženky vyzerá veľmi pekne a pôsobí luxusným dojmom. Vzala som si najmenšie číslo, teda 32 a sadla mi ako uliata. Tento úžasný kúsok som mala na oslave narodenín, kde my ho teta omylom "pokrstila" omáčkou. Škvrnu som vyčistila handričkou a čistou vodou, zišla okamžite a nezanechala žiadne fľaky. Sukňa by sa nemala žehliť ani prať, ak ju chcete osviežiť, zvoľte radšej ručné pranie alebo jemnú tkaninu. Materiál je trocha krčivý, no nie je to nič hrozné. S kúskom som sa veľmi stotožnila a začínam seriózne premýšľať nad tým, že si zaobstarám ďalšie.


So sukňou som veľmi spokojná, je pohodlná, okamžite zaujme, má dostatočnú dĺžku a pôsobí elegantným dojmom. Môžte ju kombinovať s blúzkou, rolákom, tričkom, sakom alebo svetrom. 
Ak sa vám táto sukňa nepozdáva, na e-shope nájdete veľký výber tých najkrajších a najmodernejších sukní, aké ste kedy videli. 

Ste nohavicový alebo sukňový typ? Čo hovoríte na môj outfit? 

Pekný večer,
S.

You May Also Like

14 komentárov

  1. Já jsem spíše nohavicový typ😊,ale co se týče léta, nosím ráda šaty 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já moc na sukně nejsem, v létě občas šaty, ale musím říct, že tobě moc sluší a vybrala sis fakt dobře! :-) Moc hezký outfit a celkově ti to moc sluší! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni, klobouk dolů!! K outfitu nemám vůbec co říct špatného. Barva halenky k tobě skvěle sedne! I když nemám tenhle e-shop ráda, tak kousky oblečení na tobě vypadají skvěle, jak už jsem psala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sukne mam na sebe rada iba obcas, urcite ovela castejsie nosim nohavice a citim sa v nich aj pohodlnejsie. tato tvoja sukna ma celkom zaujala, Ackovy strih mam dost rada. pristane ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dokonalý outfit :-) Väčšinou nosím nohavice ale tento rok to chcem zmeniť. Je čas aby som zmenila svoj šatník :-)

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta sukně vypadá fantasticky, moc Ti to sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadáš úžasně a velmi ti to sluší, ta sukně!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)