Mary Kay letné novinky 2024

by - 01 októbra

Ahojte!
 
Slnečné počasie už pomaličky ale isto nahrádza jeseň a ja sa už neviem dočkať. Milujem pochmúrne rána, vôňu sladkých sviečok a atmosféru, ktorá s týmto obdobím prichádza. Dnes ešte ostaneme v letnom moode, pretože by som vám rada predstavila novinky značky Mary Kay, ktoré jednoducho musíte vyskúšať. 

Kozmetika Mary Kay

Základná starostlivosť o pleť Mary Kay
 
Mary Kay prišla na trh s novinkami v podobe základnej pleťovej starostlivosti. V ponuke je hydratačná a zmatňujúca kolekcia, ktorá je vhodná pre každú vekovú kategóriu. Obe sady obsahujú čistiaci gél, pleťový peeling, vyrovnávacie tonikum a pleťový krém.
Tieto kolekcie sú úžasné v tom, že pri ich používaní sa výrobky vzájomne dopĺňajú. Vďaka tomu už nepotrebujete žiadne iné prípravky na tvár. Ja som testovala hydratačnú sadu, v ktorej sa nachádza hydratačný čistiaci krémik. Krém mú úžasnú zvláčňujúcu textúru, ktorá dobre splynie s pokožkou a pleť nezanecháva mastnú. Výborne odličuje mejkap a po použití je koža jemná a hebká na dotyk. Všetky prípravky sú bez parfumácie, dermatologicky testované a nekomedogénne. Druhým krokom je pleťový peeling s drobnými časticami, ktoré veľmi nedráždia kožu. Peeling má hustú konzistenciu, stačí ho použiť málo a dobre sa s ním pracuje. Je ideálny aj pre citlivú pokožku. Ďalším produktom je vyrovnávajúce tonikum s antioxidantmi, ktoré pleť pripraví na nanesenie krému. Moja pokožka je po použití pekne zmatnená, bez nežiadúceho lesku a zároveň necítim pocit napnutia alebo diskomfortu. Tonikum dlho vydrží, stačí ho nanášať v menšom množstve a veľmi dobre odstraňuje nečistoty. Hydratačný krém je čerešnička na torte, rýchlo sa vstrebáva a obsahuje slnečnicový olej a vitamín E. Krém na klasickú textúru, príjemne sa nanáša, je vhodný aj pod mejkap. Mne osobne ale nesadol, pleť sa mi po nanesení leskne a mám pocit mastnoty. Možno v zimnom období bude lepší, avšak ak neobľubujete krémy, ktoré zanechávajú glow efekt, zvoľte radšej zmatňujúcu variantu. K setu si viete dokúpiť aj minerálny ochranný krém na tvár SPF 30, ktorý je ideálnym riešením ako ochrana pred slnkom a UV žiarením. Krém nie je mastný, celkom rýchlo sa vstrebe a jemne vonia. 
Celkovo hodnotím kolekciu ako super základ pre pokožku, obsahuje naozaj len to potrebné a hlavne funguje. Moja pleť je hebká na dotyk, hydratovaná, mám menej vyrážok a pokožka pôsobí zdravšie a jasnejšie. 

Hydratačná sada Mary Kay
Pleťová sada
Mary Kay čistiaci krém
SPF 30
konzistencia krémov
Sada pleťovej kozmetiky

Transparentný gél na obočie

Dekoratívka sa rozšírila o zaujímavé kúsky, jedným z nich je gél na obočie v decentnom čiernom obale. Gél má ľahké zloženie, bezfarebná varianta je vhodná pre každú farbu obočia a príjemná vôňa je bonus, ktorý poteší. Oceňujem malú praktickú kefku, s ktorou prečešete aj to najtenšie obočie. Gél môžete používať samostatne pre efekt laminácie obočia alebo ako posledný krok, ktorý zafixuje farbu aj chĺpky. S produktom som spokojná, mne sadol, veľmi dobre drží a nedrolí sa. 

Tekuté matné očné tiene

Ďalšou novinkou sú tekuté matné očné tiene v dych-berúcich prírodných farbách. Tiene majú jednoduchý obal, v ktorom skvelo vynikne samotný odtieň. Hebká tekutá textúra sa dobre nanáša, nezalieza do očných vrások, nerobí fľaky a na viečku pôsobí veľmi pekne. Na výber sú 3 odtiene, pieskový Sand Dune, hnedý Warm Desert a smaragdovo zelený, In The Trees. Mojim favoritom je Warm Desert, je to krásna hnedá farbička, ktorá vyzerá prirodzene. Tiene majú celodennú výdrž, nanášanie je príjemné vďaka skvelému aplikátoru a čo sa mi páči je fakt, že tiene majú neskutočne dobrú pigmentáciu už v jednej vrstve. 

Maskara Ultimate Black

Vynovená špirála na oči v nekonečnom čiernom odtieni je pecka! Krásne oddelí mihalnice, nezlepuje ich, nedrolí sa, neopadáva a je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Po aplikácii sú riasy vytočené, husté, jemné na dotyk a plné. Maskara má balenie, ktoré sa zmestí do každej kabelky, preto ju môžete mať stále so sebou. Kefka je tiež fajn, mierne zaoblený tvar bude vyhovovať aj začiatočníčkam. Mne sa osvedčila, mihalnice sú s ňou o poznanie krajšie a verím tomu, že sadne každej jednej žene. 

Gél na obočie
Gél na obočie s kefkou
Tekuté očné tiene
Očné tiene
Farby na ruke
Maskara na oči
Kefka na maskare na oči

Všetky novinky nájdete na e-shope Mary Kay. Verím, že vás zaujali a že ste už aj niektoré vyskúšali. :)

Krásny zvyšok dňa,
S.H.

(Spolupráca s firmou Mary Kay.)

You May Also Like

0 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)